Τετάρτη, Απριλίου 21, 2010

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ, ΤΟΥ ...

...ΛΑΖΑΡΙΔΗ και του ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ και άλλων "πατριωτικών", ακροδεξιών και κερδοσκοπικών δυνάμεων...



Υπάρχει ένας πληρωμένος καραγκιόζης. Υπάρχει ένας σιτιζόμενος απο τις διαφημίσεις του Βγενόπουλου. Υπάρχει ένας τύπος που έχει αναλάβει εργολαβικά το ξέπλυμα της απάτης με τα δομημένα ομόλογα και των απατεώνων «κουμπάρων» που κατάκλεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τις συντάξεις των εργαζομένων.


Υπάρχει ένας φίλος του Σαμαρά, του Χρύσανθου Λαζαρίδη και του Φαήλου Κρανιδιώτη που περιφέρεται στην μπλογκόσφαιρα και πετάει λάσπη και μελάνι σαν τις σουπιές.

Υπάρχει ένας τύπος που ισχυρίζεται ξεδιάντροπα πως τα ομόλογα που φέρουν τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι τα ίδια με τα δομημένα τοξικά ομόλογα υπεράκτιων εταιρειών που έφεραν και πλασάρισαν στην Ελλάδα τα κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ και γέμισαν τις τσέπες τους με εκατοντάδες εκατομμύρια σε μίζες και μαύρο πολιτικό χρήμα.

Ξέρει ότι ΔΕΝ είναι το ίδιο. Προσπαθεί όμως να πετύχει δύο στόχους.

Ο πρώτος είναι  να ξεπλύνει τους απατεώνες του κόμματός του. Ισχυριζόμενος ότι το να αγοράζει ένας ασφαλιστικός φορέας ομόλογο του ελληνικού δημοσίου, ομόλογο της πατρίδας του δηλαδή χωρίς προμήθειες και μίζες, είναι το ίδιο με το να αγοράζεις ομόλογα που είναι δομημένα σε υπεράκτιες εταιρείες, ομόλογα που προκύπτουν από λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και κερδοσκοπία.

Ο δεύτερος είναι για να πει σε ελληνικό έδαφος αυτό που λέει ο Σόρος στην αλλοδαπή. "Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους έλληνες, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στο ελληνικό κράτος."

Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και δεν αναρωτιέμαι πια για το αν η αλητεία έχει πάτο.


Αναρωτιέμαι όμως γιατί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς που έχει υιοθετήσει μέσω Λαζαρίδη και Φαήλου το συγκεκριμένο site, δεν βγαίνει να μας πει και επισήμως αυτή του την άποψη. Ότι δηλαδή τα ομόλογα του ελληνικού κράτους είναι τα ίδια με τα δομημένα που γέμισαν μαύρο πολιτικό χρήμα τα ταμεία του κόμματός του αλλά και τους πολιτικούς συνεργάτες του.


Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν κρατική τράπεζα να συντηρεί site που καθημερινά προβλέπει την χρεοκοπία του ελληνικού κράτους, άρα και της ίδιας της τράπεζας. Διαφήμιση πιστωτικού ιδρύματος μέσω δημοσιευμάτων για την  επικείμενη χρεοκοπία του είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Αναρωτιέμαι κύριοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου...

Τέλος αναρωτιέμαι αν στα αρχεία της ΣΤΑΖΙ που έχει στη διάθεσή του ο Ζήσης περιλαμβάνονται έννοιες όπως απατεώνες, πληρωμένοι προβοκάτορες, γενίτσαροι των κερδοσκόπων, δουλικά για όλες τις δουλειές αεριτζήδων "επιχειρηματιών".

Πότε θα μας ξαναμιλήσεις για "πατριωτισμό" κ. Σαμαρά;
Για να σου μιλήσουμε για τους Νενέκους που έχεις αγκαλιάσει δηλαδή...


( Στη φωτο Σαμαράς-Ζήσης-Παπουτσακης την περίοδο που ο πρώτος ήταν ο αγαπημένος και υπουργός εξωτερικών του Μητσοτάκη και οι άλλοι δύο  ψευδομάρτυρες για τα πάμπερς του Κοσκωτά στην δίκη του Ανδρέα... Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια λέμε... )

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι απλα και ανθρωπινα λεμε,
Ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη.