Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ 3 ΥΠΟΥΡΓΩΝ....


... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ στην σημερινή συγκυρία...



Γιατί θα μπορούσα να συμφωνήσω αβίαστα με αρκετές από τις διαπιστώσεις-ομολογίες των 3 υπουργών.

Δεν συμφωνώ όμως γιατί  μας δείχνουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τη μισή εικόνα, μας λένε τη μισή αλήθεια.

Αν το  άρθρο τους ήταν  μια επιμέρους παρέμβαση, ένα σχόλιο για τις τρέχουσες  απεργιακές κινητοποιήσεις  και αντιδράσεις  ίσως να υπήρχε κάποια δικαιολογία για την μονόφθαλμη προσέγγιση.

Όταν  όμως επιχειρούν να δώσουν στην παρέμβασή τους τον χαρακτήρα διαχρονικής ανάλυσης  των πολιτικοκοινωνικών εξελίξεων στην χώρα, όταν θέλουν να παρουσιάσουν ένα μανιφέστο καταγγελίας αλλά και συσπείρωσης για την σωτηρία της πατρίδας ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ έχουν μεγαλύτερη αξία.

Και οι 3 υπουργοί δεν βρήκαν ΜΙΑ λέξη να μας πουν για τις ευθύνες, για τους εκβιασμούς, για τις νομιμοφανείς και μη απάτες, για την διαχρονική ληστεία των εθνικών πόρων, για την στρέβλωση της λειτουργίας του πολιτεύματος τελικά από τα μεγάλα, λαθρόβια και παρασιτικά συμφέροντα στη χώρα. Κουβέντα για τους μεγαλοεργολάβους, τους εκδότες, τους Μπομπολαίους,  τους Βαρδινογιάννηδες, τους Λαυρεντιάδηδες και τους λοιπούς παρόμοιους- καθόλου τεθλιμμένους- συγγενείς.

Τη μισή αλήθεια τους  την επιστρέφω ως απαράδεκτη. Να ξαναέρθουν διαβασμένοι και ειλικρινείς.

Γιατί όποιος επιχειρεί τέτοιου είδους παρέμβαση αυτές τις κρίσιμες ώρες λέγοντας τη ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ και ΑΣΕΛΓΕΙ σε βάρος της κοινωνίας  και της πατρίδας.

5 σχόλια:

Dimitris Rousounelos είπε...

Άουτς!

stefanos είπε...

Ακριβώς. Παραπλάνηση με χρήση της λιγότερο από μισής αλήθειας. Στόχος όχι μόνον η αναγνώσιμη δημιουργία πόλου εντός του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η προσπάθεια να σταματήσει η αιμορραγία από την μαζική έξοδο μελών και φίλων. (Εδώ είμαστε νοικοκυραίοι! Πιαστείτε πάνω μας και πάμε) Με άλλα λόγια επιδιώκουν να συγκρατηθεί το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ σε κάποιο βιώσιμο πολιτικό επίπεδο, γιατί τι θα διαδεχθούνε "αύριο" η κυρία, οι κύριοι και οι όμοιοί τους

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η ανάρτησή σου, αλλά και η προσέγγιση του stefanos!
Λέμε τα ίδια ακριβώς εδώ:
http://antiparatheseis1.blogspot.com/2011/10/blog-post_2709.html

alzap είπε...

Δημήτρη:
Αουτς και πάλι αουτς

Στεφανος:
Δεν ξέρω την στόχευση τους. Το αποτέλεσμα της γραφής τους μετράει και με ενοχλεί...

Σαλωνίτης:
Συμφωνείς μαζί μου;
(Κάποια μαλακία έκανα πάλι...)
Αστειέυομαι.
Ευχαριστώ να είσαι καλά.

antipasok11 είπε...

"Και οι 3 υπουργοί δεν βρήκαν ΜΙΑ λέξη να μας πουν για τις ευθύνες, για τους εκβιασμούς, για τις νομιμοφανείς και μη απάτες, για την διαχρονική ληστεία των εθνικών πόρων, για την στρέβλωση της λειτουργίας του πολιτεύματος τελικά από τα μεγάλα, λαθρόβια και παρασιτικά συμφέροντα στη χώρα. Κουβέντα για τους μεγαλοεργολάβους, τους εκδότες, τους Μπομπολαίους, τους Βαρδινογιάννηδες, τους Λαυρεντιάδηδες και τους λοιπούς παρόμοιους- καθόλου τεθλιμμένους- συγγενείς."

Ενώ αυτός που με θρησκοληπτικό ηδονισμό,εσύ και οι όμοιοί σου οσφυοκάμπτες, αναγνωρίζετε για Πρωθυπουργό,λέει όλη την αλήθεια,ε;

Καλά το πας.
Σε λίγο θα ανακαλύψεις επίσης ότι η Γη δεν είναι επίπεδη και ότι η 3η Σεπτέμβρη δεν είναι η ημέρα Δημιουργίας της κατά Πασοκ Εδέμ.