Πέμπτη, Απριλίου 03, 2008

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...2

Έγραψαν κάποιοι φίλοι, αθώοι και ανυποψίαστοι, την άποψή τους ότι μπορεί να μην έχουμε να κάνουμε με λογοκρισία. Ότι μπορεί να αφορά τεχνικούς ή υπηρεσιακούς λόγους η φραγή που μπήκε στην πρόσβαση των εργαζομένων στην ιστοσελίδα του ΣΕΑΤΕ.

Χθες το μεσημέρι, σε μια ύστατη χειρονομία καλής θέλησης και συνεννόησης, το Δ.Σ του σωματείου πήγε στη διοίκηση της τράπεζας προκειμένου να συζητήσει το θέμα.
Απόντος και φευγάτου του κ.Διοικητή, η συζήτηση έγινε με τον Υποδιοικητή κ. Δρούγκα.

Ο κ. Δρούγκας είπε στο σωματείο πολύ απλά και πολύ συγκεκριμένα ότι:

1) Δεν υπάρχει κανένα υπηρεσιακό πρόβλημα με τους εργαζόμενους και τον χρόνο που αφιερώνουν για να ενημερωθούν από το www.seate.gr .

2) Δεν δημιουργείται κανένα τεχνικό πρόβλημα στην ΑΤΕ .

3) Η διοίκηση της ΑΤΕ δεν έχει αντίρρηση να αποσύρει τη φραγή αρκεί να εξαφανιστεί η κριτική που γίνεται σε πολιτειακούς παράγοντες όπως ο …πρωθυπουργός.

4) από την ιστοσελίδα της παράταξης της ΔΗΣΥΕ , που φιλοξενείται στο www.seate.gr, να αφαιρεθούν οι υποσελίδες Ντουντούκα και spotakia. Αν γίνει αυτό και αν σταματήσει η αναφορά και κριτική στον πρωθυπουργό ή σε αποφάσεις της δικαιοσύνης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, η φραγή θα αφαιρεθεί ΑΜΕΣΩΣ.

Καταλάβατε;

Αυτοί είναι λοιπόν, αυτή είναι η νοοτροπία τους, αυτή είναι η πρακτική τους,

Μετά τη συνάντηση, και τις απαντήσεις που εισέπραξε, το Δ.Σ του ΣΕΑΤΕ κατέθεσε την μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα υπηρεσίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με κινήσεις σε συνδικαλιστικό και πολιτικό επίπεδο.

Κρίσιμη είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση για την πολιτική αθλιότητα σε βάρος των δικαιωμάτων 6.300 εργαζομένων της ΑΤΕ σε όλη την Ελλάδα, από τον διοικητή της κ. Μηλιάκο…

Θα επανέλθω με νεώτερα.

5 σχόλια:

roula karamitrou είπε...

Με το χρόνο που, ούτως ή άλλως τον πληρώνουν φτηνά, δεν έχουν πρόβλημα. Με την κριτική όμως, μόνο στην ιδέα ότι μπορεί και να την πληρώσουν, χάνουν, ευκολά, την ψυχραιμία τους και ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ίσως περισσότερο κιαπ' την κριτική

alzap είπε...

@roula:
Πολύ σωστά

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Teclado e Mouse, I hope you enjoy. The address is http://mouse-e-teclado.blogspot.com. A hug.

alzap είπε...

Είδαν πως πη... και πλακώσανε οι διαφημιστές!
:-)