Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2009

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

Συγχαρητήρια και στον Παναγιώτη Λαφαζάνη που αρθρογραφεί στο σαιτ του Ζήση.

Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια γιατί γίνεται ο ίδιος Βουλευτής, ο Λαφαζάνης, το εφαλτήριο για χυδαία επίθεση στον Αλαβάνο.

Αλλά υπάρχει και το άλλο με τους "αριστερούς" και "δεξιούς" αγωγούς.

Είπε μεταξύ άλλων στην προεκλογική ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη στις 8/9/09 ο Γιώργος Παπανδρέου:

"Διαφημίζουν τον περίφημο αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, για τον οποίο βεβαίως παλέψαμε και εμείς, αλλά η διακρατική συμφωνία κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς. Εμείς θα διασφαλίσουμε τους περιβαλλοντικούς όρους και σε ξηρά και σε θάλασσα. Και κάθε μας συμφωνία θα γίνεται μετά από διαβούλευση, από διάλογο, από συζήτηση με την τοπική κοινωνία. Και φυσικά, η Ελλάδα θα διασφαλίσει τα συμφέροντά της τόσο στην κατασκευή, όσο και στη λειτουργία αυτού του αγωγού."

Κουμουτσάκος - Λαφαζάνης - Λιακόπουλος στην ίδια γραμμή πως "δεν έπρεπε να τεθεί το θέμα προεκλογικά", γιατί ως γνωστόν θα μας σώσει ο "ξανθός" απο τον Βορρά...
Αν δεν το έχετε καταλάβει υπάρχουν οι καπιταλιστικοί αγωγοί της Αμερικής και οι αριστεροί αγωγοί της ρώσικης μαφίας. Οι δεύτεροι είναι οι καλοί και για αυτό στις συμφωνίες μπορούν να μας πιάνουν τον κώλο ελεύθερα...

Ποιός μίλησε για δικομματισμό και ταύτιση απόψεων κ. Λαφαζάνη;
Θα εννοείτε ασφαλώς ΝΔ και ΣΥΝ.

6 σχόλια:

τιραμολα είπε...

Γραφικο ειδος ενος πτηνου προσ εξαφανιση.......

alzap είπε...

Ποιό απ΄όλα τα πτηνά;
:-)

Ανώνυμος είπε...

Α,ρε Αλέκο,θέλω να δω πως θα μας απαντάς όταν θα κάνουμε κριτική στα άπλυτα της κυβέρνησης Πασοκ.
Ελπίζω όχι με τον τρόπο του κυβερνητικού εκπροσώπου.........

alzap είπε...

Για ναέχει άπλυτα πολλά ή λίγα πρέπει πρώτα να γίνει κυβέρνηση. Μένουν 20 μέρες. Βάλε πλάτη για να φύγει η δεξιά και μετά μαζί όπου και όποτε χρειάζεται κριτική ή μπινελίκια.

Ανώνυμος είπε...

φιλε tiramola, θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση,
Πως καταδεχεσαι να απαντας σε αυτα τα χαμερποι και ευτελοι οντα:Strange Attractor/Μποτίλια στο πέλαγος/Orestios/ψυχραιμια/Προφήτης?.Γνωριζομε ολοι ποιος ειναι ο μεγαλος εκει και ο περιγυρος του.Συγνωμη για το θαρρος που πηρα να κανω αυτη την ερωτηση.

coolplatanos είπε...

Για να έχει άπλυτα πολλά ή λίγα πρέπει πρώτα να γίνει κυβέρνηση. Μένουν 20 μέρες. Βάλε πλάτη για να φύγει η δεξιά και μετά μαζί όπου και όποτε χρειάζεται κριτική ή μπινελίκια.

Από το '81 πλάτες ζητάτε alzap, ο κόσμος τις έβαλε σχεδόν για 20ετία, αλλά και εσείς σαν τον Καραμανλή ζητάτε πάλι "νωπή" εντολή να κάνετε όσα δεν κάνατε... Μακάρι αυτή τη φορά να αξίζουν οι πλάτες, αλλά προσωπικά επειδή δεν σας εμπιστεύομαι (όχι εσένα προσωπικά, το ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα) δεν θα σας δώσω πλάτες... Φτάνει η μία φορά που το έπραξα σε συνεργασία σε δημοτικές εκλογές. Πήρα ιδέα άμεσα, δεν χρειάζεται παραπάνω...