Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2009

ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε τον καημένο τον Σκανδαλίδη.

Δεν πρόλαβε να χαρεί και ξεβρακώθηκε...

...Αυτό υποθέτω ότι ενοείτε με την επανεκκίνηση.

alzap είπε...

@Ανώνυμος:
Δεν σε κατάλαβα.
Εντάξει είμαι και λίγο αργόστροφος...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδες Ζούγκλα εχθές και Λάκη σήμερα;
;-)

alzap είπε...

Όχι

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να βλέπει κανείς και να κρίνει.
Διότι,άσχετα με την ποιότητα αυτών που τα έβγαλαν στη φόρα,δεν παύει η πράξη αυτή από μόνη της να είναι κατακριτέα και μη αρμόζουσα σε πρωτοκλασάτο στέλεχος.
Εκτός εαν διαφωνείς επί του τι είναι ηθικό και νόμιμο κι εσύ...

tsaousa είπε...

Γιατί βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα βρε παιδιά; Μπορεί να μη μείνει ανεκμετάλλευτος και ο Σκανδαλίδης. Μπάστα λίγο!

Ανώνυμος είπε...

Το καλό πάντως να λέγεται.

Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση σαν εικόνα η Τίνα Μπιρμπίλη.
Απλή,χαρωπή,προσηνής με στύλ που αρμόζει σε σύγχρονη γυναίκα και όχι σε καβαλημένη κότα.Από τις λίγες πληροφορίες στο διαδύκτιο,φαίνεται να είναι και αρκετά καταρτισμένη σε θέματα περιβάλλοντος και με ενδιαφέρουσες σπουδές.
Εύχομαι το καλύτερο.


υγ.Ο καινούργιος φίλος σας στα ΜΜΕ πάντως, χθές ξίνισε τα μούτρα του,επειδή δεν την ήξερε.
Περαστικά του!

Laskarina είπε...

Θα σας δώσω και μια πληροφορία που ίσως δεν γνωρίζετε. Η Μπιρμπίλη είναι ο άνθρωπος που έγραφε τα τελευταία χρόνια τις ομιλίες του ΓΑΠ στη Βουλή.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Πάντως περιμένω εναγωνίως να πάρω απάντηση σε τρία ερωτήματα:
1)Πού πήγαν τα λεφτά! Ερώτηση την οποία κατά κόρον έθετε ο κ. Παπανδρέου.
2)Να εμφανιστούν τα λεφτά που έλεγε ο ως άνω οτι υπάρχουν όταν τον ρωτούσαν πώς θα υλοποιήσει όλα αυτά που υπόσχεται!
3)Επιτέλους πρέπει να πάει φυλακή ο "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ" του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, αφού η περίπτωσή του αποτελεί και τη μόνη τεκμηριωμένη με αβίαστη ομολογία δωροληψία στην υπόθεση SIEMENS!Για μένα η αποσιώπηση έστω και μιάς απο τις παραπάνω περιπτώσεις θα σημαίνει αποτυχία, συμβιβασμός, συμφωνία κάτω απ' το τραπέζι!

alzap είπε...

@ofis:
Κοίταξε έχω μια αρχή στη ζωή μου. Την πιστεύω και προσπαθώ να την τηρώ. Ποτέ δεν χτυπάω τον αντίπαλο όταν είναι πεσμένος κάτω. Πολύ περισσότερο όταν αιμμοραγεί κιόλας.

Σέβομαι το σοκ και την πίκρα των μελών και ψηφοφόρων της Ν.Δ.
Επομένως καταλαβαίνεις γιατί δεν σχολιάζω τα ειρωνικά και εριστικά σχόλιά σου.

Είμαι σίγουρος ότι στα ερωτήματά σου θα πάρεις μια πρώτη απάντηση στην συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις την επόμενη Παρασκευή. Φαντάζομαι να την παρακολουθήσεις.

Προς το παρόν θα παρακαλούσα να σημειώσεις ότι για άλλη μια φορά αποδεικνύονται θρασείς ψεύτες τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Παπαθανασίου. Αναφέρομαι στις σημερινές δηλώσεις Προβόπουλου για το έλλειμα που είναι 10% και θα αγγίξει το 12% σε λιγες εβδομάδες.
Το 6% για το οποίο διαβεβαίωναν τον ελληνικό λαό Καραμανλής και Παπαθανασίου, την περασμένη μόλις εβδομάδα, ήταν η απόλυτη απάτη.

Αλλά βεβαίως τέτοιάς ποιότητας ήταν οι άνθρωποι, τέτοια έκαναν για 6 χρόνια.
Ας το κρατήσεις αυτό στο μυαλό σου τώρα που θα εκλέξετε καινούργιο/α αρχηγό.
Καλό κουράγιο

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ποιός σου είπε οτι αισθάνομαι πεσμένος! Αλέκο δεν έχεις καταλάβει κάτι:Δεν είμαι παιδί κομματικού σωλήνα.Δεν εξαρτώ την ύπαρξή μου απο κόμμα.Δεν ολοφύρομαι όταν το κόμμα στις ιδέες του οποίου πιστεύω δεν είναι στην εξουσία.Εργάζομαι κανονικά όποιο κόμμα κι' άν είναι στην Κυβέρνηση και δεν είμαι αργόμισθος συνδικαλιστής που δεν έχει πατήσει το πόδι του σε Κατάστημα.Δεν τρέχω πίσω απο υποψήφιους πολιτικούς για να μου πετάξουν ένα κομμάτι ξερό ψωμί και να θεωρούν οτι τους χρωστάω αιώνια πίστη γι'αυτό.Σέβομαι τον πολιτικό μου αντίπαλο και δεν τον βρίζω σκαιότατα όπως κάνει η παράταξή σου χρόνια τώρα όταν έχει χάσει την κουτάλα.Είμαι ελεύθερος, άν σημαίνει κάτι αυτό για 'σένα Αλέκο!

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα σας αγαπητέ,alzap σας ξέρω κ από άλλα μπλόγκς,ε,είμαι η κοπέλα με το ιστολόγιο-'Μικρή αχτίδα'που επισκεφτήκατε σήμερα το πρωί...καταρχήν θα θελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τα καλά σας λόγια,κ για το πολύ καλό σχόλιό σας....και κατά δέυτερον...χαααχαχααααχαχχα!(γελάω με το πολύ έυστοχο,ποστάκι σας φυσικά!)...ε,το Πασόκ είναι η..'επανεκίνηση'...;;;ίσως κ να είναι κ έτσι όπως το λέτε,δεν αντιλέγω...αλλά καμιά φορά κ οι 'επανεκινήσεις'ξέρετε μπορεί κ να μην ΄πετύχουν'όσο θα θέλαμε..ίσως....βέβαια αναμένουμε να δούμε καθότι ακόμη,δεν έχει γίνει τίποτε...είμαστε στην πολύ αρχή ακόμη..αλλά όλοι ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες,μέρες για την Ελλάδα..είδωμεν...καλώς σας βρήκα κ καλησπέρες...

alzap είπε...

Καλημέρα σας Αθανασία της αμφιβολίας, της δυσπιστίας και της κρυφής ελπίδας μας.
:-)

EgoEtsiToVlepo είπε...

Εγώ δε θα σχολιάσω πολιτικά,
προτιμώ να μείνω και να πω ένα μεγάλο μπράβο στην έμπνευση.
Πανέξυπνη ανάρτηση!