Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2011

ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ Ή ΚΟΙΝΟΣ...



… κ. Παπαδήμο;


Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε στις προγραμματικές σας δηλώσεις.

Απάντηση καθαρή, χωρίς αμφισημίες και ταλαντεύσεις.

Αν η προβλεπόμενη από την δανειακή σύμβαση ενίσχυση των τραπεζών με 30δις. ευρώ ακολουθήσει το δρόμο των προνομιούχων μετοχών τότε θα επαληθευτούν πλήρως όσοι υποψιάζονται ότι είστε ενεργούμενο τραπεζιτών.

Αν ακολουθηθεί ο δρόμος των κοινών μετοχών τότε θα έχετε δώσει μια ηχηρή και πειστική απάντηση για την ανεξαρτησία της αποστολής και της προσπάθειάς σας.
Και βεβαίως σε αυτή την περίπτωση θα αναγνωρίσω ΠΡΩΤΟΣ δημόσια το λάθος μου να εκφράζω αμφιβολίες και ανησυχίες για τις προθέσεις σας.

Πείτε μας λοιπόν στις προγραμματικές σας δηλώσεις την αλήθεια χωρίς υπεκφυγές.


ΥΓ: Το ίδιο ερώτημα ασφαλώς αφορά και στις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν τη νέα κυβέρνηση...

2 σχόλια:

zepos είπε...

η ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά των πασοκων στην Κ.Ο. και στην κυβέρνηση, μας έφεραν τον ροπαλοφόρο, τον στρίγγλο και το μουστακαλή σε υπουργικούς θώκους.
Εύχομαι με όλη την ψυχή να τους κάτσουν στο λαιμό τα όβολα από τα μισθά τους… Φυσικά χειρότερη τιμωρία από να τους έχουν κάθε Υ.Συμβούλιο δίπλα τους, δεν φαντάζομαι, αλλά και μια στενολαρύγγωση δεν θα με χαλάσει…
ΔΕΝ γουστάρω καθόλου να ψηφίζω ΓΑΠ και να βλέπω αγκαλίτσες οβάλ τραπέζης με φασισταριά…
Και πριν έπρεπε να παραιτηθούν από βουλευτές και από κάθε θέση του πασοκ, όποιοι διαφώνησαν με τις επιλογές του ΓΑΠ, αλλά και σημερα που βρέθηκαν να βάζουν τον κώλο τους σε μια καρέκλα με ομογάλακτους μελανωχίτωνες..
Θα τους περιλάβει η ιστορία... μετά από μας!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Τώρα θα βρεθούμε στην ίδια πλευρά... Είναι κι αυτό ένα κέρδος!