Κυριακή, Σεπτεμβρίου 09, 2007

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Πριν λίγες μέρες προσπάθησαν να «στοιχειοθετήσουν» την ανάμιξη του ΠΑΣΟΚ στους εμπρησμούς. Ανακριτές της ΕΥΠ και της πυροσβεστικής εκβίασαν έναν αγροφύλακα να καταθέσει ψευδώς ότι μέλος του ΠΑΣΟΚ έβαζε φωτιές.

Τον εκβιασμό κατήγγειλε ενυπόγραφα στην ανακρίτρια της περιοχής ο ίδιος ο Αγροφύλακας.

Πριν λίγες μέρες έστησαν ολόκληρο σκηνικό στο Πεντάγωνο με τον μπουφανάτο Καραμανλή για να μας φοβίσουν για τον εχθρό που απειλούσε τη χώρα. Στη συνέχεια έβγαλαν τα ΡΕΟ στους δρόμους και οι φαντάροι έκαναν ελέγχους στους κατοίκους στο Χαϊδάρι, τα Βριλήσσια κ.λ.π. Για να δημιουργήσουν το κατάλληλο, τόσο γνώριμο στους παλιότερους, κλιμα.

Πριν λίγες μέρες βγαίνοντας οι υπουργοί από το Μαξίμου μιλούσαν για "ασύμμετρες απειλές" και για κουκουλοφόρους εχθρούς της Ελλάδας.
Σήμερα ο γελοίος τύπος που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, απέσυρε δημοσίως τα περί "ασύμμετρων απειλών" μιλώντας στη ΔΕΘ.

ΓΙΑΤΙ;

Επειδή χθες βράδυ, δεν τους βγήκε η τέλεια προβοκάτσια. Η προβοκάτσια που θα άλλαζε το σκηνικό λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Η προβοκάτσια που θα τους «δικαίωνε» στα περί ασύμμετρων απειλών.

Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Ζακύνθου έπιασε επ΄αυτοφώρω ομάδα ατόμων που τοποθετούσαν δυναμίτες για να ανατινάξουν το Δημαρχείο της Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν όλοι και ο Νεοδημοκράτης Δήμαρχος που φέρεται ότι οργάνωσε την επιχείρηση.
Προς δόξα της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» το πρωί αφέθηκε ελεύθερος ο Δήμαρχος , κρατούνται οι υπόλοιποι...

Αυτές είναι οι μέθοδοι της Δεξιάς.

Αυτή είναι η ιστορία της Δεξιάς.

Όταν χάνει την εξουσία η Δεξιά χρησιμοποιεί κάθε μέσον, χρησιμοποιεί το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες.

Σκεφθείτε τι θα συζητούσαν σήμερα στα κανάλια και στα καφενεία αν οι, φυτευτοί από τους πραίτορες, προβοκάτορες είχαν πετύχει στο έργο τους...

Το έχω ξαναπεί και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω.

Το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές είναι κυρίως η ουσία των δημοκρατικών θεσμών.

Όποιος θέλει το καταλαβαίνει

15 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μην περιμενουμε ποτε να αλλαξει η δεξια...Παντα τετοια ηταν και τετοια θα παραμεινει...Μονο τα προσωπα αλλαζουν...Οι καταστασεις και τα γεγονοτα μενουν ιδια...

alzap είπε...

@πρεζα tv:
Εχεις δίκιο.
Το καταλαβαίνουν όλοι όμως;
Θα δείξει σε λίγες μέρες.

webcn είπε...

"Σήμερα ο γελοίος τύπος που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, απέσυρε δημοσίως τα περί "ασύμμετρων απειλών" μιλώντας στη ΔΕΘ."

Είσαι σοβαρός?? Πόσο χρονών είσαι??? Ακόμα και δίκιο να είχεσ, είναι θεσμός και πρέπει να τον σέβεσαι. Όπως και τον αρχηγό Αντιπολίτευσης κ. Παπανδρέου. Τέτοιες εκφράσεις χρησιμοποιούνται από ανεγκέφαλα άτομα ή ανήλικα. Ένα από τα δύο είσαι.

"Όταν χάνει την εξουσία η Δεξιά χρησιμοποιεί κάθε μέσον, χρησιμοποιεί το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες."

Μάλλον δέν είσαι στα καλά σου... Ενώ το πασόκ με όλες τις μαύρεσ διαφημίσεις που εκμεταλεύεται τον πόνο των πυρόπληκτων???
Δε θέλουμε Λαλιώτηδες και τέτοια πανηγύρια τη Βουλή.
Και πάρε μία γεύση από την ήττα σας την Κυριακή. Γιατί ο κόσμος τέτοιες πράξεις τις κρίνει και τις τιμωρεί.

Εκτός και αν αμφισβητήσεις την πλειοψηφία την Κυριακή που θα βγάλει ξανά τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση.

GREEKELECTIONS.BLOGSPOT.COM

alzap είπε...

@webcn:
1)Ναι κατά την άποψή μου ο τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό είναι γελοίος.
2)Ικανοποιήθηκε η επιθυμία σου, ο Λαλιώτης δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή. Είναι στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ
3)Σε αντίθεση με σένα εγώ λέω ότι λέω με το όνομά μου αλλά και την ηλικία μου.
4)Για να μην ξέρεις την ιστορία της δεξιάς σε αυτή τη χώρα μάλλον του "μεσαίου χώρου" θα είσαι.
Καλησπέρα.

Giannis_Rebelos είπε...

Κύριε στάμου παρατηρώ το υβρεολόγιο σας ενάντια στην Δεξιά της ΝΔ αλλά ξεχνάτε κάτι την περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟΚ που ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ έδερνε τους Συνταξιούχους ή μήπως ξεχάσατε τους Σεισμόπληκτους που ακόμα μένουν στα λύομενα και ο ίδιος Ο πρωθυπουργός σας του έδινε υποσχέσεις για αποκαταστάσεις
Μήπως ξεχάσατε τα Σκάνδαλα του Κυρίου Πάχτα της Κυβέρνησης Πα.Σοκ
η τον επικίνδυνο Νόμο Αρσένη που ισοπέδωσε γενίες νέων ανθρώπων.
Δεν δίνω άφεση αμαρτιών τις Νέας Δημοκρατίας αλλά ούτε του ΠΑ.ΣΟΚ και τα δύο κόμματα απέδειξαν τα τελευταία 30 χρόνια ότι ξέρουν καλά απο διαπλοκές και αντι λαικούς νομους όποιως δεν είναι κομματόσκυλο και σκέφτεται ανοικτόμυαλα το παρατηρεί και ερωτώ το κόμμα του Πα.Σοκ αν κερδίσει τις εκλογές τι στόχο έχει να κάνει στην Ελλάδα από ότι έχει κάνει Η ΝΔ απαντήστε μου
Χωρίς απειλές ελπίζω το ποστ μου να μην διαγραφτεί και να μου απαντήσετε λογικά και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

Δεν φταίνε οι ασσύμμετρες απειλές αλλά οι Ασσύμετρες Πολιτικές

alzap είπε...

@giannis_rebelos:
Αγαπητέ Γιάννη, ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο περιεκτικός γίνεται γιατί βάζεις πολλά ερωτήματα.

Ισως έχεις δίκιο για ενδεχόμενη αυθαιρεσία μου στις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Έχω περάσει προ πολλού το μέσο όρο του προσδόκιμου ζωής και αποφεύγω για λόγους οικονομίας χρόνου να ξανακουβεντιάζω τα αυτονόητα.

Για τους σεισμόπληκτους που μένουν στα λυόμενα ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο σεισμό της Αττικής. Γιατί τότε πραγματικά είσαι εκτός παραγματικότητας. Στην κυριολεξία.
Τους λόγους μπορείς πολύ εύκολα και μέσα απο το διαδίκτυο να τους πληροφορηθείς.
Αν αναφέρεσαι σε πληγέντες απο κάποιον άλλο σεισμό θα ήθελα σε παρακαλώ να ανφέρεις τον τόπο και το χρόνο του σεισμού. Πρόκειται για κάτι που αγνοώ. Περιμένω.

Μου λές ότι η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "έδερνε", συνεχώς δηλαδή, τους συνταξιούχους.

Η αλήθεια είναι ότι στη διάρκεια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ η αστυνομία χτύπησε μία φορά τους συνταξιούχους που προσπάθησαν να πάνε στο Μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν. Η πράξη αυτή ήταν τότε άθλια και στιγματίζει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Αλήθεια είναι επίσης ότι και σε άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν τα ΜΑΤ εναντίον αλλων διαδηλωτών.
Να μου επιτρέψεις όμως να διαφοροποιώ την εκτροπή μιας κυβέρνησης σε απαράδεκτη συμπεριφορά σε συγκεκριμένα και μετρημένα γεγονότα απο μια κυβερνητική πολιτική που έχει την εκτροπή ως μοναδικό τρόπο για την άσκηση πολιτικής.

Δεν ξέρω σε ποιά σκάνδαλα, (πολλά δηλαδή ), Πάχτα αναφέρεσαι. Αν πάντως εννοείς την υπόθεση του Πόρτο Καρράς και την τροπολογία θα ήθελα να σε πληροφορήσω, για την περίπτωση που δεν το ξέρεις, ότι ο Πάχτας έχει ήδη αθωωθεί από όλα τα δικαστήρια για την υπόθεση αυτή.

Επίσης έχει κερδίσει και τα δικαστήρια που εκείνος έκανε εναντίον όσων τον συκοφάντησαν. Τέλος ίσως έτυχε να παρακολουθήσεις την σχετική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου όπου ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε δημοσίως ότι έκανε λάθος σε ότι αφορά τον διασυρμό του Παχτα λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2004.

Έλπίζω επίσης να πήρες είδηση ότι την ίδια τροπολογία, που υποκριτικά κατηγόρησε ως ύποπτη η ΝΔ το 2004, την έφερε ως κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή. Τροποποιημένη μάλιστα υπερ του Στέγκου.

Αν υπάρχει κάτι άλλο για τον Πάχτα θα σε παρακαλούσα να μου το γνωρίσεις. Δημόσια συζήτηση κάνουμε και για να λες κάτι δημόσια εναντίον κάποιου είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το υποστηρίξεις με συγκεκριμένα γεγονότα...

Σέβομαι την άποψη σου για το ότι τα δύο κόμματα είναι ακριβώς το ίδιο αλλά δεν την συμμερίζομαι όπως φαντάζομαι έχεις ήδη καταλάβει.

Θα ήθελα όμως με την ευκαιρία και μετά την επίσκεψή μου στο μπλογκ σου και την διαπίστωση ότι είσαι Ζακυνθινός με διαμονή στη Ζάκυνθο να ρωτήσω με τη σειρά μου:

Είχες την καλωσύνη να με επισκεφθείς και να διαβάσεις το ποστ αυτό που αφορά το νησί και τον δήμαρχο του νησιού. Αναφέρεται σε συγκεκριμένες πράξεις που ισχυρίζομαι ότι έγιναν.

Με εντυπωσίασε ιδιαιτέρως η απουσία οποιουδήποτε σχολίου σου για το γεγονός που έγινε στο όμορφο νησί σου. Αντι αυτού μας είπες ενδιαφέροντα πράγματα για τους συνταξιούχους, τον Παχτα, τους σεισμόπληκτους της Αττικής...

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να επιβεβαιώσεις ή να διαψεύσεις όσα περιγράφω πιο πάνω. Να μας πεις επίσης αν επρόκειτο για απόπειρα εμπρησμού με βενζίνη ή για απόπειρα συνδεσμολόγησης εκρηκτικών που εστάλησαν στην Ζάκυνθο με courrier.

Είναι χρήσιμο να μάθουμε τέλος αν κατά τη γνώμη σου έγινε απόπειρα απόκρυψης του γεγονότος, αν ενεπλάκησαν γι αυτό το λόγο ανώτεροι και ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί...

Σε ευχαριστώ και πάλι

alzap είπε...

@giannis_rebelos:
Να μου επιτρέψεις επισης να συμπληρώσω ότι συμφωνώ απολύτως με την διαπίστωσή σου ότι:

"Δεν φταίνε οι ασύμμετρες απειλές αλλά οι ασύμμετρες πολιτικές"

anadelfos είπε...

Το λαμόγιο της Ζακύνθου είναι φυλακή λένε.. και η φωτιά που πήγαν να βάλουν ήταν για να κάψουν τα πλαστά χαρτιά που είχαν καταθέσει για δικαιολογητικά στην τράπεζα για να πάρουν τόσο μεγάλο δάνειο..
Το ζήτημα που δεν αναγράφεται είναι:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
Γιατί μάλλον πήγανε μαζί με τα άλλα από τις μίζες για τα ομόλογα που έφυγαν "σε βαλίτσες και κατευθύνθηκαν σε συγκλεκριμένο πολιτικό χώρο"... λέει το πόρισμα του γαλάζιου μην ξεχνάμε Ζορμπά..
ΡΕ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ;
Και όλους τους τόκους και όλες τις μίζες;
Είναι όχι μόνο γελοίοι αλλά ΚΛΕΦΤΕΣ!

7Demons είπε...

Αγαπητέ Αλέκο μας,

Μια απο τις βεβαιότητες που έχουμε,είναι το ότι αξίζεις πολύ περισσότερα,απο το να υποβιβάζεις εαυτόν σε απολογητή ενός Πα-Shock,σαθρού,επικίνδυνου,ματαιωμένου,συμβιβασμένου και διαψευσμένου απο χρόνια...
Σεβόμενοι την ιδεολογική σου τοποθέτηση,επίτρεψε μας να διαχωρίζουμε καθέτως το λαό του ΠαΣοΚ,απο τα "αριστουργηματικής" λαμογιάς,στελέχη του Πα-Shock.

Τα 7.

blogger είπε...

Φίλε Αλέκο, δες αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=hCI-ghaJai8

Giannis_Rebelos είπε...

Κύριε Στάμου ναι είμαι απο την Ζάκυνθο ότι έχει ειπωθεί είναι όντως αλήθεια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι μιλάτε για λαμογιές της ΝΔ ενώ εσείς περνάτε εξ απαλών ήχων τις απάτες που έγιναν επί ΠΑ.ΣΟΚ και οι οποίες είναι γνωστές σε όλους δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων επι ΠΑ.ΣΟΚ και επι ΝΔ ΄γίνανε τα αίσχη είναι αποτέλεσμα μια διαχρονικής κατάστασης που και τα 2 κόμματα εξουσίας κάνουν.

Με λύπη μου παρατηρώ την κατάσταση στο Νήσι μου αλλά το θέμα που είναι και πιο ουσιαστικό είναι γιατι εδώ το τοπικό ΠΑ.ΣΟΚ δεν ήξερα και δεν γνώριζε την κατάσταση ή οποια είναι εδώ και χρόνια

Μιλάμε για απάτες στο Δήμο Ζακυνθίων πολλών ετών(λέγεται ότι ο προηγούμενος Δήμαρχος ξεκίνησε τα κόλπα αυτά και ο τωρινός τα συνέχισε)
Άρα το θέμα δεν είναι μόνο μονομερώς αλλά έχει και ευθύνες και το ΠΑ.ΣΟΚ όποτε βλέπουμε το θέμα σαν λερναία ύδρα

Εγώ σαν πολίτης του τόπου μου ζητάω απο την δικαιοσύνη να ασκήσει τα καθήκοντα της και να φτάσει το μαχαίρι πολυ βαθιά στο κόκκαλο αλλα ζητάω και απο τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ΌΧΙ να συγκαλύπτουν τις απάτες σε βάρος του λαού.

Κάτι το όποιο όμως δεν βλέπω καθόλου και αναρωτιέμαι σαν Νέος Άνθρωπος γιατί να ψηφίσω ΠΑ.ΣΟΚ και ΝΔ απαντήστε μου ?

alzap είπε...

Ψηφίστε όπως και ότι επιθυμείτε αγαπητέ.
Απλώς σημειώνω ότι κάποιοι θα ανατίναζαν πριν λίγες μέρες το παληό Δημαρχείο της πόλης σας. Αυτοί οι κάποιοι έχουν ονοματεπώνυμο, πιάστηκαν επ΄αυτοφώρω, έχουν συγκεκριμένες αναφορές και πρσυγκεκριμένους προστάτες κι εσείς μου λέτε και οι άλλοι το ίδιο είναι. Δηλαδή οι δημοτικοί σας άρχοντες το έχουν χούι να ανατινάζουν τα δημόσια κτήρια;
Εγώ δεν θα σας υποδείξω ΤΙ να ψηφίσετε. Δεν θα μοιραστούμε μέρος της ευθύνης της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ψήφου.
Την Δευτέρα κι εσείς όπως εγώ θα έχουμε επιλέξει.
Το αποτέλεσμα της επιλογής μας θα είναι συγκεκριμένη κυβέρνηση.
Καλημέρα σας.

zepos είπε...

Ως συνήθως... πάλι το ΠΑΣΟΚ φταίει!
Ότι λαμογιές και κλεψιές κάνουν οι τωρινοί, οι οποίοι βγήκαν με την σημαία της κάθαρσης και της καταγγελίας για ρεμούλες του πασοκ, λένε σαν δικαιολογία ότι τα ίδια κάνανε και οι περασμένοι..
Πολύ ωραία !
Τότε γιατί τους ψηφίσαμε;
Το ωραίο είναι ότι τα ίδια σχεδόν υποστηρίζουν και οι ψηφοφόροι τους!
Τι κόσμος!

Giannis_Rebelos είπε...

Κύριε στάμου η απάντηση σας με χαροποιήσε είναι καθαρά πολιτική της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που ευαγγελίζέται η Νεά τάξη πραγμάτων όμως να ξέρετε ότι ακόμα υπάρχουν πολίτες που δεν ΜΑΣΑΝΕ και αντιλάμβανονται τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.
Επεισή λοιπόν μου αρέσει η μουσική θα σας αφιερώσω το παρακάτω τραγουδάκι
Απο τον γνωστό αηδό Δήμο Μούτση το τραγούδι Γκόμενες που υπάρχει στο δίσκο Ενέχυρο

Εμείς η μεσαία τάξη
ήμεθα η μόνη τάξη
με έντιμη συνείδηση, εθνική
παρασυρώμενοι όμως απʼ τις άλλες τάξεις
στα νοήματα και στις πράξεις
δίνουμε χροιά πολιτική
για όλα φταίνε οι γκόμενες
οι πρώην και οι επόμενες
ανώνυμες και επώνυμες και γενικώς

Και όπως είναι φυσικό η μεσαία τάξη
θέλει και εκείνη λιγάκι να διατάξει
να γίνει άρχουσα δηλαδή
στην κλειδαρότρυπα σκυμμένη
και το χέρι στην τσέπη
χρόνια τώρα περιμένει και βλέπει
όμως την εμποδίζει ένα κλειδί
και τούτο εδώ είναι ένα μικρό παιδί
που τρυπάει το μπαλόνι του με δυο καρφιά
για να τρομάξει αυτό το κύριο
που καπνίζει το τσιμπούκι του και κούχου κούχ
και που ρωτάει το μηχάνημα
που μας λέει την αλήθεια εκατό φορές
ότι για όλα φταίνε οι γκόμενες
οι πρώην και οι επόμενες
ανώνυμες και επώνυμες γενικώς

Και τον δικό μου τον καημό τώρα ποιος να τον μάθει
που έχω κάτσει πάνω σε ένα αγκάθι
και τη βρίσκω κάπως μαζοχιστικά
όλα ωραία και στο βάθος κήπος
πληροφορίες κίτρινος ο τύπος
και νομίζουν πως τη βάψαμε κανονικά
και τούτη δω η εφημερίδα
μοιάζει τέντα στην αυλόπορτα
που σκιάζει το μικρό παιδί
που τρυπάει το μπαλόνι του με δυο καρφιά
για να τρομάξει αυτό το κύριο
που καπνίζει το τσιμπούκι του και κούχου κούχ
και που ρωτάει το μηχάνημα
που μας λέει την αλήθεια εκατό φορές
ότι για όλα φταίνε οι γκόμενες
οι πρώην και οι επόμενες
ανώνυμες και επώνυμες γενικώς

Το να λέει όμως κανένας την αλήθεια
είναι μια πολύ κακή συνήθεια
που αν την έχεις την πληρώνεις κάπως ακριβά
αλλά από δω παιδιά αρχίζει άλλη ιστορία
άλλο κεφαλαίο και στην ουσία
κάτι τέτοια δεν λέγονται τραγουδιστά
και ιδού εγώ μοναχός
αγκαλιά με την κιθάρα μου
να τραγουδάω για την εφημερίδα
τέντα στην αυλόπορτα
που σκιάζει το μικρό παιδί
που τρυπάει το μπαλόνι του με δυο καρφιά
για να τρομάξει αυτό το κύριο
που καπνίζει το τσιμπούκι του και κούχου κούχ
και που ρωτάει το μηχάνημα
που μας λέει την αλήθεια εκατό φορές
ότι για όλα φταίνε οι γκόμενες
οι πρώην και οι επόμενες
ανώνυμες και επώνυμες γενικώς.

φιερωμένο με παρα πολύ αγάπη στις Γκόμενες που μας πέρνουν τα μυαλά
Να περνάτε καλά και χαίρομαι για το ήθος σας και το ύφος και δεν το λέω ειρωνικά αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ:)

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τραγική κυβέρνηση και γελοία αξιωματική αντιπολίτευση.

Για τη Φώφη ας της μάθει κάποιος ανάγνωση.
Να διαβάζει το Σύνταγμα που λέει πεντακάθαρα ότι δεν μπορει ο νομάρχης να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Όσο για την άλλη.. τι ναπούμε.
Ηττοπαθης. Μια φορά ο Θεός κοιμήθηκε, οι συναθλήτριες της γλύστρησαν και πήρε μετάλλιο.Και αντί να υπερασπιστεί το μετάλλιό της αυτή έστριψε αλλα γαλλικά. Απλά ..άλλαξε άθλημα!
Σε αυτό φταίνε αυτοί που την πρότειναν στο ΠΑΣΟΚ. Και ήθελε και την 4η θέση(εκλόγιμη) στο Επικρατίας. Σαν να λέει έμμεσα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξεπεράσει το 36%(το σχόλιο απτην Ημερησία του ομίλου Μπόμπολα)

Άσπρος Λύκος