Δευτέρα, Απριλίου 20, 2009

ΤΡΩΤΕ ΝΟΣΤΙΜΕΣ, ΦΘΗΝΕΣ...

...ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...




ΥΓ. Επεξεργασια φωτογραφίας: Νεφέλη Στάμου-Αστρίτη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ MIDIA.
Αυτός είναι ο κίνδυνος αλλά και ο αγώνας που αντιμετωπίζει σήμερα ο άνθρωπος. Σε πρώτο στάδιο να μπορέσει να διαχωρίσει την πληροφορία από την παραπληροφορία.
Και σε δεύτερο στάδιο, να διακρίνει αυτούς που προσπαθούν λυσσασμένα, να τον παρασύρουν στην δική τους κοντόφθαλμης οπτικής πολιτική θεώρηση.
Οι διδαχές του παρελθόντος, σκοπό είχαν, έχουν και θα έχουν να βάζουν τον άνθρωπο σε διαδικασία σκέψης, και εξέτασης των οσων ακουν και διαβαζουν. Όσοι δεν βαριούνται θα βγουν κερδισμένοι.

alzap είπε...

@nafplios:
Πολύ σωστά.

Unknown είπε...

Συντροφέ μου πρώτα να σου ευχηθώ χρόνια σου καλύτερα, ελπίζω να μην σου έχει ανέβει η χοληστερινη γιατι εχεις και μια ηλικά και για να σε προλαβώ ξερω ξέρω εγω στα εξήντα και εσύ στο 30.
Στο θέμα μας τώρα.....
Η πραγματική έννοια της πληροφορίας έχει πλήρως αντικατασταθεί απο την φήμη, την οποία καθημερινά όλοι αναμασάμε και μεταδίδουμε όπως εμας μας συμφέρει ή ακόμα χειρότερα. Οπως θέλουμε ο άλλος να την ακούσει και εκει δημιουργείται το πλήρες .... μπάχαλο. Και όπως λέει η προσφιλής και στους δυό μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΩΓΟΥ και γυρίζει, γυριζει γυρίζει.

Orelia είπε...

εγώ θα πω: γειά σου βρε Νεφέλη!
δε ξερω για Στάμου, αλλά σκέτος αστρίτης μοιάζεις..! :)
ελπίζω να μη νευρίασα τον μπαμπά...