Τετάρτη, Μαΐου 20, 2009

ΑΦΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...

...ήρθε η ώρα των ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

Όλα στους κουμπάρους του: τράπεζες, δημόσια περιουσία, δημόσια αξιώματα, υπουργεία.

Τώρα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Έδωσε στον κουμπάρο του τον Ερντογαν και την διοίκηση της στρατιωτικής βάσης στη Λάρισα.

Πρωτοφανές! Τούρκος διοικητής στη Λάρισα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό...

Αυτός ο διπρόσωπος και άχρηστος πολιτικός, ο Καραμανλής, είναι ΑΚΟΜΑ πρωθυπουργός της χώρας! Έχει το θράσος να χτυπιέται στα μπαλκόνια και στις τηλεοράσεις παριστάνοντας τον ...υπέυθυνο!

Διαβάστε τη σημερινή δήλωση της Βάσως Παπανδρέου πολιτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εθνικής Άμυνας:

«Οι αποφάσεις που λήφθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, εν κρυπτώ, για την τοποθέτηση Τούρκου διοικητή στο νατοϊκό αεροπορικό στρατηγείο Λάρισας, προκαλούν έκπληξη και ερωτηματικά για τα εθνικά μας θέματα.

Οι υποχωρήσεις της κυβέρνησης είναι αποτέλεσμα της ανύπαρκτης εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής, η οποία αρκείται σε απλή παρουσία στα διεθνή φόρα και στις επιτροπές διαπραγματεύσεων»

8 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Τί έγινε Αλέκο; Μας έγινες και τουρκοφάγος τώρα; Για διάβασε σε παρακαλώ το "μανιφέστο" των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και πες μου σε παρακαλώ πού αναφέρουν για τη διατήρηση του ρόλου του Θρησκευτικού Ηγέτη του Πατριάρχη και τη θέση του μέσα στο Τουρκικό Κράτος; Πού κάνει κουβέντα για το άνοιγμα της Σχολής της Χάλκης και τέλος άν γράφουν κάπου, έστω μια αράδα για το Κυπριακό! 'Ασε ρε Αλέκο! Η εξωτερική Πολιτική με ζεμπέκικα τελείωσε!Κοίτα τί θα τον κάνετε τον ποδηλάτη στις 8/6 και αφήστε την εξωτερική πολιτική για τους μεγάλους!

alzap είπε...

Ζεϊμπέκικα, ποδήλατα είναι η απάντησή σου, το σχόλιό σου στην είδηση ότι ο πρωθυπουργός ΣΟΥ συμφώνησε σε Τούρκο διοικητή να παρακολουθεί απο τη Λάρισσα τις αναχαιτίσεις των Τουρκικών παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου...

Έτσι ήταν, έτσι είναι παντα οι δεξιοί. Γεμάτη η ιστορία απο παρόμοια παραδείγματα. Εθνικόφρονες έως χουντικοί και στην πράξη πάντα εκείνοι που άνοιγαν κεκρόπορτες. Απο το 22 μέχρι σήμερα.

Καλά ρε όφι λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει να διαμαρτυρηθείς κι εσύ;
Τόση πόρωση πιά;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@Alzap: Για το μανιφέστο των ευρωπαίων σοσιαλιστών, θα γράψεις κάτι...τουρκοφάγε εθνικόφρωνα Αλέκο; Πότε θα πάρουμε την Πόλη ρε Αλέκο;Είναι μέσα στις πρώτες 100 ημέρες του ποδηλάτη ή τη δεύτερη τετραετία;
Και το παίζεις και προοδευτικός τρομάρα σου! Να διαβάσει τι γράφεις ο Πασσάς και να έχουμε άλλες κοκορομαχίες!

alzap είπε...

Σωστό σε βρίσκω. Άλλωστε σου θυμίζω ότι και ο Παπαδόπουλος ο υπερδεξιός χουντικός και εθνικόφρων ήταν εκείνος που απέσυρε την ελληνική μεραρχία απο την Κυπρο. Ξέρεις ποια Κύπρο, εκείνη που έμεινε ανοχύρωτη και έχει η Τουρκία κατεχόμενα για να κάνουν τουρισμό τύποι σαν εσένα, (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου πάντα).

Και για να πληροφορηθείς κάτι που ίσως δεν το έχεις πάρει είδηση.
Σε αυτή τη χώρα την πατρίδα υπεράσπισαν, για την πατρίδα έχυσαν το αίμα τους ΠΡΩΤΟΙ οι προοδευτικοί πολίτες, οι αριστεροί.
Οι δεξιοί συνήθως ορκίζονταν στο έθνος και στη συνέχεια σχημάτιζαν κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας π.χ Τσολάκογλου.

Και τέλος ευχαριστούμε για την είδηση που μας δίνεις. Ότι δηλαδή για εσας τους Νεοδημοκράτες όποιος δεν θέλει Τούρκο επικεφαλής σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη μέση της χώρας μας, είναι ...Τουρκοφάγος.

Για τον Μητσοτάκη έλεγαν ότι αν βρει την ευκαιρία θα πουλήσει και τον Παρθενώνα, αλλά ο Κωστάκης ο Β΄ ο Κουρασμένος τον ξεπέρασε.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Alzap: Καλή η προσπάθειά σου να προσεταιριστείς τους αριστερούς,αλλά αυτοί δεν ξεχνούν , ξέρεις, ποιοί πολιτικοί, ποιού κόμματος έκαναν τον εμφύλιο!
Αλέκο, έχω μία καλή και μία κακή είδηση για σένα:Η κακή είναι οτι είμαι πολύ διαβασμένος! Δε φαντάζεσαι πόσο! Η καλή είναι οτι δε διαθέτω πολύ χρόνο για τους φανατικούς!
Διάβασε Αμος Οζ. Μπορεί να γίνει κάτι με την περίπτωσή σου!
Καληνύχτα!

alzap είπε...

Δεν ξέρω πόσο διαβασμένος και απο ποιόν παπά είσαι αλλά για τον Τούρκο Διοικητή στη Λάρισσα θα μας πεις κάτι;
Για υπερηφανο για την διεθνιστική πολιτική του Κουρασμένου σε κόβω...

Unknown είπε...

.....κύριε όφη, ή κόμπρα, ή οχιά τεσπα όπως σας αποκαλούν έχετε χάσει εντελώς την ψυχραιμία σας, δεν έχετε μάθει να έχετε πολιτικό αντίλογο, πάντως αν θέλετε για τον Αλέκο σας προκαλώ σε ένα debate. Aλέκο μου, με συγχωρείς που δεν έχω σοβαρή απάντηση όμως έτσι απαντώ σε .....ανθώπους τέτοιου ύφους.

Unknown είπε...

και όφη να σου πώ καλύτερα ποδήλάτης και άνθρωπος ένας απο εμάς με οράματα και αξίες, παρά χοντρομπάλας και οτιδήποτε κουσούρια του έχουν προσάψει, γνωστά τοις πάσοις.