Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2009

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ...

... να το πει

Τελικά όσο πλησιάζει η 4η Οκτωβρίου τόσο ξεσαλώνει.

Ο πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με κατάθεση του Δημήτρη Ρίζου εκδότη του ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ, ο αρχειοφύλακας της ΣΤΑΖΙ, ο Βασίλης Ζήσης. Το δημοσιογραφικό εργαλείο της Ασφάλειας που λειτουργησε ως προβοκάτορας εναντίον του Πάμπλο. Ο Σπίνος του διαδικτύου…

Με όχημα το ANTINEWS προσπαθεί να εφαρμόσει όσα έχει μάθει, να γράψει όσα του υπαγορεύουν αυτοί που τον ταΐζουν με κρατική διαφήμιση.

Μέσα σε 2 μέρες έχει ξεράσει εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ , όση βρώμικη προπαγάνδα μπορεί να αντλήσει από τα υπόγεια της Ρηγίλλης.

Η εξωνημένη και εξαγορασμένη ηλεκτρονική δημοσιογραφία από φανερά και κρυφά αφεντικά στο απόγειό της.

Ότι κι αν κάνεις κ. Ζήση, πάντα περιφρονημένος από τους συναδέλφους σου, στη δημοσιογραφία όχι στην άλλη σου δουλειά, θα παραμείνεις. Πάντα θα είσαι ένας ακροδεξιός που ντρέπεται να το πει και παριστάνει τον προδομένο αριστερό.

Συγχαρητήρια σε όσους ξέρουν την ποιότητα και τη διαδρομή του και τον έχουν στα λινκς τους...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι το παράδοξο;
Οι ξεβράκωτοι, αν έχουν βέβαια και τσίπα ντρέπονται.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!
Να συνεχίσεις το ξεβράκωμα των φασιστοειδών που παριστάνουν τους διανοούμενους με την ακατάσχετη μπουρδολογία τους και παραπληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις και ασχολείσαι με το γεωσκώληκα Ζήση και την οικογένεια των πρακτόρων. Τώρα τελευταία βέβαια το "site" του είναι το καλύτερο, αποθέωση απελπισίας. My favorite

Ανώνυμος είπε...

eseis katheste kai kanete xazi kai aytos mazevei fragka apo ta banner.

Poios kerdizei, autos pou kathetai kai diavazei vlakeies h aytos pou tis grafei kai plirwnetai kiolas?

Ανώνυμος είπε...

Τα οσα διαβαζεις εκει μεσα,δεν τα διαβαζεις ουτε σε blog φανατικου φασιστα.Ολοι οι αποτυχιμενοι εχουν μαζευτει εκει και γραφουν αρες μαρες κουκουναρες.Απο τον επομενο μηνα θα φαει καλα ο Ζησης και οι συν αυτω.

σίβυλλα είπε...

Όταν καρφώνεις τον πατέρα σου, είσαι ικανός για τα πάντα... έλεγε αντιστασιακός του ΠΑΚ από την Καρδίτσα... Η μνήμη δεν διαγράφεται...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/blog-post_107.html

alzap είπε...

@σιβιλλα:
Δηλαδή, δηλαδή;