Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ κ. ΣΑΜΑΡΑ...,

Έχετε υπομονή; Κάντε τον κόπο και μπείτε στο site του Βγενοπουλότροφου και διαβάστε τι γράφεται απο μέρα σε μέρα.

Διαβάστε κ. Σαμαρά τις απόψεις του για την οικονομία, την πολιτική, τα σκάνδαλα.

Διαβάστε πως τη μία μέρα οι Αμερικανοί δεν γουστάρουν τον Παπανδρέου και δεν τον δέχονται και πως λίγες μέρες μετά ο Παπανδρέου είναι ο αγαπημένος υπηρέτης των Αμερικανών και τον στηρίζουν με νύχια και με δόντια.

Διαβάστε πως η Ελλάδα χρεοκοπεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή γιατί η κυβέρνηση δεν ακολουθεί τις οδηγίες της Μέρκελ και του Τρισέ.

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο η Ελλάδα ΔΕΝ χρεοκοπεί γιατί υποτάσσεται στις εντολές των Μέρκελ και Τρισέ.

Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στους Κινέζους…

Διαβάστε πως για τα χάλια της οικονομίας ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ γιατί η κυβέρνησή του δεν μπορεί να δανειστεί έστω και με υψηλά επιτόκια.

Διαβάστε πως όταν η κυβέρνηση δανείζεται πάλι φταίει γιατί δανείζεται λίγα. Κι όταν ανακοινώνει ότι ίσως δανειστεί περισσότερα, φταίει γιατί δανείζεται πολλά.

Διαβάστε ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει έτσι κι αλλιώς αλλά κι αν δεν χρεοκοπήσει τελικά, πάλι χρεοκοπημένη θα είναι.

Διαβάστε πως ενδεχομένως πρέπει να γράφει ένας κατα παραγγελία, ποιών άραγε, κονδυλοφόρος, υπηρέτης πολλών «αφεντάδων» από την άκρα «αριστερά» έως τις ρατσιστικές απόψεις της άκρας δεξιάς.

Διαβάστε κ. Σαμαρά και κρίνετε το ήθος, την ποιότητα, την φερεγγυότητα του ανθρώπου που παριστάνει τον Ηρακλή του (νεοδημοκρατικού) στέμματός σας. Με αυτόν τον κύριο, θεματοφύλακα των αρχείων της Στάζι και μόνιμο «μάρτυρα» κατά παραγγελία σε δίκες όπως αυτή του Κοσκωτά ή της «τρομοκρατίας», (κατα "σύμπτωση" οι μαρτυρίες του έδεναν με την κατηγορούσα αρχή και τις υπηρεσίες της), αλλά και τον κ. Μαρκόπουλο στο πλάι σας, σίγουρα το μέλλον σας προβλέπεται λαμπρό και ανατρεπτικό…

7 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Αλέκο, χάνεις τα λόγια σου. Ο εν λόγω, επί υπουργείας Σαμαρά στο ΥΠ.ΕΞ, ήταν μυστικοσύμβουλος, με πολλαπλές και όχι πάντα διαφανείς δραστηριότητες. Ήταν τότε μια περίοδος που εξωτερική πολιτική δεν ασκούσαν μόνον οι διπλωματικοί υπάλληλοι, αλλά στρατιές "συμβούλων", φίλων του υπουργού, κ.λπ. κ.λπ, πάντα με το αζημίωτο, φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

Διαφήμηση του κάνεις......
Απλα διαβάζοντας τα κείμενα και τα σχόλια αντιλαμβάνεται κανείς την απήχηση που εχει ο συνδυασμός ακροδεξιας ρητορείας και θεωριών συνωμοσίας.
Εκει που έχει γέλιο βέβαια ειναι να διαβάζεις τις παλιες (πχ περυσινές) αναρτήσεις και να γελάς.
Θυμάμαι, ειχα γελάσει με μια αναρτηση την ημέρα που προκύρηξε ο Καρμανλής της εκλογες, με τίτλο "Απροετοίμαστο το ΠΑΣΟΚ" ή κατι τέτοιο, ενώ απο το πρωι της ιδιας ημερας επαιζαν τα ηδη ετοιμα ραδιοφωνικα προεκλογικά σποτακια.....
Επιπεδο δημοσιογραφιας που παλια επιβιωνε σε λαθροβια εντυπα, τωρα πια θριαμβευει στο διαδίκτυο......

alzap είπε...

@ανωνυμος:
" Ο εν λόγω, επί υπουργείας Σαμαρά στο ΥΠ.ΕΞ, ήταν μυστικοσύμβουλος, με πολλαπλές και όχι πάντα διαφανείς δραστηριότητες."

Πολύ ενδιαφέρον.
Παραλλήλως ωστόσο, εκείνη την περίοδο 90-93, και συντάκτης του "αριστερού" και "αντιπολιτευόμενου" ΑΝΤΙ;
Ιδιαιτέρως ενδιαφερον.
Τόσο για τον Ζήση όσο κυρίως για τον Σαμαρά...



@ανώνυμος:
Σωστός!
:-)

Ανώνυμος είπε...

Χάνει την αξιοπίστία του.Τον έχει περάσει σε δημοφιλία άλλος...

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη πλακα είναι οι σχολιαστές.Ηθελα να ήξερα ποιά είναι αυτή η παρεούλα των 5-6 ατόμων που με την απέραντη μπουρδολογία τους νομίζουν ότι πείθουν κάποιον.Αν και πιστέυω ότι τα σχόλια γράφονται πρίν την ανάρτηση.Αλλη δουλεια δεν έχουν να κάνουν?

alzap είπε...

"Αν και πιστέυω ότι τα σχόλια γράφονται πρίν την ανάρτηση."

:-))

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι τα γράφουν ρε σεις!