Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2009

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

... μα τελείως;

Είδα κανα-δυο μπλογκς να εκθειάζουν, με αφορμή την ερώτησή της στον Καραμανλή τον Μικρό στην ΔΕΘ, την δημοσιογραφική δεινότητα της κ. Ανθής Καρασάββα , ανταποκρίτριας του CNN, της εφημερίδας NEW YORK TIMES, του περιοδικού TIME.

Επειδή ως γνωστόν είμαι γέρος με περίεργες εμμονές και μνήμη, όταν θέλω ισχυρή, παρακαλώ τους συνμπλόγκερς να ψάξουν λίγο την ποιότητα της εν λόγω κυρίας. Σε ότι αφορά ασφαλώς τη δουλειά της την δημοσιογραφική. Τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν.

Για βοήθεια στο ψάξιμο και για αρχή, θα θυμίσω ότι η κυρία προκειμένου να εξηγήσει τον αντιαμερικανισμό των ελλήνων έγραφε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν κολλητός του Αμιν Νταντα της Ουγκάντα…

Then, in 1981, Andreas Papandreou, the Socialist leader, rose to power and
threatened to shut down American military bases. Mr. Papandreou also
threatened to withdraw Greece from NATO, and befriended such adversaries of
the United States as Col. Muammar el-Qaddafi of Libya and Idi Amin of Uganda.

Anti-Americanism, though, did not fade with Mr. Papandreou's death in 1996.

http://groups.yahoo.com/group/balkanhr/message/5423

Αλλά και το 2000 η κυρία έγραφε στο ΤΙΜΕ ότι το ΠΑΣΟΚ έκρυβε σκελετούς στη ντουλάπα του γιατί ήξερε ποιοι είναι στην 17 Νοέμβρη και δεν έκανε τίποτα.

"Last December, Greek authorities nabbed Avraam Lesperoglou, one of the presumed founders of the Revolutionary People's Struggle — which in turn is believed to be linked to 17 November — as he was entering the country with a false passport. Though sentenced to three-and-a-half years' jail for that, Lesperoglou has yet to be charged in connection with about a dozen terrorist attacks on prosecutors, police and security guards to which he is allegedly linked. U.S. officials insist that now is the time to hunt down 17 November, while Lesperoglou is in custody. But to do so, argues Wayne Merry, the ruling Socialist pasok Party must face up to some skeletons in its closet. "We know," he says, "that there were people in the government, in the party, who had more than a damn good idea" of the terrorists' identities."

http://www.antibaro.gr/diplomacy/TIME%20Europe%20%20Greece%20Terrorism%20Unlimited%20%205-29-2000.htm

Και βεβαίως να μην ξεχάσουμε τα δηλητηριώδη σχόλια της για την ετοιμότητα της Ελλάδας πριν τους Ολυμπιακούς του 2004 που άλλο στόχο δεν είχαν βεβαίως παρά την ενίσχυση των πιέσεων των διαφόρων πολυεθνικών…

Τα θυμήθηκα αυτά γιατί έχω την αίσθηση ότι η κυρία έχει ένα πρόβλημα ισορροπίας, γέρνει δεξιά έως ακροδεξιά, αλλά και ένα πρόβλημα αλλεργίας. Βγάζει σπυράκια στο άκουσμα του ονόματος Παπανδρέου.

Μακάρι να διαψευστώ αλλά μάλλον θα το διαπιστώσουμε συντόμως ότι έχω δίκιο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κι εσύ τι κάθεσαι και σκάς;
Το παντεσπάνι της θέλει να βγάλει το κορίτσι κι ότι έχει συμφέρον υποστηριζει.

Αλλά,μαζέψτε λίγο και το Γιωργάκη.Ακόμη δεν άρχισε η προεκλογική περίοδος,εκεί αυτός να πάει να συναντησει και να δώσει εγγυήσεις στους επιχειρηματίες.
Αυτοί θα τον ψηφίσουν;

alzap είπε...

Με όλο το σεβασμό θα πρέπει ίσως να σκεφτείς ότι αριστερή πολιτική, δημοκρατική συμπεριφορά, σεβασμός στο λαό, στη χώρα και στους θεσμούς σημαίνει ότι ο αρχηγός του κόμματος ΟΦΕΙΛΕΙ να συναντά τους ΠΑΝΤΕΣ και όχι μονο τους ψηφοφόρους του.
Κι αυτό βεβαίως να το κάνει φανερά και δημοσίως, όπως ο Γ. Παπανδρέου, και όχι όπως κάποιοι πολιτικοί φίλοι σου κρυφά και πονηρά.
Καληνύχτα σας.