Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

ΠΡΑΚΤΟΡΟΓΝΩΣΙΑ...



... όπως λέμε ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ...

... αφιερωμένο εξαιρετικά στον φίλο του Ρουσόπουλου, του Αγγέλου και του Καμμένου,  ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΣΗ του ANTINEWS, γνωστού αρχειοθέτη της Στάζι και ρουφιάνου μυστικών υπηρεσιών συμφώνως με τον Δημήτρη Ρίζο.

Υπ΄όψιν επίσης και του συνεργάτη-αρθρογράφου του Ζήση, "πλέρια αριστερού", Παναγιώτη Λαφαζάνη του ΣΥΝ...


http://www.eksegersi.gr/arxeio_ela/1_3.htm
Απο το 89, τουλάχιστον, στην υπηρεσία του παρακράτους και του Αντιπαπανδρεϊσμού...

Ο Δ. Τσοβόλας συμπλήρωσε ότι ο Ζήσης ήταν μάρτυρας και στο Ειδικό Δικαστήριο το 1991 και μάλιστα ο ίδιος τον είχε δει τυχαία, το 1989, να βγαίνει νύχτα από το γραφείο του Μητσοτάκη στη Βουλή, παρέα με τον εκδότη του «Αντί» Χ. Παπουτσάκη και όταν αποκάλυψε το γεγονός στο Ειδικό Δικαστήριο, πάγωσε.


http://www.eksegersi.gr/arxeio_ela/26_2.htm
Πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την Ασφάλειά μας...

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την κατάθεση του δημοσιογράφου-πράκτορα Βασίλη Ζήση. Τι εστί Ζήσης; Επαγγελματίας μάρτυρας. Εμφανίζεται σε δίκες πολιτικοοικονομικού ενδιαφέροντος για να προσφέρει τα φώτα του (Ειδικό Δικαστήριο, υπόθεση ριφιφί στην Τράπεζα Εργασίας, υπόθεση κυκλώματος των φυλακών, υπόθεση ΕΒΟ κ.λπ.). Καμιά φορά φεύγει και από τα μισά, όταν τον στριμώχνουν. Σταθερός συνεργάτης μόνο του «Αντί», γιατί στις εφημερίδες δύσκολα βρίσκει δουλειά (από τον «Ελεύθερο Τύπο» τον σουτάρανε και παρασκηνιακά λέγονται πολλά για τους λόγους). Ο Ρίζος έχει γράψει γι• αυτόν άρθρα στα οποία τον λούζει με όλα τα «κοσμητικά» που διαθέτει η δημοσιογραφική πιάτσα: ρουφιάνος της ΚΥΠ, πρακτορίσκος της CIA, πλαστογράφος, άνθρωπος για όλες τις βρόμικες δουλειές κ.λπ. («Αδέσμευτος», 12.12.1994).


http://www.antinews.gr/?p=1167
Οι φίλοι του Ζήση όπως εξομολογείται ο ίδιος:

Και φυσικά ο Πάνος Καμμένος είναι φίλος μου. Όπως και ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος είναι φίλος μου, 30 χρόνια. Και ο Γιάννης Αγγέλου που του στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για σύντομη ανάρρωση. ¨Οπως και πολλοί άλλοι απο την κυβέρνηση αυτή. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για το blog αυτό, ούτε για το «Αντί». Συνεννοηθήκαμε; Κι όποιος θέλει να κάνουμε δημόσιο διάλογο για τις υποθέσεις εκείνες, εδώ είμαστε.


http://www.hri.org/news/greek/eragr/2004/04-03-15_2.eragr.html
Και πάλι ο Ζήσης θυσία για την Ασφάλειά μας έχοντας μάλιστα ανακαλύψει τον "εγκέφαλο" της ένοπλης πάλης στην Ελλάδα:

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, (Βασίλη Ζήση), υπάρχουν ηγετικά μέλη του ΕΛΑ που δεν βρίσκονται σήμερα στο εδώλιο. Ο κ. Ζήσης επικαλούμενος στοιχεία από τα λεγόμενα αρχεία της Στάζι κατονόμασε ως μέλη του ΕΛΑ διάφορα πρόσωπα. Υποστήριξε επίσης ότι ο Μιχάλης Ράπτης ή Πάμπλο ήταν μεταξύ ''των εγκεφάλων , των θεωρητικών, της ένοπλης πάλης στην Ελλάδα".

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ο Βασίλης Ζήσης έχει τάξει σκοπό της ζωής του να αποδείξει ότι το ΚΚΕ και άλλα κόμματα στη χώρα μας χρηματοδοτούνταν από τη Στάζι, τα αρχεία της οποίας ήσαν επί χρόνια στα χέρια των Αμερικανών". Και επισημαίνει ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος "εδώ και πάνω από 10 χρόνια λέει τα ίδια, όπως έκανε και τώρα ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του ΕΛΑ. Όσα λέει έχουν καταρριφθεί. Παρόλα αυτά τα επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία. Άξιος ο μισθός του", καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.


http://www.antinews.gr/?p=3195
Απόψεις του Ζήση, με δικά του λόγια, για την Αριστερά:

"Τι έχει όμως να πεις για το γεγονός ότι το 9ο Συνέδριο της Ανασυγκρότησης του ΚΚΕ έγινε στην Ανατολική Γερμανία ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ. Είναι κανένας τόσο αφελής πλέον ώστε να μην πιστεύει ότι εκτός από τους «κομμουνιστές ηγέτες» τύπου Χόνεκερ, στο ΚΚΕ λάτρευαν και την Στάζι; Και δεν έκανε καμία διείσδυση η Στάζι στο ΚΚΕ, δεδομένου μάλιστα ότι εκείνη την εποχή ο Κοκκαλίνος ήταν το βασικό παιχνιδάκι του Ανατολικού Μπλογκ στην προσπάθειά του να διεισδύσει στην παπανδρείκή Ελλάδα που την θεωρούσε τον ασθενή κρίκο του ΝΑΤΟ;
Δεν σε παίρνει πραγματικά να συνεχίσεις γιατί εγώ έχω τόνους αρχείων και περιμένω μόνο μια αφορμή για να τα βγάλω. Αν μη τι άλλο για να μην ισχυρίζονται μερικοί ότι ανακάλυψαν τώρα τους λογαριασμούς της Ζήμενς..."

Μιλάμε για παιδί μπουμπούκι και ενημέρωση ΑΝΤΙκειμενική.

Με την ευγενική χορηγία ασφαλώς του ΟΠΑΠ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου...,
ΟΛΑ για ΟΛΑ τις τελευταίες δέκα μέρες, προκειμένου να λασπωθεί με ΚΑΘΕ τρόπο ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη,αλλά έχω μπερδευτεί.
Τελικά τι ποσό σκοπεύει να διαθέσει ο ΓΑΠ για την κοινωνική πολιτική;
Λένε ότι άλλο είπε στην πρώτη τηλεμαχία και άλλο(πολύ μικρότερο) στη δεύτερη...

alzap είπε...

Χμμ, επειδή τα ίδια είπε αλλά ίσως δεν το κατάλαβες καλά λόγω παρασίτων, θα έλεγα να κάνεις υπομονή λίγα εικοσιτετράωρα. το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα μοιραστεί ως έντυπο. Επομένως δεν θα υπάρχουν περιθώρια παρανοήσεων.
Καλή σου μέρα

Ανώνυμος είπε...

Οκ,θενκσ.

Και που θα βρω το πρόγραμμα αυτό?

Σκυλί μαύρο είπε...

Να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου.

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Νομίζω ότι απο την Κυριακή θα υπάρχει και στο διαδίκτυο στο pasok.gr

alzap είπε...

@Sonic Energy:
:-)

Σκυλί μαύρο είπε...

Ε,ναι ρε 'συ Αλέκο. Έχει παραγίνει το κακό με το Antinews. Με στεναχωρεί πραγματικά γιατί τουλάχιστον σε επίπεδο σχολίων, υπήρξε, μακράν του δευτέρου, το πλέον αξιόλογο ελληνικό blog. Αλλά έχει κάποιους μήνες, από τα γεγονότα του Δεκεμβρίου και έπειτα νομίζω, όπου σιγά σιγά, αρχίζει και πετάει πολύ λάσπη. Δεν είναι κακό να έχεις πολιτικές προτιμήσεις και να επιχειρηματολογείς υπερ αυτών, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι that's not the case here. Άσε που όταν του την έλεγες για την κρατική διαφήμιση, ή έτρωγες το "βρίσιμο" της ζωής σου, ή μπορεί να σου έκοβε και το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω:
Ποιά είναι η θέση σου για τους "ενοικιαζόμενους" εργάτες και υπαλλήλους;

alzap είπε...

@sonic energy:
Ευτυχώς ή δυστυχώς η χώρα μας είναι μια μικρή χώρα. Αυτό σημαίνει ότι με την πάροδο των χρόνων όλοι γνωριζόμαστε... Γιατί ο καθένας μας έχει τη μικρή ή τη μεγάλη ιστορία του.
Κανείς δεν μπορεί να αλλάζει προσωπεία και αφεντικά τόσο εύκολα και ανέξοδα και ταυτοχρόνως να περιστάνει τον τιμητή.
Έχεις δίκιο!

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Η θέση μου είναι απλή.
Πρόκειται για διαδικασία εξευτελισμού ανθρώπων και αθλιότητας. Αδιαφορώ πλήρως αν έχει την κάλυψη των κοινοτικών οδηγιών.

Είναι ντροπή για το ΠΑΣΟΚ που παλαιότερα έδωσε πράσινο φως σε τέτοιες μορφές σύγχρονου δουλεμπόριου. Μερίδιο ασφαλώς αυτής της πολιτικής ντροπής ανήκει και σε μένα ως μέλους του ΠΑΣΟΚ. Όπως έχω και μερίδιο ΄της πολιτικής ευθύνης να μην συνεχιστεί.

Θέλω να θυμίσω πως ανάμεσα στα πρώτα 5 διατάγματα της Παρισινής Κομμουνας του 1871 ήταν η κατάργηση των εταιρειών ενοικίασης ετγαζομένων.
Εκατόν τριάντα χρόνια περίπου μετά επανέρχεται η διαδικασία στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα. (Ποιοί μιλάνε για άλμα στο ...μέλλον;)

Ανώνυμος είπε...

Ξεκάθαρη η στάση σου και εκτιμητέα.
(Βέβαια εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι δουλειά έχει στο Πασοκ του σήμερα ένα άτομο με τις δικές σου κοινωνικές ευαισθησίες).
;-)

alzap είπε...

@ανώνυμος:
Αυτές τις ευαισθησίες στο ΠΑΣΟΚ τις απέκτησα.
Να είσαι καλά.
:-)

Ανώνυμος είπε...

Οι "ενοικιαζόμενοι" εργάτες,στη Β.Αμερικη ειναι νομος κανονας,δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

Η στάση του Ζήση είναι και εντελώς ανήθικη στο θέμα της χρήσης του τίτλου του περιοδικού ΑΝΤΙ τον οποίο είχε ο εκδότης Χρήστος Παπουτσάκης και είχει εμπιστευθεί στον Ζήση για το blog του περιοδικού στο internet.

Όταν πέθανε ο Παπουτσάκης ο Ζήσης άλλαξε τον τίτλο του blog σε antinews και ξεκίνησε τη μεγάλη κωλοτούμπα προς τα δεξιά.
Μέσα από το antinews βγάζει πλέον τα απωθημένα του για την καταπίεση που έφαγε την εποχή που ήταν κνίτης και μετά στο περιοδικό ANTI από τους κουλτουριάρηδες της ανανεωτικής αριστερά και μετά τους εκσυγχρονιστές.

Το ίνδαλμά του σήμερα είναι ο πατριώτης Σαμαράς αλλά γουστάρει και οτιδήποτε πατριωτικό, από Καρατζαφέρη και Πλεύρη μέχρι Ρεσάλτο και Ζουράρι.