Σάββατο, Απριλίου 24, 2010

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ...

"Τον Ιούνιο του 1955, πριν από 55 χρόνια, γεννήθηκα Έλληνας ελεύθερος (ύστερα απ' τους αγώνες του πατέρα μου, του παππού μου και του προπάππου μου).
Χθες, Παρασκευή 23 Απριλίου του 2010, ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ με ανακήρυξαν πάλι ραγιά.
Δεν το δέχομαι."
( Στάθης, ο γνωστός κωλοτούμπας, στην σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και στην στήλη ΝΑΥΤΙΛΟΣ)


Όταν γεννήθηκε το ακροδεξιό ρεμάλι που τα γράφει αυτά στην Ελλάδα γίνονταν εκτελέσεις πολιτικών κρατούμενων, τα ξερονήσια ήταν γεμάτα δεκάδες χιλιάδες κρατούμενους και το γενικό λογιστήριο του κράτους ήταν στην αμερικάνικη πρεσβεία.
Ακολούθησαν πραξικοπήματα, χούντες, δολοφονίες, βία και νοθεία, ΕΑΤ ΕΣΑ, καινούργια ξερονήσια και φυλακίσεις. Για 20 ολόκληρα χρόνια η Ελλάδα ήταν, με πολύ μικρά διαλείμματα, κολαστήριο για το λαό της.
Ο λαλάκης όμως Στάθης, ο πρώην κνίτης και τωρινή φιλιππινέζα ισχυρών εκδοτών ήταν όλο αυτό το διάστημα  περήφανος και ελεύθερος Έλληνας. Έγινε ραγιάς μόλις  χθες που ανακοινώθηκε η προσφυγή στον μηχανισμό της ΕΕ.

Τα πλυντήρια έβαλαν εμπρός τις μηχανές. Για να ξεπλύνουν από τα «αριστερά» τις διαχρονικές αθλιότητες του κεφαλαίου, της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Πρώτη πολιτική πλύστρα ο ΣΤΑΘΗΣ.
Τι μου έρχεται να πω;

Φτου σου πουλημένο απόβρασμα…

36 σχόλια:

Σ.Σ. είπε...

Φτου σου ανθρωπάκι!
Φτου σου χειροκροτητή!
Φτου σου αυλοκόλακα του Γεωργάκη!
Φτου σου αλητήριε, που δεν σεβάστηκες ούτε την Γάζα και έτρεξες ακόμα και εκεί να κάνεις μνημόσυνο με ξένα κόλυβα!
Φτου στα παντελόνια που τολμάς να φοράς. Φιλιπινέζα!
Στο επόμενο υβρεολόγιο σου,στην επόμενη λάσπη που θα πετάξεις θα δεις δημοσιευμένα τα έργα και τις ημέρες σου, απο το πως διορίστηκες, μέχρι τις εργασιακές ρουφιανιές σου, αλητήριε πρασινοφρουρέ!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Πριν από 55 χρόνια Αλέκο, η Ελλάδα έβγαινε από δύο πολέμους, ο ένας, ο τραγικότερος, εμφύλιος και προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της! Είχε έναν Πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που δημιούργησε τη μεγάλη ανάπτυξη, που ΑΔΙΑΣΕ τις φυλακές από του πολιτικούς κρατούμενους που ΒΡΗΚΕ από τις κυβερνήσεις Σοφούλη Παπανδρέου, Πλαστήρα!Που σε σύντομο χρονικό διάστημα μετέτρεψε την ευρύτερη οικονομική ζώνη σε "ζώνη δραχμής" και που παρέδωσε το 1963 Κράτος με ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, Αλέκο, βολεμένε συνδικαλιστή της φουκαριάρας της Αγροτικής και κριτή των πάντων!Σου έχω γράψει ότι δίνεις την αίσθηση ότι όταν το κόμμα σου δεν είναι στην εξουσία "δεν υπάρχεις"! Εναι καιρός να μάθεις να ζεις και χωρίς αυτό!
Και μια συμβουλή: Μην βρίζεις κόσμο γιατί θα τα "πάρει" κανένας και θα ψάξει τα έργα και ημέρες σας εκεί στην Αμερικής 10 και θα γελάσει κάθε πικραμένος!

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Βρε καλωστα τα παιδιάαα...
Για περάστε στο σαλονάκι μας. Μικρό είναι αλλά ανοιχτό.
Χωρίς λογοκρισία.
Σας περιμένουμε με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση για να επιχειρηματολογήσετε και να τεκμηριώσετε όσα θέλετε να καταγγείλετε.
Αλλοιώς μπείτε στην τρύπα σας ως αρουραίοι ανώνυμοι και καλοπληρωμένοι.
Περιμένω.

@Σαλωνιτης:
Δεν θα επιχειρηματολογήσω για το τι παρέδωσε στις αρχές της δεκαετίας του 60 ο Καραμανλής. (Αν θυμάμαι καλά δεν παρέδωσε κάτι γιατί έφυγε ως Τριανταφυλλίδης)
Θα σε παρακαλέσω όμως -και αυτό είναι πρόκληση- να πεις ΕΣΥ που φαίνεται ότι ξέρεις ότι έχεις να πεις για την Αμερικής 10 και για όποιον άλλο δρόμο νομίζεις και με αφορούν.
Μην βάζεις άλλους να ψάξουν, ΕΣΥ να μας πεις.
Διαφορετικά δεν νομίζω να διαφέρεις σε τίποτα απο τον προηγούμενο...
Καλησπέρα σου.

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλέ μου,κ πάλι χααααααααααααααααχαααααααααχαχαχα! χααααααααααααααχαχαααααααχα!βρέ τον πουλημένο,χαααααααααααχααααααα! βρέ τον πουλημένο!(που λες κ σύ)ε, καλό μου παιδί,όλοι στα λόγια είναι έυκολο να το παίζουν,αριστερίζοντες,φιλέυθεροι,επαναστάτες,ιδεολόγοι...στη πράξη όμως τι γίνεται...είναι το θέμα... χαααααααααχαχαχαχα!πάντως ωραίο!! γέλασα μπράβο...καλησπέρες...

Αθανασία είπε...

Υσ-στη πράξη εννοώ καλέ μου σόρρυ..

alzap είπε...

@αθανασία:
:-)

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο,
Σε διαβάζουμε και σε θαυμάζουμε
Μην ακούς τίποτα.
Προχώρα μπροστά και ενημέρωνε με τη γραφή σου τον Έλληνα πολίτη για τα λάθη του,για το φταίξιμό του στην καταστροφή της οικονομίας και τον αγώνα που πρέπει να δώσει για τη διατήρηση της οικονομικής ολιγαρχίας στη χώρα του.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Μ.Θάτσερ,βαρώνη.
Α.Ανδριανόπουλος,περιφερόμενος του χθές.

---. είπε...

Πέστα ρε φιλαράκι. Ε, μα πια με το λαμόγιο!

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Σύντροφε τον θαυμασμό σου τον έχω δεδομένο.
Όπως επίσης και την αγωνιστική σου ετοιμότητα για την ανατροπή του κομπραδόρικου καθεστώτος.
Δεν πειράζει που κρύβεσαι.
Άλλωστε όλοι οι μεγάλοι επαναστάτες ήταν για ένα διάστημα ανώνυμοι στην παρανομία.
Φιλιά στη βαρώνη.
(ζει ακόμα αυτή;)

alzap είπε...

@constantina:
Να είσαι καλά κορίτσι μου.
(ο δικός σου βλέπει ματς;)

---. είπε...

oui :)

alzap είπε...

:-))
Ελπίζει οτι θα χάσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο,το λιβελλογράφημα αυτό,δεν είναι κείμενο ανθρώπου που προσδιορίζεται ως πολιτικό ον...
Εαν εσύ μπορείς να αποδεχθείς την κατάντια του σημερινού Πασοκ,αυτό δε σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι να συμπλεύσουμε μαζί σου.
Πολύ περισσότερο δε,κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιτίθεται διαδυκτιακά σε όσους διαφωνούν, και μάλιστα με φράσεις που δεν τιμούν κανέναν.

Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι η κυβέρνηση ορθώς κάνει τις επιλογές της,αλλά και δικαίωμα μας να πιστεύουμε ότι με τις πράξεις της διασύρεται η αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού.Ειδικά δε,όταν η πραγματικότητα και τα λογικά επιχειρήματα,δεν είναι με το μέρος σου...

Γιώργος.

alzap είπε...

@Γιώργος:
Καλημέρα.
Δεν ξέρω ποιά είναι η δική σου πραγματικότητα αλλά η δική μου, ιστορικά καταγραμμένη, λέει ότι απο το 1955 που θέτει ως ορόσημο ο κύριος, η Ελλάδα ήταν ότι περιγράφω στο ποστ. Όποιος, για όποιο λόγο, θέλει να αλλάξει τα ιστορικά δεδομένα και την ιστορική μνήμη για να ξεπλύνει ευθύνες έχει ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά που αναφέρω.

Αν έχεις άλλα δεδομένα για την πραγματικότητα της περιόδου ευχαρίστως να τα ακούσω.

Δεν ξέρω, δεν λες ποιός είσαι, ποιοί είστε εσείς που δεν είστε υποχρεωμένοι να συμπλεύσετε μαζί μου και μου προκαλεί κατάπληξη η φράση. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να συμπλεύσει με οποιονδήποτε.

Επίσης σε παρακαλώ να σημειώσεις ότι για μένα το διαδίκτυο δεν είναι ένας χώρος ιδιαίτερος για ιδιαίτερους ανθρώπους. Είναι ένα συμπληρωματικό πεδίο και μέσον για τους ανθρώπους να κάνουν και να λένε αυτό που τους εκφράζει και επομένως οφείλουμε να είμαστε χωρίς προσωπεία και φιοριτούρες.
Με δυό λόγια είπα εδώ στον κύριο αυτόν ότι ακριβώς θα του έλεγα αν ξεστόμιζε αυτά που γράφει σε ένα καφενείο, στο δρόμο, σε μια αίθουσα.

Η δική μου εκδοχή λέει ότι δεν έκανα καμμιά επίθεση. Απλώς απάντησα στην δημόσια επίθεση λοβοτομής που έκανε ο κύριος θέλοντας να παρουσιάσει την περηφάνια του για την "ελεύθερη" Ελλάδα της δεκαετίας του 50 και του 60. Και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί.

Τέλος για το ύφος και την φρασεολογία δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτός είμαι και δεν μπορώ, μπορεί και να μην θέλω, να αλλάξω κάτι.
Εσύ μπορείς ελεύθερα να θεωρείς πολιτισμένες και "αρμόζουσες σε πολιτικό ον", τις παρακάτω φράσεις:

"Ο μοιραίος αυτός άνθρωπος
δειλός ώς την τελευταία στιγμή, κρύφθηκε πίσω απ' το δάκτυλό του, ξεπέφτοντας σε επικοινωνιακές μαλαγανιές της δεκάρας, προκειμένου να μην προφέρει την καταραμένη λέξη ΔΝΤ.
Οχι όμως μόνον δειλός, αλλά και ψεύτης.",

"τώρα με τελευταίον στη σειρά και τις δυνάμεις τον Γιωργάκη, αυτόν τον μοιραίο,
παραδίδουν (και προδίδουν) τη χώρα «κληρονομιά στη Ρώμη» σαν τον προδότη κι ανίκανο Ατταλο τον Γ', σαν το μπαίγνιο εκείνο τον Πτολεμαίο τον Αυλητή, που ήξερε μόνον να παίζει τον αυλό..."

Ο καθένας μας με την αισθητική και την συγκρότησή του...
Καλή σου μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σου φαίνονται περίεργα αυτά που γράφει ο κος Στάθης; Τα ίδια έγραφε κ πριν τις εκλογές κ με τον ίδιο στόχο: τον ΓΑΠ, τον Σιμήτη κ το Πασόκ. Το όνομα του Καταλληλότερου δεν το έπιανε στο στόμα του, όπως κ ο άλλος μεγάλος αριστερός ο Λαζόπουλος.
Η λογική τους είναι γνωστή , αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Φαντάζομαι ότι κ την λογοκρισία της κας(;) Τεγοπούλου τη χρεώνει στον ΓΑΠ αν τη θεωρεί λογοκρισία κ όχι "αντίσταση" στη "χούντα" κτλ κτλ

Παναγιώτης Χριστόπουλος

Αει χάσου είπε...

Έλα ρε μεγαλοπρασινοφρουρέ που θα μιλήσεις κιόλας... Κοίταξε τι έγραφες για το καθυστερημένο τον Γιωργάκη μετά τη σύνοδο κορυφής που πανηγύριζες για το "όπλο στο τραπέζι" και άλλα τέτοια γελοία... Κοίταξε τι κωλοτούμπες έχεις κάνει που το παίζεις και αριστερός. Σοσιαλιστή του ΔΝΤ και του κώλου...
Που το μόνο που θέλεις είναι να φέρεις το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία καραγκιόζη. Όταν το 2007 έτρεχες να μιλήσεις για "αριστερό" ΠΑΣΟΚ για να μην βγει ο Βενιζέλος, τότε φανταζόσουν αυτή την εξέλιξη; φανταζόσουν ότι θα έμπαινες στο ΔΝΤ και ότι θα έπρεπε κιόλας να το επαινείς αυτό χειροκροτητή;
Κάτι τέτοιοι σαν εσένα με κάνουν να σιχαίνομαι την πολιτική και ειδικά αυτό το κόμμα του κώλου που υποστηρίζεις...

Petran είπε...

Αλέκο μην μασάς απο τους δήθεν "αριστερούς"- φασίστες, που την χιρότερη 5ετία της σύγχρονης Ελλάδας, είχαν βγάλει τον σκασμό και ΤΟΛΜΑΝΕ τώρα να βγάλουν γλώσσα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς τους δεν λέει τίποτα για την πραγματικότητα, και τι στο διάολο προτείνουν να γίνει. Ετσι μάθανε να ζούνε και να βρίζουν ανώνυμα.
Φιλικά

Πέτρος Ψυχής


Υ.Γ. Αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ έλυσαν το βασικότερο πρόβλημα των ημερών: Πώς, πότε, ποιοί και με ποιά σειρά θα βγαίνουν στα ΜΜΕ ?

alzap είπε...

@Αει χασου:
Για το ΔΝΤ και την ΕΕ να το κουβεντιάσουμε αν θέλεις.
Δεν είδα όμως σε αυτό το ποστ κάτι για το ΔΝΤ, κουβέντα δεν είπα θετική ή αρνητική.
Για τον κ. ΣΤΑΘΗ έγραψα και τις απόψεις του για την ελλάδα του 50 και του 60 για την οποία είναι υπερήφανος γιατί τότε ήταν ελεύθερος...
Γι αυτό έχεις κάτι να πεις; έχεις την ίδια άποψη; Πες μας κάτι.
Γιατί μου φαίνεται πως η μπάλλα πετιέται συνεχώς έξω απο το γήπεδο.
Καταλαβαίνω βεβαίως το γιατί.
Είναι λίγο δύσκολο να υπερασπιστεί κανείς ανοιχτά την ελευθερία του ελληνικού λαού τα χρόνια της ΕΡΕ και της Χουντας...
Το κάνει μόνο εμμέσως όπως ο αρθρογράφος της Ε.
Κι αυτό φίλε μου είναι απόπειρα λοβοτομής και ξεπλύματος.
Δεν το δέχομαι. (που λέει και ο κ. ΣΤΑΘΗΣ)

alzap είπε...

@petran:
Θάλω να ελπίζω ότι την άποψη περί ευημερίας και ελευθερίας στα χρόνια της ΕΡΕ και της Χούντας ΔΕΝ την συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ...

Ανώνυμος είπε...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" @ 24/4/10 6:53 μμ

Bρε εδω εισαι παλι? εσυ ο "πολιτικα ανεξαρτητος"?
Βρε απογονε του "Τριανταφυλλιδη",Του "Χατουμη Εθναρχη" Του ιδρυτη της "Καρφιτσας" των "Παρακρατικων και των τρικυκλων αληταραδων" αντε να χωθεις στην τρυπα σου αροραιε που ακουει στο ονομα "ANTNEWS" Ανιστοριτε ποτε δεν εχεις ακουσει για τα μετρα του Πλαστηρα? ποιος εδωσε χαρη στους καταδικασμενους για το αποσπασμα.Εχετε το θρασος και να μιλατε.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Όποιος προσπαθεί να "διαβάσει" πολιτικά και πολύ περισσότερο να την ερμηνεύσει, μια περίοδο η οποία απείχε μόλις πέντε χρόνια από έναν εμφύλιο πόλεμο και δέκα από έναν παγκόσμιο,με τη χώρα κατεστραμένη ολοκληρωτικά και το λαό ηττημένο ηθικά, το λιγότερο με το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ,είναι ότι πρόκειται για ηλίθιο! Και, κατά το Λαζόπουλο, οι ηλίθιοι είναι άηττητοι!!!

Ανώνυμος είπε...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ"
Πολυ σε χαιρομαι...για την ταμπακερα μπαγασουλη δεν γραφεις τιποτα μουγκα.

Αφου μου φερνεις σαν παραδειγμα το τι λεει ο Λαζοπουλος(αφησες εξω τον Ψινακη) ειναι και σοφο....λυπαμαι για το υποδειγμα ανθρωπου που εχεις σαν πρωτυπο.Εδω που τα λεμε φιλαρακο,οσο πεφτει το παραδακι θα μας διασκεδαζεις,ετσι δεν ειναι?.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Καλά,φίλε μου, η μαλακία σου γεμίζει μπαταρία τριαξονικού! Όποιος διαφωνεί μαζί σου "τα παίρνει"! Ενω εσείς οι "ιδεολόγοι" αγωνίζεσθε αφιλοκερδώς για να σώσετε τον κόσμο!
@ alzap:
Μέσα στην "κλισαρισμένη" θεώρηση με την οποία ερμηνεύετε τα προβλήματα του κόσμου, δεν αντιλαμβάνεστε ότι φτάσατε την κοινωνία,δυστυχώς, να αναπολεί τις μέρες του Παπαδόπουλου!
Για κάθε οπισθοδρόμηση της κοινωνίας ευθύνεται μια άκαιρη, βίαιη, και απρογραμμάτιστη "προοδευτική" εξέλιξη που γίνεται από ανίκανους ηγετίσκους!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως είναι γεγονός πως όποτε σχολιάζεις αριστερούς και συντρόφους μου, έχεις μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα!
Τι να σου πω! Είσαι πολιτισμικά και ηθικά απαράδεκτος. Ένα πορωμένο σαρκείο, ένας πρασινοφρουρός παλαιάς κοπής, που παραμυθιάζεται κιόλας θεωρώντας ότι επιτελεί έργο.... Εύχομαι η σύνταξή σου, να είναι καλοφάγωτη (sic). Γιατί εμείς και η γενιά μου δεν θα παρουμε ποτέ!
Αλλά όπως λέει και ο Ξυλούρης: "Όλοι οι πουλημένοι
Είστε καταραμένοι
Απ’ την δική μας τη γενιά
Από εργάτη ΠΟΙΗΤΗ
Κι από γραφιά". Και ο ποιητής λέει....
"Θα’ ρθουν μέρες
Άγριες μέρες
που οι αλήθειες θα σκίζουν σαν σφαίρες

Και οι νίκες
Άγιες νίκες
σαν μαχαίρια θα βγουν απ’ τις θήκες".
Καληνύχτα λοιπόν, σύγχρονε Κυρ Παντελή!!!!
Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει. Σίγουρα όμως όχι απο τύπους σαν εσένα! Γιατί η ηθική σας, είναι η ηθική των άλλων.....

Πάντα ενυπόγραφα: Νίκος Καραντιλιόν

alzap είπε...

@Νίκος:
Α βρε Νικολή με την αισιοδοξία σου ότι θα πάρω σύνταξη... Δεν θα προλάβω καϋμένε. Με τα καινούργια μαντάτα χρειάζομαι άλλα 16 χρόνια τουλάχιστον...
Σε ευχαριστώ πάντως.
Να συμφωνήσω επίσης ότι πολιτισμικά είμαι απαράδεκτος αν τα κριτήρια του πολιτισμού τα καθορίζει ο ΣΤΑΘΗΣ.
΄
Αν τώρα βεβαίως "αριστερός" σύντροφός σου είναι ο ΣΤΑΘΗΣ με τα όσα γράφει και εκφράζει για μια σειρά θέματα όπως οι μετανάστες και οι τούρκοι, τότε αντιλαμβάνομαι πλήρως το είδος της αριστεράς που εκπροσωπείτε. Είναι όλη δικιά σας. Μακριά απο μας.

Τέλος διεκδικώ με υπερηφάνεια όλα όσα περι "πρασινοφρουρισμού" μου αποδίδεις εδώ και τριάντα τόσα χρόνια. Εύσημα μου αποδίδεις και σε ευχαριστώ.

Και κάτι ακόμα. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι θα αλλάξω τον κόσμο μόνος μου.

Κι αν κάποιοι τύποι τον αλλάξουν ελπίζω να μην είναι σαν αυτούς που θαυμάζεις και είστε "αριστεροί" σύντροφοι και οι οποίοι αισθάνονταν ελέυθεροι και υπερήφανοι στην Ελλάδα του Παπαγου της ΕΡΕ και της Χούντας. Γιατί τότε εύκολα καταλαβαίνουμε τι είδους αλλαγή φέρνετε.

Να είσαι καλά.

(Ευχαριστώ για τους στίχους. Τους διάβασα στον καθρέφτη και βοήθησαν.
Κάνε κι εσύ το ίδιο. Πού ξέρεις...)

Ανώνυμος είπε...

Σελίδες απο επιχειρήματα θα μπορούσα να σου γράψω, και το ξέρεις πάρα μα πάρα πολύ καλά, αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου! Πρόσεχε μόνο γιατί γίνεσαι πολύ φαιδρός...... Γιαυτό και τα σχόλια έχον κοπεί απο αυτά που γράφεις....

Νίκος Καραντιλιόν

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα του Παπάγου,της ΕΡΕ και της χούντας,αφορούσε τους αριστερούς που υπέφεραν από αυτούς.
Εσένα αλήθεια και τις καταβολές σου,σε ποιό βαθμό και γιατί σε αφορά;
Καπηλεύεσαι για άλλη μια φορά τους αγώνες και τους κατατρεγμούς άλλων ή είναι η ιδέα μου;
Και σε τελική ανάλυση,ο διεθνής διασυρμός της χώρας,η πτώχευσή της και η υποδούλωσή της στο ΔΝΤ/Ε-Ε,είναι επιτεύγματα του ΣΤΑΘΗ και του όποιου ΣΤΑΘΗ, ή δική σας,Πασοκική επιλογή;
Και πόσο ακριβώς σε ΤΙΜΑ εσένα αυτό βρέ Αλέκο;

Γιώργος.

alzap είπε...

@Νίκος:΄
Μην ασχολείσαι με μένα αδελφέ, δεν σου ζήτησα να ασχοληθείς.
Εδω δεν κάνουμε διαγωνισμό σχολίων, ούτε τα μετράμε.
Όσο για τις σελίδες που ΘΑ μπορούσες να γράψεις γενικώς δεν αμφιβάλλω. Για να υποστηρίξεις τον σύντροφό σου και το ξέπλυμα που κάνει, αμφιβάλλω πολύ. Δεν ξέρεις πόσο.


@Γιώργος.
1) Για το συγκεκριμένο έχεις να πεις κάτι; Συμφωνείς με την άποψη του ΣΤΑΘΗ οτι απο το 55 μέχρι σήμερα ήταν ελεύθερος και περήφανος;

2)Αυτό με την κληρονομικότητα και το DNA δεν το πολυκατάλαβα. Για εξηγησε μου το γιατί δεν έχω μεταπτυχιακά στις ΗΠΑ και μπερδεύομαι. Τί εννοείς ακριβώς;
εγω θα σου έλεγα ότι η άποψή σου πως η δεξιά και η χούντα ταλαιπώρησε και εξόρισε και βασάνισε και εκτέλεσε μόνο μια
μικρή ομάδα συμπολιτών μας του ΚΚΕ και όλοι οι άλλοι ήταν ελεύθεροι και ωραίοι, είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Είναι κοντά στις απόψεις του Παττακού.
Απο την άλλη τα περί ιδιοκτησίας της αριστεράς απο οποιονδήποτε είναι μάλλον πιο κοντά στις απόψεις του Ιωσηφ που τόσο θαυμάζεις.

Τέλος για το ΔΝΤ εσύ κι αν είσαι άνθρωπος που ξέρεις πόιοί και πως κάνουν ότι μπορούν για να κερδοσκοπήσουν. Και βεβαίως Γιώργο μου ξέρεις πολύ καλύτερα ποιοί εκμεταλλεύονται τα όποια λάθη για να κονομήσουν στην πλάτη των Ελλήνων.

Και μια και μιλήσαμε για κληρονομικότητα πρέπει να ομολογήσω ότι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ γίνεσαι, δεν γεννιέσαι... Καταλαβαινόμαστε νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ"

Εχεις δει μπαταρια "τριαξονικου"?
τι χρωμα εχει??

και κατι αλλο ακομα, για να γραφεις ασυναρτησιες μηπως εισαι κανενα απο τα χανουμακια του "καθηγητη" Ζαχοπουλο?
πολυ φοβαμαι οτι θα εισαι ενας απο τους γαλουχιμενους και καλαφατισμενους, μια και εισαι "πολιτικα ανεξαρτητος" οπως ειπες καποια φορα.
Δικο σου μυστικο ειναι μπορεις να το κρατησεις.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ alzap:
Συνέχισε να γράφεις!Κάποτε θα καταλάβεις πόσο πολύ σε εκθέτει ο μονολιθισμός σου και η πρασινη τζαμαρία μέσα απ' την οποία (νομίζεις ότι)βλέπεις τα πράγματα!Γνήσιος μαθητής σεμιναρίου προπαγάνδας, προσπαθείς με τη μέθοδο της επανάληψης να μας περάσεις το μήνυμα ότι ΕΡΕ και χούντα ήταν το ίδιο πράγμα, κατά το "τί Πλαστήρας τι Παπάγος"!
@ Ανώνυμος:
Αγαπητέ μου, η συχνή αναφορά στην αριστερά από τον αγαπητό Αλέκο, γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος:"Λεηλασία της αριστεράς"!Ιδρυτής της ...έδρας, υπήρξε ο αείμνηστος και γνήσιοι συνεχιστές οι αυτάρεσκα αυτοχαρακτηριζόμενοι ως "πρασινοφρουροί του καθεστώτος"!
Τους ξεχωρίζεις εύκολα!Είναι όλοι τους βολεμένοι ελάχιστα ή καθόλου εργαζόμενοι!

alzap είπε...

@σαλωνιτης:
Ευχαριστώ θερμά που μου επιτρέπεις να συνεχίσω να γράφω.

Ομολογώ ωστόσο ότι το κάνω για σένα, γράφω για να εκτίθεμαι και να κερδίζεις πόντους εσύ.
Όσο για το τι ήταν η ΕΡΕ και η Χούντα κουβεντιασε το με τον Νίκο απο πάνω και τον ΣΤΑΘΗ.
Κάτι μου λέει ότι συμφωνείτε.

Να είσαι καλά πάντως που ασχολείσαι με τις πράσινες τζαμαρίες και τους εκτεθειμένους.

Καληνύχτα.

alzap είπε...

@σαλωνιτης:
Κάτι σε ρώτησε για το χρώμα της μπαταρίας του τριαξονικού ο ανώνυμος. Μιας και στα άλλα θέματα την κάνεις "γυριστή" δεν απαντάς σε αυτό τουλάχιστον;
:-)

Ανώνυμος είπε...

"Άλλα λέει η θειά μου,άλλα ακούν τ΄αυτιά μου", το έκανες εδώ μέσα Αλέκο.
Κατά την προσφιλή σου τακτική,κάνεις τον ψόφιο κοριό για την ουσία του διαλόγου και τραβάς τα βυζιά σου για περιφερικές λεπτομέρειες.
Προφανώς είσαι από άλλον, πράσινο και ευτυχισμένο πλανήτη,όπου η Δικτατορία Νέου Τύπου,είναι ο καλός Σαμαρείτης που θα αναμορφώσει τον κόσμο,προς την κατεύθυνση ενός Πασοκικού Δίκαιου κόσμου και ερήμιν των πολιτών της χώρας αυτής...

Καλημέρα.

alzap είπε...

@ανωνυμος:
"Κατά την προσφιλή σου τακτική,κάνεις τον ψόφιο κοριό για την ουσία του διαλόγου και τραβάς τα βυζιά σου για περιφερικές λεπτομέρειες."

Ξαναδιάβασε, ή μήπως ΔΕΝ το έχεις διαβάσει, το ποστ...

Τα σχόλια σε ένα ποστ, εδώ και πολλά χρόνια, αναφέρονται στο ποστ στο οποίο σχολιάζουν. Το περιεχόμενο και η ουσία σε αυτό το ποστ είναι η άποψη που εκφράζει ως προς την χυδαία ισοπέδωση στην ιστορική μνήμη που επιχειρεί ο "αριστερός" ΣΤΑΘΗΣ.

Όπως διαπιστώνεις κανείς μα κανείς απο όσους επιχείρησαν να τον υπερασπίσουν δεν επιχειρηματολόγησε για την απρέπεια του. Όλοι πέταξαν τη μπάλλα στο ΔΝΤ και προσπάθησαν να παίξουν μπάλλα στο γήπεδο του αν πρέπει να μπούμε στον μηχανισμό.

Τα υπόλοιπα, έχεις δίκιο, είναι για να περνάει η ώρα και για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιες εκτελεσεις γινονταν το 1955;
Καμμια εκτελεση δεν εγινε μετα απο αυτη του Μπελογιαννη επι κυβερνησης Πλαστηρα το 52.

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Σωστός, έχεις δίκιο, αναφερόμουνα στην δεκαετία του 50, του 60 κοκ.
Πολιτικές δολοφονίες υπήρξαν, Λαμπράκης, Πέτρουλας, Τσαρουχας, κ.α
Άλλα εκτελέσεις με αποφάσεις στρατοδικείων δεν έγιναν το 55, έχεις δίκιο και ΄πρέπει να διορθωθεί.
Σε ευχαριστώ.