Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...

... για την ξεφτίλα μας που ανεχθήκαμε αυτόν τον συρφετό να είναι η κυβέρνησή μας για 5,5 χρόνια.

Διαβάστε τί γράφει μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κούλογλου στο TVXS σε άρθρο του με τίτλο:

ΝΔ: Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας, το Μέγαρο Μαξίμου και ο Τσιτουρίδης


"...Σε ορισμένες περιπτώσεις, η γενικευμένη καχυποψία έχει πάρει και... ποινικές διαστάσεις, καθώς πολλοί υποπτεύονται ότι -με δεδομένη την εκλογική ήττα- όσοι αποχωρούν πριν από τις 4 Οκτωβρίου μπορούν να πάρουν μαζί τους αντικείμενα που δεν τους ανήκουν. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι συνεργάτες του υφυπουργού Τύπου, κ. Γκιουλέκα, που αποχώρησε λόγω της προκήρυξης των εκλογών, υποχρεώθηκαν να περάσουν από σωματικό έλεγχο πριν εγκαταλείψουν με προσωπικά τους είδη το Μέγαρο Μαξίμου.

Το περιστατικό δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, όπως άλλωστε και η επίθεση που εξαπέλυσε χθες βράδυ ο κ. Τσιτουρίδης εναντίον «αυτών που φαίνεται να κάνουν κουμάντο σήμερα στη Ρηγίλλης και στο Μαξίμου». Ο πρώην υπουργός που έμεινε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ (παρότι οι υποθέσεις για τις οποίες είχε κατηγορηθεί αφορούν την περίοδο πριν από το 2007 όταν ήταν κανονικά υποψήφιος στις εκλογές) δήλωσε ότι θα μιλήσει «τις επόμενες μέρες».

Αν πράγματι ανοίξει το στόμα του, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε καταγγελίες για περιστατικά σχετικά με το σκάνδαλο Βατοπεδίου τα οποία είχε παλιότερα υπονοήσει. Το βέβαιο είναι ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια απλή εκλογική αποτυχία: το «σύστημα Καραμανλή» καταρρέει με ρυθμούς και περιστατικά που –τηρουμένων όλων των αναλογιών- θυμίζουν την κατάρρευση της δικτατορίας 35 χρόνια πριν."


ΥΓ: Τα bold δικά μου.

3 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Δεν μας λέει κάτι καινούργιο ο Κούλογλου. Από νωρίς είχαμε πει οι μπλόγκερς του Κινήματος ότι η κατάρρευση Καραμανλή θυμίζει την κατάρρευση της Χούντας.

Ανώνυμος είπε...

Ο πολυς Κυριακος που εγκατεστησε Network στο γραφειο του με δωρα απο τη SIEMENS γιατι ειναι μεσα στη λιστα των υποψηφιων?Ο μπουλης τον βρηκε καθαρο?

αθεόφοβος είπε...

Ο έλεγχος ήταν αναγκαίος γιατί προφανώς ήξεραν και την ποιότητα των συνεργατών τους!
http://atheofobos2.blogspot.com/