Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2009

ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ...

... και δυστυχώς ομολογήθηκαν τα ανομολόγητα...
:-((


Δείτε, ακούστε την συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο TVXS.

Αναφέρεται στις συζητήσεις και τις διαμάχες των τελευταίων ημερών στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ. Όποιος ενδιαφέρεται, όποιος πονάει, όποιος σέβεται την ιστορία του λαϊκού κινήματος στη χώρα μας θα μείνει έκπληκτος απο όσα θα ακούσει.

Θα ακούσετε ότι δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική πολιτική διαφορά, απλώς τσακώνονται κάποιοι για τις καρέκλες όπως ακριβώς στα κόμματα "αστικού τύπου".

Θα ακούσετε πως στην Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συζητάνε να υπογράψουν απο τώρα οι υποψήφιοι βουλευτές δήλωση ότι δεν πρόκειται να στηρίξουν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ...

Θα ακούσετε ότι το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται απο το μέλλον...
Όχι δεν θα ακούσετε ένα "συγγνώμη" προς τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, φυλακισμένους, εξορισμένους αγωνιστές της αριστεράς για τα όσα λέγονται και γίνονται στο όνομα της αριστεράς.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι φανερό ότι είναι ειλικρινής και πιστεύει όσα λέει.
Ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν να φτάσουν στη διάσπαση ενω δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές μεγάλες αλλά μόνο διαφωνίες για καρέκλες.

Αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνει ο κ. Λαφαζάνης ή που δεν θέλει να μας πει είναι πως οι λόγοι για τους οποίους συγκρούονται σήμερα είναι ακριβώς οι ίδιοι λόγοι για τους οποίους ενώθηκαν πριν λίγα χρόνια.
Κι αυτό είναι τραγικό. Όχι μόνο για την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ αλλά για κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη, για όλους μας.

Εύχομαι όσο τίποτα άλλο να πρυτανεύσει η λογική και να σταματήσει εδώ ο διασυρμός ιδεών και ανθρώπων.

3 σχόλια:

Στέλιος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Στέλιος είπε...

Αστους να φαγωθούνε! Δεν τους λυπάμαι καθόλου, είναι άνθρωποι υποκριτές και επηρμένοι!

Laskarina είπε...

Τους κατηγορώ κυρίως διότι ασελγουν στο σώμα της αριστεράς. Μας στερούν-αραγε απο που αντλούν το δικαίωμα;- τη δυνατότητα να εξελιχθεί μια αριστερά που θα αντιστέκεται και θα εξελίσσεται. Μας καταστρέφουν- όσο μπορούν- την προοπτική.