Κυριακή, Απριλίου 13, 2008

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ...




... ο κ.Σταύρος Ψυχάρης (ΒΗΜΑ 13/04/08)

"...Η απάντηση όμως στο τι μεσολάβησε ώστε να αλλάξει η ατμόσφαιρα είναι προφανής. Η στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο θέμα των Σκοπίων (με την αποφασιστική συμβολή του κ. Γ. Παπανδρέου στη διαμόρφωση εθνικής εξωτερικής πολιτικής) είναι το ένα στοιχείο. Η συγκρότηση σκιώδους κυβερνήσεως με γενική επιστράτευση δυνάμεων του ΠαΣοΚ χωρίς ανόητους αποκλεισμούς είναι μια άλλη εξέλιξη με αυτονόητη σημασία - την οποία καταγράφει και η τελευταία δημοσκόπηση...",


ΟΜΩΣ


Όλοι μας ξέρουμε ότι στο χρονικό διάστημα από τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις μεσολάβησαν και άλλα σημαντικά γεγονότα όπως:

Η ψήφιση του Ασφαλιστικού.
Η πρόταση μομφής από τον Γιώργο Παπανδρέου
Η δυναμική παρουσία του ΠΑΣΟΚ στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις
Η αποφασιστική και μεθοδική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στην επιχείρηση ξεπουλήματος του ΟΤΕ.


Αναρωτιέστε γιατί δεν αναφέρεται σε αυτά ο κ. Ψυχάρης;

Εγώ όχι...

Και σας προτείνω να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στα αγκαλιάσματα "στοργής" του ΔΟΛ…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε, να σου κάνω σεφτέ στο θέμα για τον κ. Ψυχάρη μια και δε βλέπω διάθεση απο κανένα ομοιδεάτη σου να θίξει τα ...ιερά και τα όσια της παράταξης!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Να θυμίσω επίσης, έτσι ακαδημαϊκά,οτι το Συγκρότημα δεν έκλεισε ούτε στη γερμανική κατοχή ούτε στη δικτατορία και βαρύνεται και με θέματα εμπαιγμού των αναγνωστών του, όπως νερό Καματερού κ.λ.π.Τεφάλ οι άνθρωποι,δεν τους κολλάει τίποτα!Αλλά μήπως και ο ...έταιρος καπαδόκης δεν έγραφε για τον Αντρέα το "ΕΠΕΣΕ Ο ΦΑΥΛΟΣ" και λίγα χρόνια αργότερα του τάδοσε όλα ο "καταλληλότερος";Μέγα το θέμα των σχέσεων τύπου και εξουσίας!Τα κόμματα κερδίζουν βραχυπρόθεσμα απο τον κατά περίσταση εναγγαλισμό οι εκδότες όμως κερδίζουν πάντα!!!
"ΟΦΙΣ"