Σάββατο, Μαΐου 09, 2009

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΛΗ...

και ο καθένας μας αναλαμβάνει τις ευθύνες του...
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρθρο 120

...Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

3 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Φίλε Αλέκο, δεν περίμενα ότι στον 21ο αιώνα θα ξαναζούσα ό,τι ως παιδική μνήμη με συνοδεύει από την φοβερή δεκαετία του ΄60. Πάλι ένας Καραμανλής, σε ρόλο δυναμιτιστή της Δημοκρατικής νομιμότητας.
Τότε ήταν το 114, τώρα το 120. Αυτό που παραμένει ίδιο είναι η υποχρέωση όλων των εύφρονων, δημοκρατικών πολιτών να υπερασπιστούμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Κι από αυτόν τον υπέρτατο αγώνα δεν μπορεί κανείς να απουσιάζει.

ΦΩΚΑΣ είπε...

http://fokas2000hotmailcom.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色