Τρίτη, Αυγούστου 18, 2009

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ...



... όποιος ουσιαστικά παλεύει για την διαφάνεια, όποιος δεν φοβάται την αλήθεια και πραγματικά την αναζητά άσχετα με το όποιο πιθανό πολιτικό κόστος, κάνει ΑΥΤΟ...

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε προς τον συνήγορο του Μιχ. Χριστοφοράκου.

"Αξιότιμε κύριε,

Δηλώσατε στην εφημερίδα «Το Βήμα», 11/08/09, ότι «αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens, τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς».

Κατόπιν της δηλώσεώς σας αυτής, και παρότι αναφέρεστε αποκλειστικά στη Νέα Δημοκρατία η οποία απέφυγε να αποδεχθεί την ανωτέρω δημόσια πρόσκλησή σας, το ΠΑΣΟΚ σας καλεί δημοσίως να ανταποκριθείτε στη δέσμευσή σας, παρέχοντας το σύνολο των στοιχείων - αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο πελάτης σας και αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση όσα ετέθησαν υπόψη της Γερμανικής Δικαιοσύνης.

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα την απάντησή σας, την οποία το ΠΑΣΟΚ μόλις λάβει θα δώσει στη δημοσιότητα.

Για το ΠΑΣΟΚ
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου,
Γιάννης Ν. Ραγκούσης"

... κάνει δηλαδή ότι ΠΟΤΕ δεν θα τολμήσει ο Καραμανλής για λόγους που του έχει εξηγήσει ο θείος του Αχιλλέας Καραμανλής...

2 σχόλια:

PANOS TSILIGKARIDIS είπε...

ειναι τοσο διαφορετικη η κουλτουρα τους απο αυτη της δημοκρατικης παραταξης, που θα μπορουσε να προκαλεσει αρνητικη εκπληξη σχετικη αγνοια .για το στενο συμφερον ειναι ικανοι για το χειροτερο ,μηδε του σοβαροφανους αρχηγου τους εξαιρουμενου.

alzap είπε...

Μάλλον έχεις δίκιο Πάνο.