Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΛΥΣΗ ΤΟΤΕ...

...εγώ είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ με το "πρόβλημα"...

Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Ελπιδοφόρο. Με προσανατολισμό και προοπτική. Με λογισμό και όνειρο. Παρθένο σαν την Μεγαλόχαρη, καθαρό σαν το γάργαρο νερό.

Ένα νέο κίνημα γεννιέται, τεντώστε τα αυτιά για να ακούσετε καλά, ανοίξτε τα μάτια για να δείτε το θάμα που ξετυλίγεται μπροστά σας.

Ένα νέο κίνημα γεννιέται και το στελεχώνουν άνθρωποι του αύριο. Το στελεχώνουν πολιτικοί άμεμπτοι με ειδικό βάρος σκέψης που δεν έχουν σχέση με το φαύλο παρελθόν. Πατριώτες που ήταν πάντα έξω από τα δωμάτια και τους διαδρόμους της παραεξουσίας και της συναλλαγής με τα συμφέροντα. Στελέχη που ποτέ δεν είχαν περίεργα πάρε δώσε με επιχειρηματίες κολλητούς και δημοσιογράφους κολαούζους, με εκδότες και δημοσκόπους και διαφημιστικά πακέτα εξαγοράς.

Ένα νέο κίνημα γεννιέται και έρχεται να σώσει το ΠΑΣΟΚ. Είναι λέει «Υπέρ ΠΑΣΟΚ».

Ένα νέο κίνημα γεννιέται μέσα στο Κίνημα γι΄αυτό πρέπει να στηριχθεί από όλους μας. Γιατί οι εκπρόσωποι αυτού του κινήματος δεν είναι σαν εμάς τους διεφθαρμένους παλαιοκομματικούς, σαν εμάς που είμαστε μέσα στους μηχανισμούς και τις ίντριγκες. Αυτοί είναι των ανοιχτών δημοκρατικών διαδικασιών, μακριά από φράξιες και στημένες ή εξαγορασμένες πλειοψηφίες.

Ένα νέο κίνημα γεννιέται κοινωνικής δικαιοσύνης, αυτοδιαχείρισης και απελευθέρωσης κόντρα στα τραπεζικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που πίνουν το αίμα του λαού.

Αυτό το κίνημα αναδύεται σιγά σιγά και αποκτά ονοματεπώνυμα:

Κώστα Σημίτης

Νίκος Χριστοδουλάκης

Στέφανος Μανίκας

Νίκος Μπίστης

Γιάννης Νικολάου

Μηνάς Σταυρακάκης

Μιλένα Αποστολάκη κ.α…

Τους έχετε ξανακούσει; Εγώ ποτέ. Είναι το νέο αίμα στην πολιτική και κοινωνική ζωή. Αγωνιστές ανιδιοτελείς  που εφορμούν στο μέλλον για να μας φέρουν αυτό που μας λείπει από τη ζωή μας, αυτό που ποθούμε και ονειρευόμαστε: Το Τρίτο Κύμα του Εκσυγχρονισμού…

Ένα πρόβλημα έχουν και πρέπει να το ξεπεράσουν με κάθε τρόπο. Το πρόβλημά τους λέγεται ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Καταλήγοντας στην παρουσίαση πρέπει να πω ξεκάθαρα:

Σημίτη αν είχες τόση δα τσίπα δεν θα συνέχιζες τα καραγκιοζιλίκια με τους Πρετεντέρηδες και τους Χριστοδουλάκηδες. Δεν βαρέθηκες;


Σημίτη αν ΕΣΕΙΣ  είσαστε η λύση, τότε εγώ τάσσομαι με υπερηφάνεια στο πλάι του «προβλήματος».
Μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: