Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ...

... δεν έχουν να κάνουν με ποσοστά και εξαγορασμένες συνειδήσεις.
Επειδή ως ΠΑΣΟΚ αλλά και ως Έλληνες πολίτες είμαστε περήφανοι που αυτό το παιδί θα μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.

Επειδή για τον Κρίτωνα Αρσένη η Οικολογία ΔΕΝ είναι σημαία ευκαιρίας, αλλά στάση ζωής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ
http://pasoksociety.wordpress.com/
http://animalis.wordpress.com/
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Σε μια κοινωνία απαξίας, η ανάγκη για Σοσιαλιστική Αλλαγή φαντάζει επιτακτική όχι μέσα από ένα γραφειοκρατικό και δογματικό Κρατισμό, αλλά μέσα από μια πολιτική επικεντρωμένη στον Άνθρωπο και την Κοινωνία.
Αυτό, που δίνεται ως δρόμο στην πολιτική του Κινήματος είναι το σημείο για το οποίο ακολουθούμε οι πολιτικά σκεπτόμενοι πολίτες, το ΠΑΣΟΚ.
Η Δίκαιη Κοινωνία μέσα από πολιτικές, που δεν θα χρησιμοποιούν τα όποια χαμηλά επιδόματα για να καλύψουν την ένδοια πραγματικής κοινωνικής πολιτικής, αλλά θα οδηγούν τον Άνθρωπο στην ανάπτυξη και τη γνώση, είναι και πρέπει να είναι το ζητούμενο.
Η Δίκαιη Κοινωνία θέλει την ιδιωτική πρωτοβουλία, όχι σαν εκμεταλευτή του ανθρώπινου κόπου και έμπορο των κοινωνικών αγαθών, αλλά μέσα από τη θέσπιση κανόνων προστασίας του εργαζομένου και των απαραίτητων συνθηκών για την δημιουργία θέσεων εργασίας.
Η Δίκαιη Κοινωνία δεν στηρίζεται στον αγκυλωματικό κρατισμό αλλά στην προστασία της κοινωνικής ευσυνειδησίας και αλληλεγγύης.
Η Δίκαιη Κοινωνία αναπτύσσει και αναπτύσσεται προστατεύοντας το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών μας.
Η Δίκαιη Κοινωνία δίνει σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες και δεν κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους σε εθνότητες, χρώματα, θρησκείες τα οποία σέβεται απόλυτα ως πολιτισμικά δομικά συστατικά της.
Η Δίκαιη Κοινωνία είναι από τους Ανθρώπους για τους Ανθρώπους.
Η Δίκαιη Κοινωνία ως χαρακτηριστικό του Σοσιαλισμού σαν κοινωνικού ιδεώδους, είναι μια διαρκής προσπάθεια αλλαγής και ενίσχυσης του κοινωνικού ιστού με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη, οικονομική, πολιτική, πνευματική και πολιτισμική.
Η Ελλάδα σαν δημιουργός πολιτισμού πρέπει να έχει ως στόχο τη Δίκαιη Σοσιαλιστική Κοινωνία, για να συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και ανάπτυξη.
Μπορούμε να το πετύχουμε.
Σαν απλός ανώνυμος πολίτης γι’αυτό αγωνίζομαι.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Ας αγωνιστούμε λοιπόν, για να πετύχουμε όλοι μαζί τη Δίκαιη Κοινωνία του Σοσιαλισμού, που Θέλουμε, για την Ελλάδα που Αγαπάμε