Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2010

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ...

...κ. Ζαγοριανέ μας.
Ευτυχώς που έβαλε το χεράκι του ο Κρόγιας και σας βοηθάει λιγάκι. Με τόσα έγγραφα στην δικογραφία με το δίκιο σας "μπερδευτήκατε" και κάνει βόλτες στο Μόναχο ο Χριστοφοράκος...



Κι ο Κώστας; Τί κάνει τώρα ο Κώστας;
Σύμφωνα με πληροφορίες  επίσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ, βρίσκεται στο δώμα της Ραφήνας και τραγουδά:

ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΦΡΥΓΑΝΑ ΦΩΤΙΑ

Πήραν τα φρύγανα φωτιά
και κάψανε τον μαχαλά.
Γεια σου (Αριστέα Μπουγάτσου μου)
Ε κάψανε και μένανε
που μ' είχε η μάνα μου ένανε.
'Ανοιξε μάνα, άνοιξε, γιατί με κυνηγούνε
κι αν δεν ανοίξεις το πορτί,
το αίμα μου θα πιούνε.






ΥΓ. Εντός παρενθέσεως στους στίχους η σύγχρονη Καραμανλική εκδοχή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΣΣΣΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΝ... ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ...

Δεν είδα κανέναν από το χώρο του προοδευτικού ΠΑΣΟΚ να καταδικάζει την δήλωση της Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Τζάκρη. "Δεν μπορεί η πλειοψηφία να αποφασίζει για τα δικαιώματα της μειοψηφίας.. Κερδίσαμε τις εκλογές, δε χρειάζεται δημοψήφισμα! Εμείς αποφασίζουμε!!", διατυμπάνισε στην εκπομπή του ALTER "Πρόσωπο με πρόσωπο" και ενώπιον ενός άκρως σχετικού και ενδιαφέροντος με το θέμα της ιθαγένειας πανελ. Εμφανώς, ο κ. Βούγιας βρέθηκε σε δυσχερή θέση και ο συντονιστής της συζήτησης, κ. Χατζηνικολάου, εκνευρίστηκε μ' αυτό και με τον γενικότερο ακατάπαυστο και μη ευγενικό τρόπο διαλόγου της κ. Τζάκρη. Κανείς όμως δεν...

καταδίκασε την επόμενη μέρα, μία άκρως φασιστική και αντιδημοκρατική παρουσία που μιλούσε στο όνομα και για χάρη της εικονικής προοδευτικότητας και "υποθάλπεται" στην μεγάλη οικογένεια του "Κινήματος της Αλλαγής". Με μια τέτοια αυταρχική φρασεολογία, με έναν τέτοιο απολυταρχικό λόγο, κάλλιστα η νέα Υφυπουργός θα μπορούσε να είχε συμμετάσχει στην Συμβουλευτική του Γεωργίου Παπαδόπουλου.
Για ακόμη μία φορά, αναλογίζομαι τί θα συνέβενε αν έκανε αντίστοιχη δήλωση ο πρώην αρμόδιος Υπουργός κ. Παυλόπουλος ή πολύ δε περισσότερο το "κόκκινο πανί", κ. Μαρκογιαννάκης. Τελικά, είναι η σκέπη του σοσιαλισμού που δικαιολογεί τέτοιες δηλώσεις και ο κάθε πρότερος κατ' όνομα "αριστερός".
Θεωρώ ότι τέτοιες δηλώσεις δυναμιτίζουν το κλίμα και αδικούν τα επιχειρήματα του κυβερνώντος κόμματος. Καθώς, ο Πρωθυπουργός έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, μήπως να παρέμβει ο κ. Πετσάλνικος και να δώσει κάποιες συστάσεις δημοκρατικού λόγου και διαλόγου στη κ. Τζάκρη;

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Γι αυτήν τη ρημάδα ευχαριστήρια επιστολή του "μηδενικά ανεκτικού" κάποιο σχολιάκι ίσως;

ο κουμπάρος είπε...

5 μηνες έψαχναν τα βιογραφικά για να βρουν τον καλυτερο να αναλάβει το ΕΣΠΑ. Τελικά ο καλυτερος ήταν μεσα στα ποδια τους. Ο κουμπάρος της Κατσελη, που εγινε Γενικός Γραμματεας του νευραλγικοτερου τομέα του Υπουργείου της.

Ρε την διαφθορα την συνηθισαμε, την ανοησία ποτε θα την καταπιουμε;

Πάντως λύση υπάρχει, τωρα που ο κουμπαρος παραιτηθηκε απο το κραξιμο και το γιαουρτωμα. Ε, μην χρονοτριβούμε και άλλο. Να βάλουν την Αιγλη Γενικό Γραμματεα. Ξερεις απο ΕΣΠΑ; που λεει και η διαφημιση.

Αιγλη, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, η Αιγλη ειναι η απαντηση. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

alzap είπε...

@κουμπαρος:
Ωραία τα λες, με συγκίνησες.
Ξέχασες να επισημανεις μια μικρή, τόση δα, διαφορά.
Μόλις απεκαλύφθη η σχέση κουμπαριάς ο κύριος απομακρύνθηκε. Πριν καν καθίσει στην καρέκλα του...
Σε αντίθεση με τους δικούς σου που έκαναν την κουμπαριά "διαβατήριο" ωστε να ρημαξουν και να κατακλέψουν τα ασφαλιστικά ταμεία και την εθνική οικονομία (ομόλογα κλπ)
Πόσο θράσος πρέπει να έχεις για να μιλάς για κουμπάρους;
ΠΟΣΟ;

Για την επιστολή Καραμανλή σε Χριστοφοράκο κάποιο σχόλιο;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή,δεν ήξερε η κ.Κατσέλη,ότι ήταν κουπάρος της;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε alzap χαρά στο κουράγιο σου.
Οσο και να ρωτάς απάντηση δεν θα πάρεις.
Ολοι γνωρίζουν ότι ο μπουχέσας ηταν γνώστης όλων των σκανδάλων δηλ.siemens.βατοπέδι,ομόλογα κλπ και γιά τα οποία έδινε κατευθυντήριες οδηγίες.Πως νομίζεις βγήκε η Δεξιά.Γεμισαν την Ελλάδα μμε επι μία δεκαετία με λεφτά εφοπλιστών,Χριστοφοράκων,παπάδων κλπ.Τα σκάνδαλα ήταν η εξαργύρωση των γραμματίων για τα λεφτα που επένδυσαν πρίν το 2004 .Μετα τα πλήρωνε ο Ρουσσόπουλος από το Δημόσιο.
Τώρα κάνουν τις ανήξερες παρθένες.