Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2011

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΔΕΞΙΑ;...Την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, όταν όλα παίζονται, κάθισε σε μια γωνιά και έκανε την πάπια. Μοναδικό του μέλημα να μη φάει ξύλο.

 Άχνα δεν έβγαλε ο Ελληναράς που πήγε στις Βρυξέλλες για να δώσει τη μάχη για την πατρίδα, για να εξηγήσει στους Ευρωπάιους συντρόφους του στο Λαϊκό Κόμμα πόσο λάθος κάνουν.

"Στην σημερινή συνεδρίαση δεν ετέθη θέμα Ελλάδας. Έγινε μόνο μια θεώρηση του γενικότερου προβλήματος με εμμονή στην συνθετότητά του..." μας λέει ο αρθρογράφος.

Δεν τέθηκε λέει το θέμα της Ελλάδας. Και ποιος περίμενες να το θέσει τρισμέγιστε Ελληναρά;  Ο Μπερλουσκόνι  ή η Μερκελ; Ποιος θα ανοίξει τη συζήτηση αν δεν την ανοίξεις ΕΣΥ; Γι αυτό δεν πήγες εκεί;

Έφυγε χαρούμενος γιατί αφού έληξε η συνεδρίαση του είπε καλημέρα στα όρθια ο Μπερλουσκόνι και κανα δυό ακόμα… Δείτε στη φωτο πόσο ανακουφισμένος δείχνει που τη γλύτωσε και ΔΕΝ συζητήθηκε το θέμα που καίει τη χώρα του...

Καταλαβαίνουν όλοι πια ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ επαναδιαπραγμάτευση    θα κάνει ο Σαμαράς.

Αλλά   έτσι δεν ήταν πάντα  η Δεξιά;  Εθνικοφροσύνη και μεγάλα λόγια στη θεωρία και στα μετόπισθεν με  δηλώσεις, απόντες και κότες στα όποια  πεδία των μαχών για την πατρίδα.


ΥΓ. Η λεπτομερής περιγραφή του τιτάνιου αγώνα που έδωσε ο Σαμαράς για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες έρχεται απο το ημιεπίσημο όργανο της ΝΔ.

9 σχόλια:

zepos είπε...

Ετσι ακριβώς Αλέκο.. Μόνιμα στο ψέμμα και στην παραπληροφόρηση.. Βασίζονται στην "άγνοια" του πολίτη..
Σε παραδέχομαι που ανακάλυψες τον "τιτάνιο αγώνα" του Αντωνάκη μας..
Το προώθησα..

Asteroid είπε...

Όλα τούτα δεν αλλάζουν, όμως, το γεγονός ότι βαίνουμε ολοταχώς προς μια σκληρά και απάνθρωπα ταξική κοινωνία και ότι ο ταξικός εχθρός όλων των μικρομεσαίων είναι η Κυβέρνηση... Στις συνθήκες αυτές ουδείς νοιπάζεται για το τι είπε και το τι δεν είπε η ασφαλιστική δικλείδα του συστήματος. Όπως θα φύγουν, ελπίζω, οι σημερινοί θα φύγουν κι οι επόμενοι, αν κάνουν πως δεν κατάλαβαν τίποτε από τα μηνύματα της κοινωνίας.

fanis panagiotopoulos είπε...

...δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ zepos:
"...μόνιμα στο ψέμμα και στην παραπληροφόρηση..."!
Σε αντιδιαστολή με την Κυβέρνηση της αλήθειας και της ειλικρινούς ενημέρωσης, αγαπητέ μου!
Και το ... προώθησες κιόλας!!!
@ asteroid:
Δεν έχει σημασία που "βαίνουμε"! Αρκεί που βαίνουμε με Πρωθυπουργό το Γιώργο και Κυβέρνηση με τα ενημερωμένα, ειλικρινή και συνεπή στην ιδεολογία τους στελέχη του ιστορικού, προεδρικού, εκσυγχρονιστικού και, εσχάτως, νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ!
@ fanis panagiotopoulos:
Πολύ πρωτότυπο σύνθημα! Μυρίζει λίγο ναφθαλίνη, αλλά δεν πειράζει διώχνει το ... σκόρο!

alzap είπε...

@σαλωνιτης;
Των πάντων κριτής αλλά και σε όλα και όλους απάντηση...
Χαλάρωσε λίγο...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ alzap:
Τριανταπέντε χρόνια είμαστε "χαλαροί" και είδες τι πάθαμε!
Τώρα τα ψέμματα κάποιων τελείωσαν!

alzap είπε...

@σαλωνιτης:
Ωπα, τι είναι πάλι αυτό;
Θες να γυρίσουμε στην εποχή ΠΡΙΝ 35 χρόνια; Στο πουλί;

Χαλάρωσεεε λέμε, έχεις πάρει ύφος συνταγματαρχη και δεν σου πάει.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ alzap:
Δηλαδή, ρε Αλέκο, ή το "πουλί" θα έχουμε σ΄αυτήν τη χώρα ή τα "poulain";
Δεν υπάρχει μέσος όρος; Δεν υπάρχει το μέτρο το κύριο γνώρισμα της Δημοκρατίας;
Δεν πρέπει να με (μας) ενοχλεί που έρχεται το Κράτος 35 χρόνια μετά και δε σέβεται την υπογραφή που έχει βάλει μαζί με τη δική σου και σου λέει ότι τα λεφτά που σου έπαιρνε κάθε μήνα τα έφαγε και δεν παίρνεις μία!
Έλεος πια! Δε μπορεί κάποιος να γράψει κάτι και αρχίζουν οι συνεορμοί!
Δε νομίζεις ότι η αρχή για μια νέα πορεία θα γίνει με μια συγνώμη του πολιτικού συστήματος, που δεν την έχουμε ακούσει ακόμα;

alzap είπε...

Δεκτή η διευκρίνηση.
Καλημέρα