Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2009

Ο "ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ" ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...... ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν εκβιάζεται και ότι δεν φοβάται, αντίθετα επιζητεί, την αλήθεια για όλους και για όλα.
Διαβάστε τη σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:


"Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Γραμματέας του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης, πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να αποστείλει επιστολή προς τους δικηγόρους του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, ζητώντας τους να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία - αποδείξεις διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, όπως αυτοί εμφανίζονται στην απολογία του στη Γερμανική Δικαιοσύνη, περί χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens.

Υπογραμμίζεται ότι, τέτοια δέσμευση - υποχρέωση ήδη έχουν οι ίδιοι αναλάβει με σχετική δήλωσή τους προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφερόμενοι σε χρηματοδοτήσεις της Siemens προς τη Νέα Δημοκρατία.

Σταθερή και αμετακίνητη θέση μας είναι και παραμένει η πλήρης διαφάνεια και η ανάγκη να έρθουν όλα στο φως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απελευθερωθεί το πολιτικό σύστημα από κάθε μορφής ομηρία."

Αυτά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τον

"ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ" ΕΥΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟ... Κωστάκη Καραμανλήπου κρύβεται ως ένοχος, κακομοίρης και μοιραίος πίσω απο τον ... Ζαγορίτη.


ΥΓ.Η φωτο του Γ Παπανδρέου απο το ΠΑΣΟΚ
Η φωτο του Κωστάκη Καραμανλή απο το PIAZZA del POPOLO

Δεν υπάρχουν σχόλια: