Πέμπτη, Μαρτίου 25, 2010

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ...

...και όλα κρέμονται απο μια κλωστή.


Χλωμή και κίτρινη η Μέρκελ, με έκδηλο το τρέμουλο και το φόβο στο βλέμμα ο Σαρκοζί είναι έτοιμοι να υπαναχωρήσουν από τις απογευματινές τους αποφάσεις για τη στήριξη της Ελλάδας.


Αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του ειδικού ανταποκριτή του alzap στις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι:

Οι πρέσβεις της Γαλλίας και της Γερμανίας στην Αθήνα με επείγοντα και κρυπτογραφημένα σήματά τους στους δύο ηγέτες τους ενημέρωσαν για την απογοήτευση και την οργή του κ. Πρετεντέρη και της κ. Τρέμη για την επιτευχθείσα συμφωνία. Έστειλαν μάλιστα με MMS στα IPHONES των δύο ηγετών υποτιτλισμένα στις γλώσσες τους τα αποσπάσματα του σημερινού δελτίου του MEGA.

Έγκυροι κύκλοι της καγκελαρίας αναφέρουν πως η κ. Μέρκελ κατέρρευσε μόλις είδε στα σχετικά αποσπάσματα την οργή του Γιάννη και της Όλγας.

Τέλος στο εσωτερικό μέτωπο στο λογιστήριο του MEGA έχει ήδη δοθεί εντολή για την τακτοποίηση της αποζημιώσεων και τις απολύσεις των ανταποκριτών Μιχάλη Ιγνατίου στην Ουάσιγκτον και Μανώλη Σπινθουράκη στις Βρυξέλλες. Ο πρώτος γιατί μετέδωσε ότι το ΔΝΤ είναι έτοιμο να δανείσει στην Ελλάδα 20.000.000 ευρώ με επιτόκιο από 2,2% έως 2,5% και μάλιστα ΧΩΡΙΣ πρόσθετα μέτρα γιατί θεωρεί επαρκή όσα έχουν ήδη ληφθεί. Η είδηση αυτή είναι τελείως αντίθετη με όσα ο κ. Πρετεντέρης πίστευε μέχρι πριν λίγες ώρες.

Ο δεύτερος απολύεται γιατί μετέφερε τις πληροφορίες πως το σχέδιο διάσωσης της ΕΕ δεν ενεργοποιείται μόνο και εφ΄όσον   η Ελλάδα χρεοκοπήσει, σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες του κ. Πρετεντέρη προς την Μερκελ, αλλά και όταν τα επιτόκια είναι απαγορευτικά.

Τέλος τόσο η Όλγα όσο και ο Γιάννης δήλωσαν απογοητευμένοι από την ευκολία με την οποία η κ. Μέρκελ υπέκυψε στις ελληνικές πιέσεις και ελιγμούς. «Δυστυχώς δεν υπάρχουν πια ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ με πυγμή», φέρεται να δήλωσε ο κ. Πρετεντέρης στο διάλειμμα του δελτίου.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί οι εξελίξεις είναι δραματικές...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος...μου εφτιαξες την διαθεση.Να εισαι παντα καλα.

Tango είπε...

Έγραψες !!!

υ.γ. Αλήθεια, πότε θα απαλλαγούμε απο κάτι τέτοιους ....

Ανώνυμος είπε...

Υποκλίνομαι!

υγ: Ελπίζω να μην απολυθούν αμέσως. Να προλάβει να ψηφιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο που θα τσεκουρώσει τις αποζημιώσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο._!
Θέλουμε ολα τα επισόδια που θα γυριστούν στην συνέχεια.

Δημήτρης είπε...

Μα είσαι σαδιστής! Ρίχνεις αλάτι στις πληγές τους. Κρίμα... σε θεωρούσα καλύτερο άνθρωπο...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Μήπως σήμερα το δείτε πιό ψύχραιμα το πράγμα και παραδεχθείτε ότι την πατήσατε απαξάπαντες;