Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2011

ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ...



Ημείς, οι υπογεγραμμένοι Μητροπολίται των ΜΜΕ εντολήν ελάβομεν παρά λαμογίων διαπλεκομένων, κερδοσκόπων, μεγαλοαπατεώνων και κάποιων πολιτικών να αναγνώσωμεν βαρύτατον αφορισμόν κατά του ενόχου ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Γεωργίου Παπανδρέου, του προδώσαντος το έθνος μας εις τους Αγγλογάλους του ατίμως συνεννοηθέντος μετ’ αυτών ίνα στείλωσι την προχθεσινήν νόταν είς την Ελλάδα, μόνον και μόνον δια να πικρανθούν οι  λατρευτοί μας  Τραπεζίτες, Μεγαλοεργολάβοι και Πετρελαιάδεςς και εκβιασθούν  όπως υπομείνουν  επί την αρχήν τον ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΝ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΝ ΤΡΑΓΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον ηθικόν αυτουργόν της προκυρήξεως  του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ , τον ηθικόν αυτουργόν των βασάνων ας υπέστησαν οι ανδραγαθήσαντες μεγαλοεπιχειρηματίες  μας εις χείρας του ανάνδρου ΣΔΟΕ.
Κατ’ αυτού όθεν του ΠΡΟΔΟΤΟΥ Παπανδρέου ανεγνώσαμεν αφορισμόν όπως ενοκήψωσι:

-Τα εξανθήματα του Ιώβ
-Το κήτος του Ιωνά
-Η λέπρα του Ιεχωβά
-Ο μαρασμός των νεκρών
-Το τρέμουλο των ψυχορραγούντων
-Οι κεραυνοί της κολάσεως
-Και αι κατάραι και τα αναθέματα των ανθρώπων.

«Τας ιδίας αράς θα αναγνώσωμεν και κατ’ εκείνων οίτινες κατά τας προσεχείς εκλογάς θέλουσι δώσει θετικήν ψήφον προς τον ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗΝ Παπανδρέου και θα παρακαλέσωμεν, συν τοις άλλοις όπως μαρανθώσιν αι χείρες, τυφλωθώσιν οι οφθαλμοί και κωφαθώσι τα ώτα».
Γένοιτο.



ΥΓ. Μικρές "διορθώσεις" έγιναν στο αυθεντικό ΑΝΑΘΕΜΑ κατά του Βενιζέλου που θα βρείτε στην εξαιρετική ανάρτηση του ΑΘΕΟΦΟΒΟΥ. Καλή σας μέρα.

2 σχόλια:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Εξοχο το "εύρημα"! Εχω την εντύπωση ότι πράγματι, σε λίγο, θα κυκλοφορήσει ένα παρόμοιο "ανάθεμα"...

alzap είπε...

Κι εγώ Νίκο...