Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2010

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ...

...ΚΑΙ  ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ.



Γύρισα πριν λίγο απο την συγκέντρωση στο Σύνταγμα και θέλω να πω πως ο  καθένας μας έχει  τη σημαία του, τα σύμβολά του.

Ο καθένας μας τις αντοχές και τα όρια του.

Τη δική μου τη σημαία, ένα από τα δικά μου σύμβολα σήμερα το τσαλαπάτησαν.

Τον είδα πεσμένο ανάσκελα στο πεζοδρόμιο, Κριεζώτου και Πανεπιστημίου γωνία. Τον είδα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Είδα τα λευκά του μαλλιά, το όμορφο πρόσωπό του.

Είδα το Μανώλη Γλέζο πεσμένο, χτυπημένο.

Πανεπιστημίου και Κριεζώτου γωνία.

Με πήραν τα δάκρυα. Δάκρυα απόγνωσης, απελπισίας, ντροπής, οργής.

Ντρέπομαι γιατί ζω σε μια χώρα που οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν χημικά και βία εναντίον της σημαίας της πατρίδας μου. Εναντίον του Μανώλη Γλέζου. Γιατί ο Γλέζος είναι η σημαία της δικής μου πατρίδας.

Ντρέπομαι γιατί η πολιτική ηγεσία του αστυνομικού που τόλμησε να βεβηλώσει το σύμβολο της πατρίδας ανήκει στο κόμμα που ανήκω εδώ και δεκαετίες.

Ντρέπομαι και ζητάω συγνώμη από την κόρη μου για τον κόσμο που παραδίδουμε για να ζήσει η ίδια και οι νέες γενιές.

Ντρέπομαι τη φίλη μου, ντρέπομαι τους συναδέλφους μου που είδαν τα δάκρυα μου.

Άλλη μια φορά στη ζωή μου ντράπηκα πάλι με τον ίδιο τρόπο. Ενάμιση χρόνο πριν στη Γάζα, στο προαύλιο του νοσοκομείου όταν έβλεπα τους αλλόφρονες γονείς να μεταφέρουν τα διαμελισμένα από τις βόμβες παιδιά τους. Ήταν και τότε δάκρυα απόγνωσης, απελπισίας, οργής.

Ντρέπομαι γιατί κάποιοι δεν ντρέπονται.

Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται παράξενο. Το ξέρω ότι κάποιοι θα με πουν γραφικό. Την εικόνα όμως του Μανώλη Γλέζου πεσμένου στο πεζοδρόμιο ΔΕΝ θα την ξεχάσω.

Ανήκω σε συμμορία. Περίεργη συμμορία. Μπορείτε να μας κόψετε το μισθό. Θα διαμαρτυρηθούμε, θα αντιδράσουμε, θα βρίσουμε αλλά δεν θα τρελαθούμε. Μπορείτε να μας δείρετε και να μας φλομώσετε στα χημικά. Θα το αντέξουμε.

Ένα δεν μπορείτε να κάνετε. Να ποδοπατήσετε μπροστά στα μάτια μας τη σημαία της πατρίδας μας. Ο Μανώλης Γλέζος είναι η πατρίδα μου και η σημαία μου.


Τολμήσατε να ασελγήσετε πάνω του.
Αυτό δεν γίνεται ανεκτό. Και θα πληρωθεί.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μη θυμώνεις και να μην αγανακτείς.
Είναι γνωστό,ότι η αστυνομία του Πασοκ,είναι διαφορετική από την αστυνομία της ΝΔ.
Όπως άλλωστε και οι κοινωνικές και οικονομικές πολιτικές τους...


υγ.Καημένε ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ,ακόμη και στα γεράματά σου,αντί να σε Σέβονται και να σε Τιμούν,σε προπηλακίζουν με δακρυγόνα...
:-(((

Orelia είπε...

Αλέκο...
υποκλίνομαι

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Πες ότι θέλεις.
Αλλά καημένο ΔΕΝ θα ξαναπείς τον Μανώλη Γλέζο. Εδώ μέσα τουλάχιστον.
Ποτέ στη ζωή του δεν υπήρξε ΚΑΗΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο μοιραζόμαστε την ίδια απογοήτευση με όσα συμβαίνουν από ένα κόμμα που κάποτε είχε ταυτιστεί με την πρόοδο αλλά στην πρόσφατη ιστορία του δείχνει όλο και πιο δεξιό. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Παρ΄όλο που ανήκουμε σε διαφορετικούς χώρους έχουμε τις ίδιεςς σημαίες και συγκινήθηκα όταν διάβασα το σχόλιο σου. Ήμουν δίπλα κι έπαθα σοκ απόλυτο! Ας είναι η αρχή για νέους αγώνες και κάτι καλύτερο να έλθει,΄τίποτα σύντροφε δεν θα μας χαρίσουν οι εξουσιάζοντες, τίποτα.
Νίκος 61 ετών ακόμη στις επάλξεις

Ανώνυμος είπε...

Grafis sto onoma polon Aleko!Dropi...megali dropi kai ponos!!!Den agonistikame kai akomi agonizomaste gia na blepume aftes tis dropoes, afton ton ekseftelismo stus sinanthropus mas kai idietera sto SIMBOLO GLESO!!!Nase padote kala, Eleni D.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Γλέζο αλλά ρε συ δεν έχεις καμμία μα καμμία δικαιολογία για την ψήφο σου. Επί Σημίτη δεν είχαν πλακώσει στο ξύλο τους συνταξιούχους γιατί ζητούσαν ένα γιαούρτι αύξηση στην σύνταξή τους; Τι ήταν όλοι αυτοί οι εβδομηντάχρονοι και ογδοντάχρονοι; Γλέζοι δεν ήταν;

katerina είπε...

Το έγραψα και εγώ. Με τρομάζει περα απο ότιδηποτε άλλο (κι ειναι πια τόσα πολλά αυτά που με τρομάζουν...) ότι οι αστυνομικοι δεν γνωριζαν κάν το προσωπο του Μανώλη Γλέζου.

Κι ήμουν παρουσα, δεν υπήρξε η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ προκληση,απο κανέναν εκεινη την στιγμη. Στο ...γουσταρουμε, έγινε...

Κανείς ευαισθητος; Κανέις να υποβάλει την παραιτηση του; Τόσο γρηγορα ξεχάστηκαν όλα;

A.F.Marx είπε...

Πρέπει να γνωρίζουν το πρόσωπο του Μανώλη Γλέζου για να μην ψεκάζουν σαν κατσαρίδες τους διαδηλωτές;
Να ρωτήσουμε τον ΓΑΠ αν τα πασοκικά χημικά με τα οποία ψέκασαν τον Μανώλη Γλέζο είναι καλύτερα ποιοτικά και πιο φιλικά προς τον ψεκαζόμενο από τα δεξιά χημικά με τα οποία ψέκασαν τον ίδιο τον ΓΑΠ τον Φλεβάρη του 2009 στο λιμάνι του Πειραιά.

Ανώνυμος είπε...

Το καταλαβαίνω να μην μπορείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα του κομματός σου που κυβερνά και δέρνει.
Αλλά μέσα στη συγχυσή σου,μη διαβάζεις τα σχόλια αποσπασματικά και μην προσδίδεις άσχημες προθέσεις εκεί που καταφανώς δεν υπάρχουν.
Αντί να θίγεσαι και να τσαμπουκαλεύεσαι για το "καημένος",κάνε καλύτερα τα εξής:
α.Δες τα κεφαλαία γράμματα και ΠΟΥ τα χρησιμοποιώ για να προσδώσω αξία και σεβασμό.
β.Αφού τα δεις,θα μπορέσεις να αντιληφθείς ακόμη κι εσύ, ο με καταπράσινες παρωπίδες,το νόημα του "καημένου" και το ποιος αποδίδει Τιμή και δείχνει Σεβασμό σε πρόσωπα σαν τον ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ.
γ.Εαν τα αντιληφθείς όλα αυτά,θα καταλάβεις ότι εκτός από προσβλητικός απέναντί μου κάνεις πολύ εύκολα και ψυχολογικές μεταθέσεις.Να το κοιτάξεις αυτό,δεν είναι και ότι καλύτερο..

υγ.Να δω ο ΓΑΠ πόσο πιο Δεξιά θα το πάει το κόμμα.Σε λίγο ο Σημίτης που σου έπεφτε κομματάκι Δεξιός,θα φαντάζει Μπακούνιν και βάλε!

alzap είπε...

@ανωνυμος!
Για να προσπαθείς να το δικαιολογήσεις με σεντόνι σημαίνει ότι κατάλαβες. Κι αυτό είναι θετικό.
Κατα τα άλλα δεν μπορώ να πω κάτι.

Θα το δω αυτό με τις ψυχολογικές μεταθέσεις αλλά απο την άλλη σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να είμαστε όλοι ψυχικά υγιείς όπως εσύ. Έχουμε τα κουσούρια μας...
Να είσαι καλά.

zepos είπε...

Ο αρχιμαλάκας που ψέκασε στο πρόσωπο ενός ασπρομάλη, άσχετα αν ο Γλέζος είναι ΣΥΜΒΟΛΟ, δεν είναι ΤΟ πασοκ.
Δικαιολογημένη η συντριβή σου, άλλη τόση ένοισα και γω που δεν ΄ξμουνα εκεί, αλλά για να πάψουνε ΤΕΤΟΙΑ φαινόμενα και για να μην επαναληφθούν παρόμοιες πράξεις ψήφισα.
Ο αγώνας ενάντια σε άρρωστα κατεστημενα θα είναι μακρύς και δύσκολος. Μην κιοτέψεις!

Ανώνυμος είπε...

Από την μία η άγνοια της ιστορίας μας ,του ίδιου μας του εαυτού είναι αυτη που ψέκασε και ψεκάζει!!Απο την άλλη ο Μανώλης Γλέζος είναι εδώ,αντίβαρο στην άγνοια μας, στα 90 του χρόνια μπροστάρης αιώνιος έφηβος να μας δείχνει τον δρόμο ,τον δρόμο της αντίστασης απέναντι στα γεγονότα!!!Να μας δείξει πως δεν έχει ανάγκη να είναι αυτός ο ίδιος σύμβολο, δεν είναι επιθυμία του να γίνει μουσειακό είδος!Επιθυμία του είναι ένας κόσμος με κέντρο το Εμείς όχι το εγώ ,όποιο και αν είναι το κόστος!!Ο Μανώλης Γλέζος είμαστε ΕΜΕΙΣ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ(ακόμα και αυτός που τον "ψέκασε" ή μάλλον πρώτος αυτός)!!Και εγώ δάκρυσα όχι απο λύπη,όχι από οργή αλλά απο αγάπη και περηφάνεια!!!Σ'ευχαριστώ Μανώλη μου,Μανώλη μας!!!

Dimitris Rousounelos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Dimitris Rousounelos είπε...

Αυτός αγαπητοί μου φίλοι είναι ο Αλέκος, ο ...αδελφός μου!
Αφιερωμένο φίλε:
http://www.youtube.com/watch?v=LxSTUJ8A7MU

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Αχ, βρε Αλέκο...
Εσύ πονάς διπλά ίσως από όσους από μας θυμώνουμε, αηδιάζουμε, αλλά δεν εκπλησσόμαστε, γιατί δεν πιστεύουμε πια σε τίποτε και σε κανέναν τους... Κι είναι κι αυτός μεγάλος πόνος, το να μη πιστεύεις πια σε τίποτε, αλλά άλλης τάξεως.

Μπράβο σου που διατηρείς ακόμη τις ευαισθησίες σου ζωντανές, μέσα σε ένα στεγνό κομματικό και πολιτικό περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

μπορει να μην τον ξεκασε το πασοκ αλλα το πασοκ και η κυβερνηση του δεν θα τιμωρησουν τον μπατσο ,γιατι να το κανουν αλλωστε?τον τους χρειαζονται γι αυτα που ερχονται,και αφηστε τις αηδιες κυριοι πασοκοι φυγετε απο το κομμα οσο ειναι καιρος ,εαν η αστυνομια ηταν ψυχραιμη θα λεγατε μπαραβο στην κυβερνηση τωρα ομως που καναν χοντρη μαλακια φταιει μονο ο μπατσος ετσι?

Ανώνυμος είπε...

Μα την αλήθεια δεν τρώγεστε, εσείς οι ΠΑΣΟΚ_ΔΕΞΙΟΙ κοψοχέρηδες, που κάνετε τις μωρές παρθένες και μας λέτε πως τώρα καταλάβετε το μέγεθος της μ@#%ας που σας δέρνει!!!
Προκαλεί, περισσότερο κι από την σιωπή, η γλυκανάλατη αυτοκριτική σας…….γι αυτό καλύτερα να σιωπάτε!!!!

Dionisis

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο μου, αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ. του αγαπημένου σου ΓΑΠ....

Ανώνυμος είπε...

Ποιά αυτοκριτική;
Το θράσος τους να λες καλύτερα.
Οραματίζονται και προπαγανδίζουν μια κοινωνία Δικαίου,επενδύουν επάνω σε συλλογικές ανασφάλειες και εκμεταλεύονται το Λαό με τρόπο χειρότερο απ΄ότι κάνει η γνήσια Δεξιά.
Διότι οι Νεοδημοκράτες ξέρουμε τι είναι και δεν το κρύβουν και οι ίδιοι.Ενώ αυτοί του Πασοκ,μας ζαλίζουν συνέχεια με την "Αριστερή" τάχα ιδεολογία τους και μόλις γίνουν κυβέρνηση,δείχνουν το τι πραγματικά είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ach Aleko, naxeres poso apogoitevmeni eimai... Den yparxei dropi, den yparxei aisthima, oute anthropia. Xanomaste... Ki omos, oso yparxoun merikoi san esena, isos na yparxei kai sotiria apo ta "vasana kai tous kaimous tou kosmou"
S´efxaristo
Nena van Meer

Ανώνυμος είπε...

psifizeis pasok kai twra se piran ta dakrya??? ti na sou pw...

dikaiopolis o pelasgos είπε...

Η “ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ” κατόρθωσε μέσα σε 5 μήνες να έχει καταφέρει πρώτα να συλλάβει τον εκφωνητή του Πολυτεχνείου, και τώρα να τραυματίσει αυτόν που κατέβασε από την Ακρόπολη τη ναζιστική σημαία....

Ωκεανός είπε...

Πόσο μικροί είσατε και πόσο κοματόσκυλα όταν πιάνεστε απο την μαλακία ενός κολόμπατσου για να βγάλτε τα μικροκοματικά σας πάθη και ειδικά όταν μέσα στην όλη ιστορία υπάρχει και ενας Γλέζος.
Καθίκια!
Είσαστε χειρότεροι απο την ξεφτιλισμένη την αστυνομία!
Φτου σας ρε ξεφτιλισμένοι!

alzap είπε...

Ο καθένας μας μπορεί και πρέπει να αναμετράται με τη συνείδησή του και με τις ευθύνες του.

Ο καθένας μας έχει τη δική του μικρή ή μεγάλη ιστορία.

Ο καθένας μας έχει μερίδιο, μικρό ή μεγάλο, στη συλλογική ευθύνη για όσα έκανε ή δεν έκανε μαζί με άλλους.

Σε ανώνυμους και θρασύδειλους κουκουλοφόρους, σε τζάμπα μάγκες που ακίζονται για άλλη μια φορά στο όνομα της αριστεράς δεν θα κάνω τη χάρη της απάντησης.

Και η αιτία είναι απλή. Βαρέθηκα να βλέπω και να ακούω απόντες και τιποτόφρονες. Γέμισε ο τόπος...

The Fox είπε...

Σίγουρα οι μπάτσοι δεν ήταν υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τον Γλέζο, αλλα το θέμα είναι οτι δεν ψεκάζουν έτσι με χημικά που η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί οτι θα τα καταργούσε. Ακόμα και αν στην θέση του ήταν οποιοσδήποτε τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την συμπεριφορά των μπάτσων. Πού είναι η κατάργηση των χημικών; Πού είναι ο αριθμός και το όνομα του αστυνομικού γραμμένο στην στολή; Όλα αυτά θα άρχηζαν απο 1/1/2010.

Πάντως μου κάνει τεράστεια εντύπωση, ο Γλέζος που γλύτωσε απο τους Ναζί, τώρα κινδυνεύει απο τον Χρυσοχοίδη!!!

alzap είπε...

@the fox:
Ακριβώς έτσι.
Έχεις δίκιο.

dikaiopolis o pelasgos είπε...

'Πόσο μικροί είσατε και πόσο κοματόσκυλα όταν πιάνεστε απο την μαλακία ενός κολόμπατσου για να βγάλτε τα μικροκοματικά σας πάθη και ειδικά όταν μέσα στην όλη ιστορία υπάρχει και ενας Γλέζος.
Καθίκια!
Είσαστε χειρότεροι απο την ξεφτιλισμένη την αστυνομία!
Φτου σας ρε ξεφτιλισμένοι!" ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΦΙΛΕ ΕΕ??
Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΦΙΛΤΙΚΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕς.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...

alzap είπε...

@dikaiopolis:
Σε ψυχανεμίζομαι. Σε λίγο ενδεχομένως θα μας πεις και για τους μετανάστες, και για την ελληνικότητα του αίματος.
Σεβαστό αλλά εδώ κινούμεθα σε άλλα μήκη και πλάτη σκέψης.

Και όσο για το αίμα εγώ μόνο Πελασγός δεν είμαι.
Βέρος Αρβανίτης, απο μάνα και πατέρα.

Γι αυτό άστο, μη το κουράζουμε.

Ανώνυμος είπε...

loipon egw den sxetizomai k den ypostirizw kanena komma, to mono pou exw na pw einai oti asxeta me to onoma tou anthrwpou pou dextike tin epithesi eite einai o Glezos eite itan opoiosdipote allos, enas apo mas, i ousia einai oti enas politis efage dakrygono sto proswpo apo batso.kai o batsos anikei se organo tou kratous...ena kratos to opoio edw kai xronia epidiwkei na talaipwrei kai na podopata tous polites san skoupidia...o batsos safws kai antiproswpevei tin kyvernisi asxeta me to an pire monos tou prwtovoulia gia tin praksi tou i oxi.i astynomia dexetai mia paideia i opoia tous ypodeiknyei na einai epithetikoi kai varvaroi wste na petyxainoun tin epivoli kai na katastelloun otidipote den einai pros to symferon tou kratous k tis kyvernisis.apo kei ksekinoun ola.OLA ksekinoun apo tin kyvernisi kai opoios pistevei to antitheto, tote einai vatheia nyxtwmenos....

dikaiopolis o pelasgos είπε...

"@dikaiopolis:
Σε ψυχανεμίζομαι. Σε λίγο ενδεχομένως θα μας πεις και για τους μετανάστες, και για την ελληνικότητα του αίματος.
Σεβαστό αλλά εδώ κινούμεθα σε άλλα μήκη και πλάτη σκέψης.

Και όσο για το αίμα εγώ μόνο Πελασγός δεν είμαι.
Βέρος Αρβανίτης, απο μάνα και πατέρα.

Γι αυτό άστο, μη το κουράζουμε."ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ:http://dikaiopolis.pblogs.gr/
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΤΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΕΚΤΗ... ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ..

dikaiopolis o pelasgos είπε...

και για να σου απαντησω αναλογα και εγω σε ψυχανεμιζομαι... θα πεις οτι ηταν ενα μεμονωμενο επισοδιο, οπως και αυτο που εγινε με τον παπαχρηστου.. οπως συμβαινει καθημερινα με τα στρατευμτα κατοχης στα εξαρχεια... και στο τελος θα πεις οτι η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ αναγκαστηκε λογω της κακης διακυβερνησης απο την επαρατη δεξια να παρει αυτα τα αντιλαϊκα μετρα... καποτε ηταν τα ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΕΑ.. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ... ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑς ΚΥΡΙΟΙ.... Σου απανταω στο υφος σου...

alzap είπε...

@pelasgos:
Ε όχι και κροκοδειλος. Σε παχύδερμο φέρνω, ελέφαντας, ρινόκερως, τέτοια ζωάκια.
Αν με δεις θα καταλάβεις.
Καληνύχτα και καλή τύχη.

dikaiopolis o pelasgos είπε...

Απάντησες βλέπω, ολο επιχειρηματα εισαι αδελφε... άντε τώρα να βγήτε στον λαό να μιλησεται για την αναγκαιότητα των μέτρων,... και ότι ο σοσιαλιστικος μετασχηματισμός της κοινωνιας μετατιθεται επ' αοριστον... ζητω ο σοσια-ληστρικος μετασχηματισμος... ζητω η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη...αληθεια τι εγινε το νομοσχεδιο για την ρυθμηση των υπερχρεωμενων νοικοκυριων? χα!

alzap είπε...

Μάλιστα.
Καλά να είσαι αδελφέ...