Κυριακή, Μαΐου 20, 2012

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ...



... για να πολλαπλασιάζεται με διχοτόμηση.

Τέσσερις εβδομάδες είναι η προεκλογική περίοδος. Η πρώτη ήδη πέρασε.
Όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου ανασυντάσσονται, κάνουν προσαρμογές στην εκλογική τους τακτική, αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους, αναζητούν συμμάχους, κάνουν πολιτικές συμμαχίες, συσπειρώνουν τους οπαδούς και τα στελέχη τους και προσπαθούν να επαναφέρουν όσες ψήφους διέρρευσαν αλλού. ΌΛΑ.

Εκτός από ένα. Το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη που βλέπει τηλεόραση, τρώει πίτσες και σχολιάζει βρίζοντας . Όχι τους πολιτικούς αντιπάλους αλλά το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Σχολιάζει τους ψηφοφόρους του που ψήφισαν άλλο κόμμα στις 6 Μαίου και τους αποκαλεί λαμόγια και συμφεροντολόγους. Ισχυρίζεται ότι δεν τους χρειάζεται.

Όλα τα κομματικά επιτελεία, μικρά και μεγάλα, ψάχνουν τρόπους για να βελτιώσουν την εκλογική τους επιρροή. ΟΛΑ.

Εκτός από ένα. Το επιτελείο του Βαγγέλη Βενιζέλου που ασχολείται αποκλειστικά με την διαδικασία δικαιολόγησης των αποτελεσμάτων της 17ης Ιουνίου. Και με τον αποκλεισμό όσων μισούν από τα ψηφοδέλτια. Και μισούν τους περισσότερους.

Όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων καλούν σε συστράτευση όλο το δυναμικό του χώρου τους. ΟΛΟΙ.

Εκτός από έναν. Τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Που περιμένει να περάσει η προθεσμία κατάθεσης ψηφοδελτίων γιατί ξέρει ότι αν καλέσει σε συστράτευση τώρα πρέπει να δώσει θέσεις στα ψηφοδέλτια, να κάνει αλλαγές. Και δεν το θέλει, φοβάται τόσο αυτός όσο και η παρέα που τον στηρίζει. Θα κάνει κάλεσμα εικονικό και για ξεκάρφωμα ΜΕΤΑ την κατάθεση των ψηφοδελτίων. Νομίζει ο κουτοπόνηρος ότι η κουτοπονηριά συνιστά πολιτική…

Τρεις εβδομάδες έμειναν και η παρέα που εγκαταστάθηκε στην Ιπποκράτους αποκαλύπτεται σε όλη της τη γύμνια. Δεν είναι μόνο ανίκανοι να χαράξουν και να υλοποιήσουν μια στοιχειώδη προεκλογική εκστρατεία. Είναι σε πλήρη αδυναμία να διαχειριστούν την καθημερινότητα, να απαντήσουν στις κινήσεις των άλλων κομμάτων.

Σε ένα είναι ικανοί. Στο να βρίζουν και να λασπολογούν και να υπονομεύουν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Αυτό έκαναν τόσα χρόνια, αυτό έμαθαν καλά, σε αυτό επιδίδονται…

Τελικά ο Βαγγέλης Βενιζέλος αποδεικνύεται ως ο μέγας εραστής της αμοιβάδας που πολλαπλασιάζεται μέσω της διαίρεσης.

Γιατί πρέπει να θεωρεί το ΠΑΣΟΚ αμοιβάδα και κάνει ότι μπορεί για να το διαιρέσει. Έτσι πιστεύει ότι θα πολλαπλασιάσει τις δυνάμεις του…

4 σχόλια:

Cooperas είπε...

Σας παρακαλώ.βάλτε μια προειδοποίηση για το περιεχόμενο του μπλοκ..Ένας μεγάλος πράσινος ήλιος θα ήταν μια καλή ιδέα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!!

alzap είπε...

Βεβαίως έχετε δικιο, θα το φροντισουμε. Ενδεχομένως να διαθετουμε και δωρεάν προφυλακτικά στην είσοδο. Καλή σας μέρα.

Cooperas είπε...

Πολύ καλή η ιδέα σας...Σίγουρα θα χρησιμεύσουν αμέσως μετά την είσοδο,δεν θέλουμε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες σε τέτοιους δύσκολους καιρούς,σωστά;;καλημέρα και σε σας λοιπόν!

alzap είπε...

Ααα, ειστε τόσο αθωος και αγνός... ΔΕΝ είναι η εγκυμοσύνη που φοβόμαστε, άλλο ειναι...
Δεν πειράζει, ας είναι.
Σημασία έχει ότι ικανοποιηθήκατε.