Δευτέρα, Απριλίου 06, 2009

ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΜΑΝΟΥΣΗΣ..

...ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ Ο ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ...

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΛ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΜΕ DVD, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ...

Αυτοί δεν είναι υπουργικό συμβούλιο η μετενσάρκωση της ΚΑΜΟΡΑ είναι...




Παντα οι εθνικόφρονες είχαν ροπή στις απάτες.

Αυτή η περίοδος της Νέας Δημοκρατίας όμως θα μείνει στην ιστορία.

Όι Σικελοί έχουν μείνει άναυδοι με την Καραμανλική τεχνογνωσία.


Παρθεναγωγείο η Μαφία μπροστά στη γαλάζια διακυβέρνηση...

18 σχόλια:

Unknown είπε...

Η Καμόρα αποτέλεσε και αποτελεί ένα συμπληρωματικό κομμάτι στο κενό του ιταλικού κράτους, άντε και υπέροχα κομμάτια σαν αυτό που εχεις βάλει, αυτοι τι; ΠΆΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ.

alzap είπε...

@tzina:
Τί είναι στην Ιταλία; Συμπληρωματικό κομμάτι του κράτους;
Εδώ οι δικοί μας έγιναν΄ΟΛΟ το κράτος.
Καλημέρα

Χρήστος Λιακόπουλος είπε...

Από τη σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή:
"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε διάσπαρτες επιθέσεις κουκουλοφόρων. Σε αστυνομικά τμήματα, τράπεζες, επιχειρήσεις, πολιτικά γραφεία. Στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά συντονισμού. Οι δράστες αξιοποιούν, για το σκοπό αυτό, σύγχρονες τεχνολογίες ( blogs και SMS )."

Η κυβερνηση στρεφεται πλεον και εναντιον των bloggers προφανως γιατι της χαλανε τη σουπα! Μηπως να θυμηθουμε οτι και αυτοι οι αγνωστοι που παρακολουθουσαν τις τηλεφωνικες συνομιλιες του Πρωθυπουργου και του μισου Υπουργικου Συμβουλιου, χρησιμοποιουσαν πολυ ανωτερη τεχνολογια; Γι αυτους γιατι δεν μιλαει η κυβερνηση;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Μη μιλάς για "Αγούδημους" Αλέκο για τί γελάνε και τα ψάρια στο Αιγαίο με όσα έκανε για πάρτυ του ο Κατσιφάρας με τις εyλογίες του αείμνηστου!Τον άλλον που (υποτίθεται οτι) σαλτάρισε απο τον έβδομο στο λιμάνι τον ξεχάσατε Αλέκο; Ποιά "καμόρα" λοιπόν επικαλείσαι Αλέκο μου;
"ΟΦΙΣ"

alzap είπε...

@Χρήστος Λιακοπουλος:
Ποιές υποκλοπές; Έγιναν υποκλοπές στη χώρα μας; Είσαι σίγουρος;
Μάλλον λάθος κάνεις γιατί άκουσα για ένα πρόστιμο στη vodafone που χαρίστηκε...
:-)

@οφις:
Που ήσουνα φιδάκι;
Είχες πέσει σε χειμερία νάρκη;
Μου έλειψες!

Ανώνυμος είπε...

" Όφις ",

Έλάτε τώρα,τι πάτε και θυμάστε...
Είναι γνωστό ότι επι Πασοκ, ΚΑΝΕΝΑ σκάνδαλο δεν υπήρξε.Όλα ήταν συνομωσίες της Δεξιάς για να ρίξουν την πεφωτισμένη πράσινη κυβέρνηση.
Διότ,όπως θα διαπιστώσουμε όλοι μας,μόλις ο ΓΑΠ-άκης γίνει πρωθυπουργός,θα μεταφερθούμε αίφνης στον Παράδεισο της πολιτικής.
Τα σκάναδαλα θα πάψουν,οι ασυδοσίες δεν θα υπάρχουν,ο Πρετεντ.θα γίνει πάλι ο αγαπημένος σχολιαστής,η θέση μας στη διεθνή κοινότητα θα εξυψωθεί,η πλουτοκρατία θα πληρώσει για όλα,η ασυνομία θα είναι ο φύλακας-άγγελος των πολιτών,ο φτωχός θα φάει ψωμί και όλοι θα είμαστε σε ένα χαρωπό πράσινο κήπο της Εδέμ.
Ή σε κανένα πράσινο όνειρο-φάρσα...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ναι! Σε χειμερία νάρκη εργασίας, γιατί εγώ, αλέκο μου, εργάζομαι γύρω στο δωδεκάωρο!Που καιρός για πολιτικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου όπως απαιτεί το "μπλοκάκι" σου!Γράψε κάτι και για το ταμείο υγείας μας γιατί εκεί η παράταξή σου επι 20 χρόνια ...αλώνιζε!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ο Γιωργάκης Πρωθυπουργός, αγαπητέ μου ΑΝΩΝΥΜΕ;Χλωμό το βλέπω!Είδες το ευρωγκάλοπ;32% η καταποντισμένη ΝΔ, 34% ΤΟ "ανεβασμένο" ΠΑΣΟΚ!Με τέτοια βαθμολογία πως θα γυρίσει σπίτι ο Γιωργάκης;Τον περιμένει με τι "βίτσα" ο ΄"Μπένυ" ο Λοβέρδος και όλα τα άλλα λαμπρά στελεχη-δελφίνοι του κινήματος!Κρατήστε αυτό το σημείωμα!Κάτι μου λέει οτι εκεί, λίγο πριν, λίγο μετά τα μπάνια του λαού, θα ακούγονται κλάμματα απο την "Ιπποκράτους" και δε θα είναι γιατί του κλέψανε το ποδήλατο!

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζω να πιστεύω αγαπητέ "οφι" ότι ο μέσος έλληνας,έχει κατανοήσει επακριβώς την παγίδα του δικομματισμού και λαμβάνει την εκδίκησή του με τρόπο σαδιστικό.Όταν οι "μεγάλοι" είναι σχεδόν ίδιοι στην άσκηση πολιτικής,ο Έλληνας σπάει πλάκα διατηρώντας στην εξουσία τον ένα από τους δύο!
(αν και για να πούμε του στραβού το δίκιο,τόσο σκαναλώδης κυβέρνηση όπως η τωρινή,δεν έχει ξαναπεράσει...)

Δημήτρης είπε...

@Οφις: Έχεις λάθος. Την ευρωπαϊκή έρευνα παρουσίασαν 2 καθηγητές του L.S.E κι ένας του Παμ/μιου του Δουβλίνου, στις Βρυξέλλες και δείχνει: ΠΑΣΟΚ 38% (8 έδρες), Ν.Δ 33,1% (7 εδ.), δηλαδή διαφορά 4,9%, με την ΝΔ να χάνει 10 μονάδες από το 2004 και το ΠΑΣΟΚ να ανεβαίνει 4. Τα άλλα κόμματα έχουν: ΚΚΕ 8,7 (2 εδ). ΛΑΟΣ 7,9% (2 εδ), ΣΥΡΙΖΖΑ 7,5% (2 εδ.), ΟΙκ-πράσινοι 4,8% (1 έδρα).
Καλή η... εμπάθεια, αλλά από μόνη της δεν φτάνει!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σε διαβεβαιώνω,δεν πρόκειται περί εμπάθειας!Δεν είχα μπροστά μου το δημοσίευμα της εφημερίδας και μου είχε "κάτσει" το 34% που όμως είναι το ποσοστό των προηγούμενων ευρωεκλογών!Κατά τα άλλα η παρατήρησή μου ισχύει.

Δημήτρης είπε...

Επί του πιεστηρίου: Στο 7,5% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issues, για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΣΚΑΊ. Με πεντακομματική Βουλή το ΠΑΣΟΚ αυτοδυναμία με 152, με εξακομματική στις 149 έδρες.
Περισσότερα στην ΚΑΘ/ΝΗ της Κυριακής.

alzap είπε...

@οφις:
Να πούμε λοιπόν για το Ταμείο Υγείας. Και για να είμαστε συγκεκριμένοι και όχι μπαρουφολόγοι θα μιλήσω για αυτά που ξέρω απο πρώτο χέρι.
Σε αυτό το Ταμείο λοιπόν ήμουνα εκλεγμένος Πρόεδρος για 6 χρόνια, 1995 - 2001. Ήμουν πρόεδρος σε διαπαραταξικό διοικητικό συμβούλιο όπου συμμετείχαν ΟΛΕΣ οι παρατάξεις.

Είχαμε 1 συνεδρίαση το μήνα, 12 με 13 αποφάσεις σε αντίστοιχα θέματα σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο.
Άρα 12*6=72 συνεδριάσεις και λήφθηκαν 840 περίπου αποφάσεις. Υπάρχουν στο Ταμείο τα πρακτικά, έχω αντίγραφα όλων των συνεδριάσεων και εγώ.
Το 98% των αποφάσεων αυτών ήταν ΟΜΟΦΩΝΕΣ. Δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής, ο καθένας μπορεί να το τσεκάρει, ήταν ΟΜΟΦΩΝΕΣ. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η ΠΑΣΚΕ, η παράταξή μου, είχε την πλειοψηφία.
Δεν έκανα, δεν κάναμε χρήση της εύκολης λύσης της αριθμητικής υπεροχής μας. Αναζητήσαμε ΠΑΝΤΑ τη σύνθεση των απόψεων και την χρυσή τομή. Οι "γαλάζιοι" φίλοι σου αλλά και οι "κόκκινοι" που συμμετείχαν σε αυτά τα διοικητικά συμβούλια μπορούν πανεύκολα να στο επιβεβαιώσουν.

Παρά το γεγονός ότι η θητεία αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου συνέπεσε με την "τρέλλα" του Χρηματιστηρίου, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρώ δεν επενδύθηκε σε μετοχές ή σε άλλα κόλπα υψηλού ρίσκου.
Όταν άλλαξε το διοικητικό συμβούλιο παραδώσαμε το Ταμείο ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ.

Έτσι "αλώνισε" η παράταξή μου φίλε μου.
Κι αν έχεις διαφορετική άποψη για τη συγκεκριμένη περίοδο στην οποία αναφέρομαι, εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Εκτός και αν έχεις και εσύ την άποψη του μέντορά σου για το νοσοκομείο στην Γάζα...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ALZAP
"'Οταν άλλαξε το συμβούλιο..." πότε άλλαξε ποιοί ανέλαβαν (πάλι)!Ποιός, τελικά, έκανε το έλλειμμα Αλέκο ο ...Μηλιάκος; Μην τρελαθούμε κιόλας! Αυτοδιοικούμενο ταμείο είναι!Κάποια πράγματα έγιναν λάθος, κάποιοι συνάδελφοι το έκαναν το λάθος!Και επι τη ευκαιρία μπορείς να μου πεις πόσες χιλιάδες ασφαλισμένους έχει το Ταμείο μας και πόσοι παίρνουν μέρος στις Γ. Συνελεύσεις!Γιατί αυτές γίνονται εργάσιμη ημέρα και ώρα!Γιατί έχω την αίσθηση οτι έχουμε σπάσει ρεκόρ πρωτοτυπίας με λήψη αποφάσεων από το 1% των μελών!Όσο για τη Γάζα, άστο καλύτερα, γιατί άν κάνατε ένα τόσο πολυδάπανο ταξίδι, Αλέκο μου, για να πάτε βοήθεια 300 ευρώ τότε ήταν καλύτερα να προσθέτατε και τα έξοδα του ταξιδιού να πάρουν και κανένα τσιγάρο οι άνθρωποι! Έλεος ρε Αλέκο! Και το θέατρο έχει τα όριά του!
"ΟΦΙΣ"

alzap είπε...

@οφις:
Πάμε λοιπόν, εσύ κρυμμένος με τα ψευδώνυμά σου, με αοριστολογίες και δυστυχώς απαράδεκτες και φασίζουσες απόψεις.
Εγώ με το ονοματεπώνυμό μου με τα συγκεκριμένα στοιχεία που παραθέτω. Και που (ξανα)προκαλώ να αμφισβητηθούν, με στοιχεία και αριθμούς ασφαλώς, απο όποιον νομίζει ότι δεν είναι έτσι.

Έχεις υπόψη σου το ποσοστό συμμετοχής των εν ενεργεία υπαλλήλων στις εκλογές του Ταμείου;
Γνωρίζεις ότι πάντα ξεπερνάει το 90%;

Θεωρείς ότι είναι δυνατόν να συμμετάσχουν 6000 υπάλληλοι απο όλη την Ελλάδα σε γενική συνέλευση του Ταμείου;

Μπορείς να μας υποδείξεις έστω και ένα σωματείο ή οργανισμό, πέραν των κομμάτων και των 3μερων συνεδρίων τους, που κάνει τέτοια συνέλευση;

Γιατί επιμένεις να αναπαράγεις με σχολαστική ακρίβεια τη λάσπη που πετάει ο Μηλιάκος με τα Δελτία τύπου του;

Για τα περι Γάζας και 300 ευρω με αναγκάζεις να σου πω δύο πράγματα.

α) Σε διαβεβαιώ ότι κόστισε απείρως λγότερα το ταξίδι στη Γάζα απο ότι το ταξίδι του ομογάλακτου υπουργού σου Στυλιανίδη στο Παρίσι. Επίσης δεν έγινε με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού.

Επιπροσθέτως θα σε πληροφορήσω ότι ο Παλαιστινιακός λαός δεν είναι επαίτης. Δεν θέλει ούτε 300, ούτε 3000, ούτε 3000000 ευρώ. Να μην δολοφονούν τα παιδιά του με βόμβες θέλει. Αυτό το δικαίωμα υπερασπιστήκαμε με την παρουσία μας εκεί.

Άρα το σχόλιό σου είναι μάλλον ατυχές και ξεπερνάει ανάλογα σχόλια φανατικών Εβραϊκών εφημερίδων. Δυστυχώς.

β) Θα πρόσεξες ίσως ότι την αθλιότητα του υποβολέα σου Μηλιάκου για την αποστολή στη Γάζα, αλλά και την απάντησή μου, δεν την μετέφερα εδώ γιατί δεν ήθελα και δεν θέλω να γίνει και έξω απο τα όρια της ΑΤΕ γνωστό το επίπεδο χυδαιότητας που υπάρχει στην διοίκησή της.
Φαίνεται όμως ότι η δική σας γνώμη, εσένα και του Μηλιάκου, είναι διαφορετική και μου βάζεις ιδέες.

Εφ΄όσον το επιθυμείτε και είστε υπερήφανοι για τις πράξεις σας καμμιά αντίρρηση.

Ας μάθουν κάποιοι ακόμα τις Μηλιάκειες αθλιότητες...

Όσο για τα περί θεάτρου στείλε μου με μαιηλ πλήρες ονοματεπώνυμο και τηλ ώστε να σε καλέσω στην επόμενη θεατρική παράσταση, που ελπίζω να μη γίνει ποτέ, για να δούμε απο κοντά και μαζί, πόσο θεατρικό είναι το θέαμα των αιμόφυρτων και ακρωτηριασμένων παιδιών.

Οι τελευταίοι τζάμπα μάγκες δεν υπάρχουν πιά. Τους ισοπέδωσε η περιφρονηση και η αηδία.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ alzap:
Όποιος διαφωνεί μαζί σου έχει φασίζουσες απόψεις; Δημοκράτης είσαι Αλέκο μου, για την ποιότητα της Δημοκρατίας σου, διατηρώ επιφυλάξεις!Πάμε λοιπόν:
1)Πότε εγινε το έλλειμμα των 7,5 εκατ. ευρώ;
2)Πού πήγανε το λεφτά-εισφορές συναδέλφων και εργοδότη;
3)Είναι απάντηση συλλογικού οργάνου αυτή που έδωσε ο ΣΕΑΤΕ οτι "...το έλλειμμα υπάρχει τόσα χρόνια, τώρα τον πείραξε το Μηλιάκο;"!
4)Ναί! Από σεβασμό και μόνο προς αυτούς των οποίων τα λεφτά φαγώθηκαν κατά περίεργο τρόπο, πρέπει να βρείτε τρόπο να γίνει μιά γενική συνέλευση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, σε ένα "κλειστό" στάδιο, ενδεχομένως, και να μας εξηγήσετε τα χιλιάδες "πού", "πότε", "πώς" και ΄"γιατί",που μας οδήγησαν στο κόκκινο "φέσι"!Διαφορετικά σας περιμένουν εκπλήξεις!!! Και μη μου πεις για τις απαλλαγές του Δ.Σ. απο τις Γ.Σ.γιατί θα γελάσω πολύ όταν θα γίνετε πρωτοσέλιδο στις Κυριακάτικες!
5)Εξακολουθείς να με θεωρείς "κολητό" του Διοικητή! Κάνεις απλά λάθος!Υπάρχουν άνθρωποι με ανεξάρτητη γνώμη και με την ικανότητα να την εκφράζουν! Αν διαφωνείς με αυτό, πρόβλημά σου! Έχει να κάνει με την ποιότητα της εσωτερικής σου δημοκρατίας που σου γράφω πιό πάνω!
Σου έγραψα, για τη Γάζα, άστο καλύτερα!Γιατί μερικοί από εσας, έχετε υιοθετήσει την ευαισθησία και την έχετε σφιχταγκαλιάσει τόσο που την έχετε πνίξει τη φουκαριάρα!
Πήγες στα κατεχόμενα της Κύπρου! Υπόγραψες ποτέ κάτω από κείμενο για τους αγνοούμενους;Υιοθέτησες ένα παιδί της Γκάνα ή της Αιθιοπίας να πληρώνεις για χρόνια 70 ευρώ το τρίμηνο και να στερείς αντίστοιχα παιγνίδια απ΄τα παιδιά σου;Λίγη περίσκεψη λοιπόν πριν προβούμε σε χαρακτηρισμούς!
Αλλά για το Ταμείο μας, "Οψόμεθα ες Θεσσαλονίκη".

alzap είπε...

@οφις:
Χάνουμε την ψυχραιμία μας βλέπω. Χωρίς ωστόσο να βρίσκουμε το θάρρος της επωνυμίας ή των συγκεκριμένων στοιχείων. Ειδικά όταν αναρωτιέσαι "που πήγαν τα λεφτά"...αναφερόμενος σε συναδέλφους σου.

Κατ αρχήν υπεύθυνος για τα οικονομικά του Ταμείου 'οπως ασφαλώς γνωρίζεις, αλλά δεν ομολογείς, στο διαπαραταξιακό Δ.Σ είναι εκλεκτό και ηγετικό στέλεχος της ΔΑΚΕ, της παράταξής σου.

Μπορείς εύκολα να ρωτήσεις και να σου λύσει τις απορίες.
Γιατί δεν το κάνεις;

Αλλά αφου ρωτάς εμένα θα σου πω κάποια συγκεκριμένα πράγματα που γνωρίζω. Απο τα 7.300.000 χρεωστικό υπόλοιπο του λογαριασμού στον οποίο αναφέρεσαι, τα 3.500.000 ευρω περίπου οφείλονται ΕΥΘΕΩΣ στις περικοπές που έκανε ο Μηλιάκος στο ασφαλιστήριο Καφίρη τα 4 τελευταία χρόνια. αφορούν στις μεσαίες και μεγάλες επεμβάσεις, καρκίνους, εμφραγματα, εγκεφαλικά κλπ. Δες τον ισολογισμό και θα το καταλάβεις.

Αλλά λεπτομέρειες περισσότερες σίγουρα στην Θεσσαλονίκη.

Οι απειλές για τις Κυριακάτικες δεν με αφορούν και δεν τις σχολιάζω, αλλά αν έχεις πρόσβαση τέτοια δεν κάνεις και κανένα πρωτοσέλιδο και για τα 700.000.000ευρω σε δομημένα ομόλογα που πέταξε στο γάμο του Καραγκιόζη ο εκλεκτός σου Μηλιάκος;
Μήπως επειδή ασχολείσαι και με τα οικονομικά μπορείς να μας πεις πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρω έχασε η ΑΤΕ, δηλαδή ο έλληνας φορολογούμενος, απο αυτή την ιστορία; Μήπως πρέπει να κάνεις πρωτοσέλιδο και τις μιζες που δόθηκαν για τα δομημένα;

(Πάντως αν κρίνω απο την ποιότητα του τελευταίου πρωτοσέλιδου που κάνατε με τον Μηλιάκο και τον Κουρή, ότι τάχα μου υποκλέπταμε τα τηλεφωνήματά του στον Καραμανλή αντιλαμβάνομαι τι εννοείς.
Απλώς να σου υπενθυμίσω ότι ο Κουρής καταδικάστηκε 12 μήνες φυλακή ομολογώντας ότι εξαναγκαστηκε να κανει συκοφαντικές δημοσιεύσεις.)

Είναι πολλά τα λεφτά στις διαφημίσεις...

Στην Κύπρο έχω πάει αρκετές φορές, στα κατεχόμενα ΟΧΙ δεν έχω πάει και είναι επιλογή μου. Τον τουρισμό στην περιοχή του Αττίλα τον αφήνω σε εθνικόφρονες σαν εσένα.

Είμαι μέλος σε επιτροπή της ΕΔΕΚ για τους αγνοούμενους απο το 1977. Αργά θυμήθηκες τους αγνοούμενους.

Τέλος επειδή εξακολουθείς να αφήνεις υπονοούμενα για συναδέλφους σου για "λεφτά που φαγώθηκαν", έστω κι αν δεν με αφορά προσωπικά, θα πρέπει να σου εξηγήσω ότι τέτοια σχόλια για τρίτους θα τα κάνεις εδω μόνο με την υπογραφή σου και χωρίς κουκούλα.

Δεν είναι κακό να αναλαμβάνεις την ευθύνη των όσων λες.

Χώρια που αν αναδημοσιεύσω τα δελτία τυπου της διοικησης της ΑΤΕ θα καταλάβουμε το καρμπόν με όσα ισχυρίζεσαι.

Η επιλογή δικη σου.

Καλή σου νύχτα.

alzap είπε...

@οφις: (Ως υστερόγραφο)
Και επειδή χθες ήταν 21 Απρίλη και γιόρταζε ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ρώτησέ τον ΠΩΣ έγινε και αυτός έπαιρνε υποτροφίες για το Λονδίνο την περίοδο της χούντας όταν οι συμφοιτητές του δολοφονούνταν και φυλακίζονταν;

Και αφου ασχολείσαι με την ιστορία, όταν με το καλό βγάλεις την κουκούλα, θα σου δώσω και τα ερείσματα να ψάξεις τις ενδεχόμενες σχέσεις του με το σπουδαστικό της ασφάλειας της εποχής.