Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2011

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΝΔ-ΒΟΚΤΑΣ...

Μα πόσο ψεύτης και υποκριτής μπορεί να γίνει κάποιος;


Όλο για εκλογές μιλάει ο Σαμαράς στα κανάλια και στις εφημερίδες. Όταν μιλάει όμως με τα αφεντικά του ΑΡΝΕΙΤΑΙ οτι θέλει ή ότι επιδιώκει εκλογές. Διαβάστε τι είπε πριν λίγες μέρες στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος:


"Επισημαίνουμε στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ότι δημοσιογραφικά σενάρια στην Ελλάδα κάνουν λόγο για πρόωρες εκλογές, τις οποίες μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι επιδιώκει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Δεν επιδιώκει νέες εκλογές. Του είπα κι εγώ ότι οι εκλογές μπλοκάρουν. Μέχρι την ημέρα των εκλογών μπλοκάρουν την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων. Μετά την ημέρα των εκλογών προκαλούν παράλυση μέχρι να ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για κυβέρνηση συνασπισμού. Αποκόμισα την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί και να στηρίξει μία πιο γρήγορη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων», λέει ο Αυστριακός ευρωβουλευτής". 



ΥΓ. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί έκανε την πάπια και δεν έβγαλε άχνα όταν η Μερκελ έβριζε την Ελλάδα μπροστά στα μούτρα του πριν 3 μέρες στις Βρυξέλλες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: