Κυριακή, Μαΐου 17, 2009

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

...και όχι μόνο

Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς περιστροφές.

Μακάρι ο Γ. Παπανδρέου και το επιτελείο του να λειτουργούν πάντα με τον τρόπο που λειτούργησαν στην περίπτωση της συγκρότησης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές.

Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις 4 με 5 τελευταίες ευρωεκλογές.

Από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που έχουν ανακοινωθεί, είναι σίγουρα το μόνο ψηφοδέλτιο στο οποίο οι Έλληνες πολίτες μπορούν να προσβλέπουν με σιγουριά πως θα δώσει ουσιαστικές και πραγματικές μάχες στο ευρωκοινοβούλιο.

Η αισιοδοξία μου για την επόμενη μέρα δεν έχει να κάνει με τις δημοσκοπήσεις. Τις γράφω κανονικά. Έχει να κάνει με μια αλήθεια που η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δείχνει να έχει κατανοήσει πλήρως. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει περιθώρια καθυστερήσεων, συμβιβασμών και καιροσκοπισμών. Ο λαός μας δεν έχει άλλα περιθώρια αντοχής.

Και ασφαλώς εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε με όσους έχουν διαφορετική άποψη.

9 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Symfonw ki ego, einai poli kali kai "texnokratika" stohevmeni i sinthesi tou oste o kathenas na analabei enan tomea:
http://aratepylas.blogspot.com/2009/05/22.html

Laskarina είπε...

Συμφωνώ και εγώ ότι πρόκειται για καλό ψηφοδέλτιο με αξιοπρόσεκτες παρουσίες.Με ικανοποίησε ιδιαίτερα η συμμετοχή του Κρίτωνα Αρσένη, τον οποίο δε γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω παρακολουθήσει την εξαιρετική πορεία του. Με μοναδική εξαίρεση τη Συλβάνα Ράπτη, που αποτελεί τον άνθρωπο του ΔΟΛ. Ας είναι, δε χάλασε ο κόσμος.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@Laskarina:Ρε σεις, δεν παίζεστε με τίποτα!Μέχρι προχτές σέρνατε τα εξ αμάξης στον Πρετεντεράκο ως άνθρωπο του ΔΟΛ,χρεώνοντάς τον μάλιστα στη Ν.Δ. και σήμερα για την κ. Συλβάνα την κάνετε γαργάρα και το χαρακτηρίζετε ως "το καλύτερο ψηφοδέλτιο..." και "...δε χάλασε ο κόσμος...".Κόμμα του είναι, δε θα βάλει τον τοποτηρητή του! Ας είναι! Αλήθεια, εκείνη η φοβερή επιτυχία που άκουγε στο όνομα ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ή κάτι τέτοιο, πού είναι ρε παιδιά;

Laskarina είπε...

@Οφις
Μη με ταυτίζεις με το ΠΑΣΟΚ. Ούτε με άλλο κόμμα επίσης. Αν ήμουν στρατευμένη σε κάποιο κόμμα δεν θα έμενα ξάγρυπνη την παραμονή των εκλογών!
Ακουσα χθες τα ονόματα των υποψηφίων των ψηφοδελτίων των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. με λαμπρή εξαίρεση τη Μαριέττα Γιαννάκου, την οποία εκτιμώ απεριόριστα, δεν με ικανοποίησε. Ηταν προϊόν συμβιβασμών και ισορροπιών χωρίς έμπνευση.
Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ απο την άλλη πλευρά με εξαίρεση τη Συλβάνα Ράπτη η οποία είναι δοτή απο το ΔΟΛ -και δυστυχώς δεν είναι η μόνη στο ελληνικό Κοινοβούλιο-το θεωρώ καλύτερο. Ανθρωποι απο διάφορους χώρους και όχι-μόνο- απο κομματικό σωλήνα.
Όσο για την κ.Ματσούκα ήταν ατυχέστατη επιλογή και σ' αυτό την πάτησε ο Γιώργος Παπανδρέου και δεν ήταν η πρώτη φορά, πιστεύω ούτε η τελευταία.
Αυτά τα λίγα Οφι μου για να μην προσπαθείς να με εντάξεις στο κομματικό πάνελ.

alzap είπε...

@laskarina:
:-)
Τί σου λένε βρε Λασκαρίνα;
Μόνο κομματόσκυλο δεν σε είπανε...
:-))
Η γαλάζια οξυδέρκεια!
Που να ξέρανε...


@οφις:
Δεν έχεις ακούσει ότι καμιά φορά είναι καλύτερη η σιωπή;
Εκτίθεσαι!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Laskarina, alzap:Για δείξτε μου ρε παιδιά σε ποιό σημείο της παρέμβασής μου ταυτίζω τη Laskarina με το ΠΑΣΟΚ;Alzap,σε διακατέχει ένας κομματικός ενθουσιασμός θα έλεγα νεανικός! Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, σίγουρα όμως για την ηλικία σου δεν είναι δημιουργικό!
Laskarina,ποτέ δε με απασχόλησε η κομματική τοποθέτηση του συνομιλητή μου! Μου αρκεί η δυνατότητα να ανταλλάσσω απόψεις με αξιόλογους συνομιλητές!Και απ΄ότι κατάλαβα, συγκαταλέγεσαι σε αυτούς!

alzap είπε...

@οφις:
Βρε συ, πόσα θέλεις να μας τρελλάνεις;
:-)
Ούτε αυτά που γράφεις ο ίδιος δεν καταλαβαίνεις;

Καλά να είσαι πάντως.

Unknown είπε...

@οφη κατηραμένε (αστειάκι ειναι) μην αρχιζεις κράξιμο, μπορεί να πεις πολλά για τον Αλέκο, γερο παράξενο, στριμμένο, μουρμούρη, γκρινιάρη αλλά ότι τον διακατέχει νεανικός ενθουσιασμός στην κομματική του τοποθετηση πλέον άστοχο, αν και μεθερμηνευόμενο θα μπορούσε να είναι και καλό με την έννοια ότι ποτέδεν θα παραδοθεί στην αγκαλιά του μορφεα, του ωχαδελφισμού, της λαμογιάς. Και πρόσεχε αυτά τα λέω εγω που με ......αγαπάει πολύυυυ οσυν. Αλέκος.
Γειά σου παππού (αυτό για τον Αλέκο)
Ναι ωραιο ψηφοδέλτιο.!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά,αλλά την "κάμηλον" του ΔΟΛ γιατί την κάνετε γαργάρα ;