Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2011

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΨΥΧΑΡΗ...



Βγήκε ο Φαήλος στο σεργιάνι να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Αφου μας ανέλυσε διάφορα για το θέμα στο οποίο μάλλον έχει εξειδίκευση, (μαστούρα χασίσια, τρίφυλλα κλπ), θυμήθηκε τον επίτιμο το 89  και υπόσχεται κρεμάλες …συντεταγμένες. Υπόσχεται καινούργια επιτελεία και επανάσταση μόλις μπει ο Αντώνης στου Μαξίμου.

Διαφωνεί ο αρχηγός  Αντώνης, μας λέει, με   την πολιτική της κυβέρνησης  αλλά δεν πρέπει να το φωνάζει γιατί έτσι και ξαμοληθεί ο λαός στις ρούγες δεν έχει τον μηχανισμό να τον ξαναστείλει σπίτι του και κινδυνεύει το καθεστώς…

Το διάβασαν οι έρμοι νεοδημοκράτες και τους ήρθε κόλπος. Και  άρχισαν στα σχόλια τις ερωτήσεις του τύπου: «Με τον Υιό Ψυχάρη σύμβουλο του Σαμαρά θα πολεμήσουμε τη διαπλοκή και θα κάνουμε επανάσταση;»

Τσιμουδιά ο Φαήλος…

Τι να πει άλλωστε; Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ γράφανε με τον Μιχελάκη και τον Χρύσανθο την συνέντευξη του Σαμαρά για το σημερινό ΒΗΜΑ...

Κάποιος του είπε του Αντώνη: πρέπει να γίνετε περισσότερο κότες, κάνε τη Ν.Δ πρότυπο ορνιθοτροφείο και θα γίνεις  πρωθυπουργός.

Πρωθυπουργός ΒΟΚΤΑΣ. 

7 σχόλια:

antipasok11 είπε...

Έχετε κατακλέψει έναν ολόκληρο λαό και το μόνο που έχεις να πεις είναι για το σύμβουλο του Σαμαρά;
Ποιός τον χέζει,μπροστά στα πασοκικά εγκλήματα κατά της Ελλάδας..
Τελικά η κότα είσαι εσύ Αλέκο.
Κότα με θράσος.

alzap είπε...

Μάλιστα, έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.

antipasok11 είπε...

Έτσι είναι.
Επιπλέον αυτό,είναι το λιγότερο που χαρακτηρίζει τις κοινωνικές σου "ευαισθησίες" και την πολιτική σου "ιδεολογία".

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Καλά, Αλέκο, δεν παίζεσαι!
Το μακρύ χέρι της πασοκικής γκαγκστερικής οικογένειας, έχει μπει βαθειά στην τσέπη της ελληνικής οικογένειας κι εσύ ασχολείσαι με το ...σύμβουλο του Σαμαρά!Δεν κάνεις κάτι για τους λοιμοκτονούντες συναδέλφους σου και τους συνταξιούχους της ΑΤΕ;
Ακόμα και ο Κρόγιας έγινε καταγγελτικός εναντίον του ΠΑΣΟΚ!
Εσύ βρε παιδί μου, τόσο φελός αισθάνεσαι μακριά από τους κόλπους αυτής της μαφιόζικης "οικογένειας";Τόσα πολλά τους χρωστάς; Πόσο κοστολογείς την αξιοπρέπεια;
Και, πούσε! Μην εξαφανιστείς πάλι! Να τα λέμε! Έχεις μεγάλη πλάκα!!!

K. PERIGIALIS είπε...

Ρε διορισμένε από τη Χούντα Σαλωνίτη έχεις το θράσος και σκούζεις ; Εσένα τον αγράμματο, ο Μηλιάκος σ΄ έκανε διευθυντή΄και παίρνεις παχυλότατη σύνταξη !

alzap είπε...

Σαλωνιτης:
1)Εγώ με τη διαπλοκή, τους μεγαλοεργολάβους και τα λοιπά συναφή "λοιμοκτονούντα" εκδοτικά συμφέροντα είμαι αντίθετος εδώ και πολλά χρόνια.
Τα λέω απο αυτή τη γωνιά εδώ και πολλά χρόνια. Μέχρι τώρα υποτίθεται ότι ήσουνα και εσύ.

Παρατηρώ ωστόσο ότι ξαφνικά η χάραξη της πολιτικής της ΝΔ για τα εθνικά θέματα απο τον ΔΟΛ είναι κάτι που σε ικανοποιεί.

Καλό σου ταξίδι.

2)Για τους συναδέλφους μου, εργαζόμενους και συνταξιούχους που μειώνεται το εισόδημά τους κάνω ότι μπορώ καθημερινά. Και είμαστε πολλοί σε αυτή την προσπάθεια πέρα απο κόμματα και παρατάξεις.

Βεβαίως προσωπικά για αρκετές περιπτώσεις έχω ενδοιασμούς σε σχέση με τον ορισμό "λοιμοκτονούντες" σε μια συγκυρία που κόβεται η σύνταξη των 700 και 800 ευρώ. Πόσο δίκαιο είναι να θεωρείται ότι "λοιμοκτονεί" κάποιος με επικούρηση στο ύψος του 50%, του 60% και του 70%, της κύριας σύνταξης;...

Προσπάθησε να είσαι λίγο πιό σεμνός και λιγότερο προπέτης γιατί μου θυμίζεις το γνωστό:
"Γάτος γαμεί και γάτος σκούζει..."

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Αντίθετος είσαι με τα "λιμοκτονούντα" συμφέροντα Alzap και το εννοώ αυτό, αλλά υπηρετείς άπό διακεκριμένες θέσεις, ένα κόμμα που διαλύει τα πάντα στον εργασιακό χώρο, για να μην πειράξει κάποιους δικούς σας που το κρατάνε ακόμα ζωντανό!
Υπηρετείς το Ρέππα που είπε ότι θα εξυγειάνει τον ΟΣΕ ... χωρίς απολύσεις και χωρίς μειώσεις αποδοχών (πάει για νόμπελ οικονομίας ο άνθρωπος) και από τότε που είπε αυτη την παπαριά, μας έχει βάλει μέσα δύο δις, όσα ζητούσε η τρόικα, δεν τα βρήκε και έφυγε γιατί κατάλαβε ότι είχε να κάνει με ηλίθιους!
Υπηρετείς τον Κουτρουμάνη που έχει γίνει "ρόμπα" ο άνθρωπος και δείχνει να το απολαμβάνει κιόλας!
Όσο για το ότι ΤΩΡΑ αντιμετωπίζεις το συνταξιοδοτικό με την ίδια κριτική φιλοσοφία της Κυβέρνησης, να σου θυμίσω ότι όταν μας έκανε τις υψηλές ανταποδοτικές κρατήσεις, κανένας δεν είπε ότι άλλος πλήρωνε 50 και άλλος 250 το μήνα! Ούτε ρώτησε κανείς τους εργαζόμενους άν επιθυμούν να ενταχθούν σε μια "επικούρηση"!
Έτσι είχαμε όλοι, μια μηνιαία "αιμορραγία" προς τα ταμεία για δεκαετίες και τώρα πληρώνουμε ξανά τη διαχειριστική (;) ανικανότητα ενός συστήματος που επί τριανταπέντε χρόνια απλώς έκανε διαπιστώσεις και έβγαζε τσιτάτα περί "κατάρρευσης", αλλά παρέμβαση καμιά γιατί αυτό είχε κόστος και δεν το άντεχαν!
Για να μη σου θυμίσω την αντίδραση του συνδικαλιστικού κλώνου του κόμματός σου, στις μεταρρυθμίσεις "Σιούφα" και Γιαννίτση"!