Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2008

ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ;

Του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στενός φίλος και επιλογή διαχρονική είναι ο κ. Κλαδάς.

Είναι ο ίδιος κ. Κλαδάς που εμπλέκεται και στην υπόθεση Ζαχόπουλου.

Ο πρωθυπουργός, που μας έκανε πάλι διάλεξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς χθες, πρέπει σήμερα κιόλας να ζητήσει το περιεχόμενο της εκπομπής και να το στείλει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Διαφορετικά θα παραμείνει στην ιστορία ως η πλέον ξεκούμπωτη ρόμπα όλων των εποχών.

Δείτε τι γράφει ο Factorx στην ιστοσελίδα του ΑΝΤΙ:



Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον η κυβέρνηση

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή του ότι ο άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού και επικεφαλής της ΥΠΕΕ κ. Σπ. Κλαδάς, «του έστειλε βουλευτή της ΝΔ», ο οποίος προσφέρθηκε να μεσολαβήσει για την εκκρεμότητα των 5.000.000 του Θέμου Αναστασιάδη με την υπηρεσία.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής (τον οποίο δεν κατονόμασε) είπε στον κ. Τριανταφυλλόπουλο ότι η ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) ήταν διατεθειμένη να «βάλει στο συρτάρι» το θέμα με τα 5.000.000, αν και ο Μάκης σταματούσε να γράφει για την υπόθεση Ζαχόπουλου.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είπε επίσης ότι ενώ συνέβαιναν προφανώς αυτά, ο κ. Αναστασιάδης άρχισε να γράφει ξαφνικά υπέρ της κυβέρνησης και του κ. Καραμανλή. Πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή κατηγορία, που δυναμιτίζει κι άλλο το πολιτικό σκηνικό με απρόβλεπτες διαστάσεις. Εκτιμούμε ότι μετά τα σημερινά οι εξελίξεις είναι πλέον απρόβλεπτες.
Δεν μπορεί ο κ. Κλαδάς να κατηγορείται για τέτοια πράγματα όταν έχει ήδη αναφερθεί το όνομά του στην περίπτωση της κας Τσέκου (βλ.εδώ) και πριν από λίγες μόνο ημέρες το όνομά του αναφερόταν μεταξύ των μελών της «Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων», που θα λειτουργούσε στο Μαξίμου για να απαλλάξει την κυβέρνηση από την …διαφθορά (βλ.εδώ). Σημειώνουμε ότι για το θέμα των 5.000.000 που επισημάναμε από τους πρώτους μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και εδώ. Ενώ για τον κ. Κλαδά γράφουμε κι εδώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας καλός φίλος μου είχε πει κάποτε:
-Τα λεφτά να ξέρεις σ' αυτού του είδους τη "δημοσιογραφία" δεν έρχονται από αυτά που βγαίνουν στον αέρα, αλλά από όσα δεν θα μάθουμε ποτέ. Απόσβαίνονται cash και σε σκληρό, μαύρο νόμισμα.
Τώρα, το γεγονός ότι ένα τέτοιο "σκληρό νόμισμα" μπήκε σε μαύρες σακκούλες και κατατέθηκε μέρα μεσημέρι, δείχνει το απύθμενο βάθος του θράσους και της διάλυσης που ζούμε τα τελευταία χρόνια.
Και μην πει κανείς πως λειτούργησε ο μηχανισμός κι επήλθε ο έλεγχος. Θα θυμήσω πως όταν έχουμε πέσει σε πηγάδι, το μέτρο του ουρανού που μας αναλογεί είναι όσο περιγράφουν τα χείλη του.
Αν τώρα κάποιοι έχουν βάλει και το καπάκι και με διαδικασίες ζούγκλας περιορίζουν κι άλλο το οπτικό πεδίο ή του αλλάζουν συνεχώς τα όρια και τις διαστάσεις με παραμορφωτικούς καθρέφτες, εντυπωσιακά παραμυθάκια, θεατρινισμούς και επιχειρηματικό bra de fer (με τα μπούτια στη μπανιέρα), ε τότε με συγχωρείτε αλλά δεν μου μένει στάλα εμπιστοσύνης.

Ο στόχος παλιόφιλε -κι ας είμαστε τρεχαντήρια- είναι να μας κάνουνε πιρόγα. Πίστεψέ με!

zepos είπε...

Για την ώρα ΟΛΑ είναι τόσο μπερδεμένα! Εγώ νομίζω ότι η σφοδρότητα της κόντρας μεταξύ των Θέμου και Μάκη ΔΕΝ δικαιολογείται με τις προφάσεις που οι ίδιοι παρουσιάζουν..
Δηλαδή να πιστέψω ότι ο Μάκης είναι τόσο.. μα τόσο ηθικό στοιχείο που αποφάσισε με μιας να αποδομήσει την επικερδή συνεργασία του για ηθικούς λόγους; Το βλέπω χλωμό!
Κάποιος εκεί μέσα παίζει το παιχνίδι του Καραμανλή!! Αποπροσανατολίζει την δίκαιη αγανάκτηση του κοσμάκη..

alzap είπε...

@δημδτρης ρ, zepos:
Μακάρι να μπορούσα να διαφωνήσω με επιχειρήματα στις διαπιστώσεις σας.
Δυστυχώς έτσι φαίνεται να είναι...