Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2011

ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ...




 ...ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι καλά...

 Μόλις τώρα είπε στους βουλευτές του ότι:
1) ΔΕΝ συγκυβερνά και ότι συμμετέχει στην κυβέρνηση για ...συμβολικούς λόγους και μόνο.

και

2)  Ότι οι υπουργοί της ΝΔ ΔΕΝ θα υπογράφουν τίποτα και οτι ΔΕΝ θα κάνουν τίποτα στη νέα κυβέρνηση.

 Απαίτησε δηλαδή και πήρε τα κρισιμότερα υπουργεία, -Αμυνας και Εξωτερικών-, για να τα ΝΕΚΡΩΣΕΙ την πιο κρίσιμη στιγμή, όπως ο ίδιος λέει, για την Ελλάδα...

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ του κώλου λέω εγώ...



3 σχόλια:

zepos είπε...

Η απαράδεκτη "εκδίωξη" ενός εκλεγμένου πρωθυπουργού, έγινε δυνατή ΜΟΝΟ μετά τον άθλιο και τυχοδιωκτικό εκβιασμό των λίγων πασοκων μέσα και έξω από την κυβέρνηση και φυσικά με την εκβιαστική τους "ψήφο για συνεργασία" στη Βουλή. ΟΛΟΙ αυτοί είναι υπαίτιοι και

έγιναν η αφορμή να κορδώνεται σήμερα ο αντωνάκης, οτι εκείνος "έριξε" τον Παπανδρέου. Έπρεπε να γνωρίζουν οι άθλιοι οτι έτσι καταλαβαίνουν οι καιροσκόποι τις "συνεργασίες". Με διθυραμβικά σχόλια πάνω στα δικά τους κατορθώματα.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ!

Πρέπει να καταγραφούν ΟΛΑ τα ονόματά τους, να γίνει μία λίστα καταδίκης και χλευασμού που θα κυκλοφορεί από τώρα και για όσο διάστημα οι πρωταγωνιστές του εκβιασμού έχουν πολιτικές φιλοδοξίες.

Αλλά και όσοι πίστεψαν οτι στο πρόσωπο του αδίκως παραιτηθέντος Παπανδρέου, ενος Προέδρου που είχε εκλεγεί από εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και φίλους του πασοκ, βλέπουν την νέα εκσυγχρονιστική, ήπια αλλά θαρραλέα προσπάθεια ανασύνταξης της χώρας μας, όσοι πιστεύουν οτι παρ'όλες τις τερατώδεις δυσκολίες ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, πρέπει να το δείχνον καθημερινά και προς όλους..
Όσο και ουτοπική να φαντάζει σήμερα μια παρόμοια άποψη, είμαι σίγουρος οτι σύντομα θα ξεκινήσει ένα νεο κίνημα υποστήριξης και δικαίωσης των επιλογών του Γ.Παπανδρέου.

alzap είπε...

Σωστός, σωστότατος καπετάνιο!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Βλέπω, Αλέκο, μια συγγραφική δραστηριότητα ασυνήθη για ΄σένα τους τελευταίους τουλάχιστον 24 Μήνες!
Είναι που επανήλθες στην αντιπολίτευση;
Είναι που τα έβλεπες όλα καλά κι ωραία πριν;
Μην είναι που τώρα κινδυνεύει πια με οριστικό διαμελισμό το κόμμα που μας ταλάνισε για δεκαετίες;
Ότι κι αν είναι πάντως, καλό είναι να ασχολείσαι περισσότερο με το αν και πως θα σωθεί η χώρα και όχι για το πως θα σωθεί ο Γιώργος!
Γιατί, υπάρχουν άνθρωπποι και είναι πολλοί, που αυτό το τελευταίο δεν τους απασχολεί!