Κυριακή, Ιουνίου 21, 2009

ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ...

... και είναι κρίμα. Είναι κρίμα κυρίως για το συγχωρεμένο το Νίκο Ζαχαριάδη. Στο κάτω - κάτω εκείνος, ο Ζαχαριάδης, όσα λάθη έκανε τα έκανε σε συνθήκες σύγκρουσης γιγάντων και υπερδυνάμεων, σε συνθήκες πολέμου, σε συνθήκες παρανομίας και εξορίας, σε εποχές που ο Σταλιν και οι πρακτικές του ήταν ευαγγέλιο για τον μισό πλανήτη.

Αυτός ο νεαρός όμως που σήμερα προσπαθεί να τον μιμηθεί, μόνο γέλιο αλλά και θλίψη προκαλεί.

Δείξτε υπομονή και δείτε όλο το βιντεο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε του Συνασπισμού. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

Προσέξτε τις αντιφάσεις, τη στρεψοδικία. Όσοι και όσες έχετε κάποια εμπειρία απο κομματικές διαδικασίες θα διακρίνετε στο λόγο του τις συγκεκριμένες απειλές και τους αποδέκτες των απειλών.

Σημειώστε την βαρύγδουπη αριστερή ανάλυση πως "το αστικό πολιτικό σύστημα αρχίζει και τελειώνει στη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ". (Καλά εκτός απο asterix δεν διαβάζει και λίγο Πουλαντζά αυτό το παιδί;) Αυτά διέβλεψε ο αείμνηστος Πουλαντζάς και πήδηξε απο το μπαλκόνι. Κατάλαβε ότι κάποτε ο επικεφαλής του χώρου της ανανεωτικής αριστεράς θα ξεστόμιζε δημόσια τέτοιες κοτσάνες. Καταγραμμένες και σε βιντεο μάλιστα για να τις απολαύσουν πολλοί.

Δείτε το υφάκι που λέει στους συντρόφους του: "Χάρη σας κάνω, με το ζόρι σας ανέχομαι, μη με πολυζορίζετε γιατί θα απευθυνθώ στα όργανα που τα ελέγχω"

Μπείτε στον κόπο και δείτε αυτή την ομιλία. Θα καταλάβετε όλοι γιατί, δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την πορεία που έχει. Και ειλικρινά με στενοχωρεί αυτή η εξέλιξη γιατί βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ φίλοι και φίλες δεκαετιών, άνθρωποι που μας συνδέουν κοινοί αγώνες και προσπάθειες. Άριστεροί πραγματικοί που δεν τους αξίζει τέτοια αλαζονική συμπεριφορά...

13/6/2009, Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ - Ομιλία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα from syn.gr on Vimeo.

7 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Καλά εσύ στον Τσίπρα έμεινες? ΄Τί έχεις να πεις γι'αυτόν τον Καρίτζη που τον έχουν βάλει εκπρόσωπο τύπου? Είναι πιο ξινός από τη Βούλτεψη!

MANOS είπε...

aleko file/ o mikros tha mathi apo ta lathi toy ...

xazopouli είπε...

na mathei sto spiti tou

alzap είπε...

Χμμμ...
Μου φαίνεται ότι δεν είδατε όλο το βίντεο...
:-)
Δείξτε υπομονή και δείτε το.
Ακούστε πχ πόσες φορές λέει ότι μόνο εκείνος είναι αντιρατσιστής και όλοι οι άλλοι είναι "υπόδουλοι και υπηρέτες του ακροδεξιού λαϊκισμού".
Έτσι, ισοπεδωτικά.

περιούσιος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
περιούσιος είπε...

Όταν σκέφτεται έτσι ο αρχηγός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., είναι παράδοξο μετά, που η εν λόγω παράταξη έπεσε από το 16% στο 4% στις δημοσκοπήσεις μέσα σε ένα μόνο χρόνο; Και, δυστυχώς, έπεται κατηφορική συνέχεια, αν και το απεύχομαι.
Υγειαίνετε!

Ανώνυμος είπε...

美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖