Τετάρτη, Μαΐου 27, 2009

ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ...

... ή οι αλλαξοκωλιές του Λαζόπουλου απο την προστασία που του έδωσε το σύστημα Τσουκάτου για τη θαλαμηγό THΕRAPIN, στην αγκαλιά των αδελφών Μαγγίρα και του Μαξίμου.

Κυκλοφορούσε η βρώμα εδώ και λίγες μέρες ότι ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του θα συντονιζόταν πάλι με τα υπόγεια του Μαξίμου. Γνωρίζω την υστερική σχεδόν αντιπάθεια που βγάζει για τον Παπανδρέου αλλά δεν περίμενα το χθεσινό θέαμα και ακρόαμα.

Στις 12 το βράδυ είχα ραντεβού με φίλο στο Κολωνάκι. Ήμουνα εκνευρισμένος, στενοχωρημένος, απογοητευμένος από την πορεία κάποιων ανθρώπων που κάποτε ήταν η φωνή των απλών ανθρώπων και κατάντησαν να είναι η φωνή των πιο εξωνημένων νταβατζήδων της χώρας.

Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό μου, το ομολογώ κ. εισαγγελέα, ήταν το γιαούρτωμα.
Μέχρι τη στιγμή που μου κόπηκε αυτή η διάθεση απότομα και δια παντός… Γιατί τα είδα ΟΛΑ.

Τον είδα απροσδόκητα, γύρω στις 12.30, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο. Ο Λάκης να τρώει μαζί με τις αδελφές Μαγγίρα και καμιά δεκαριά νεαρούς. Στήλη άλατος μείναμε και είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι νεότεροι. Γιατί εμείς οι παλαιότεροι ακόμα κι αυτούς που γιαουρτώναμε τους είχαμε σε κάποια εκτίμηση. Πιστεύαμε ότι δεν μπορεί, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ο Λαζόπουλος έχει μια μινιμουμ αισθητική σε τελική ανάλυση.
Ότι θα συζητούσε και θα ανέλυε την πολιτικοκοινωνική κατάσταση και θα τσούγκριζε το ποτήρι ευτυχισμένος με τις αδελφές Μαγγίρα μόνο σαν ανέκδοτο θα το ακούγαμε.
ΚΙ ΟΜΩΣ!...

Θυμήθηκα τα χθεσινά του βιντεάκια και το επίπεδό τους. Δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι συνεργάτες στην εκπομπή είναι οι δύο αδελφές. Τόση κακία και κακόγουστη σάτιρα μόνο από εκείνες έχω ακούσει...

Πάει η διάθεση για το γιαούρτωμα, ξενέρωσα λέμε. Ούτε για γιαούρτι δεν αξίζει ο τύπος.

Ακούγοντάς τον όμως (και) χθες να μιλάει για δικαιοσύνη και ηθική και την ανάγκη να πάμε για μπάνιο την Κυριακή των εκλογών, μου γεννήθηκε μια απορία:

Ρε συ Λάκη να πάμε για μπάνιο, αλλά πες μου αν χωράμε όλοι στο σκάφος Therapin.

Ξέρεις, τη θαλαμηγό λέω, που περνάγατε ωραία εσύ και η παρέα σου. Πριν λίγα χρόνια λέω που φρόντισαν κάποιοι να τη βγάλεις καθαρή, ξέρεις εσύ, για συμπεριφορές για τις οποίες οι απλοί πολίτες σε αυτή τη χώρα σαπίζουν για χρόνια στις φυλακές…

Τι να πεις;

Ίσως μόνο αυτό:

Τσου ρε Λάκη…

3 σχόλια:

Simos είπε...

η πιο μεγάλη απάτη είναι ο Λαζόπουλος, το παίζει Εθνοπατέρας κι όμως είναι ένα από τα πιο "λαδερά" γρανάζια του συστήματος...

Ανώνυμος είπε...

Λάκης και Πρετεντέρης, τα χειρότερά μου και με διαφορά.
Προπαγανδίζουν με τέτοιο τρόπο, που όταν τους ακούω,εκτός του ότι μου προκαλούν ναυτία και ένα αίσθημα αηδίας,σκέφτομαι σαν αντίδραση να εμπλακώ στη δικομματική παγίδα και να ψηφίσω πασοκ.

Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

αδερφες και παλληκαρια .Ηαδελφη οι αδερφες και τα αδερφακια