Τρίτη, Αυγούστου 18, 2009

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...

με μπροστάρηδες το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τον ΟΠΑΠ.

Ξεκίνησαν την αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνήσιο πατριωτισμό, οι δύο Δημόσιοι Οργανισμοί τροφοδοτούν με ευρώ τον οπλαρχηγό Βασίλη Ζήση στην απελευθερωτικό αγώνα κατά της ναζιστικής λαίλαπας.

Επιτέλους ένας Έλληνας βαρβάτος, ένας Ελληναράς , βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν φταίει η Κυβέρνηση και ο κ.Ζαγοριανός που ο Χριστοφοράκος πήγε βόλτα στο Μόναχο.

Δεν φταίει η Κυβέρνηση, ο Ζαγοριανός και ο Σανιδάς που τεμάχισαν την υπόθεση ώστε να μείνει στο απυρόβλητο για την περίοδο 2004 - 2008 ο Καραμανλής και η κυβερνησάρα του.

Δεν φταίει κανείς που οι Γερμανοί βρήκαν σε 3 μήνες όσα δεν ανακάλυψε ο Ζαγοριανός σε 2 χρόνια…

Οι Γερμανοί φταίνε γιατί θεωρούν ότι η έκδοση των κατηγορουμένων πρέπει να γίνεται για να αποδοθεί δικαιοσύνη και τιμωρία, και όχι για να γίνουν επικοινωνιακό παιχνίδι στα χέρια του Αντώναρου και του Παυλόπουλου και των κάθε είδους Ζήσηδων.

Οι Γερμανοί λοιπόν είναι οι υπεύθυνοι και η Μέρκελ, η κολλητή του Καραμανλή, οι οποίοι ασφαλώς είναι ναζί σύμφωνα με το σχετικό ποστ, του χρηματοδοτούμενου από την Κυβέρνηση Καραμανλή, ANTINEWS .

Ως συνεισφορά μου στον αγώνα του Καπεταν Ζήση για τη μονάκριβη τη λευτεριά ένα βιντεάκι για να εμπνευστούμε. (Όπου ακούτε ΑΡΗΣ να σκέπτεσθε ΖΗΣΗΣ)




ΥΓ. Να δούμε τί άλλο θα παραγγείλουν οι κάθε είδους Αντώναροι στα παπαγαλάκια τους προκειμένου να συγκαλύψουν το φιάσκο τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε.Συνέχισε να ξεμπροστιάζεις τα φασιστοειδή που μαζεύτηκαν εκεί μέσα που με την ακατάσχετη μπουρδολογία τους νομίζουν ότι πείθουν.
Παράλληλα ο σκουσμός πάει γόνατο επειδή η κυβερνησάρα τους είναι για τα μπάζα και χάνει οσονούπω την εξουσία.