Παρασκευή, Νοεμβρίου 16, 2007

166 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ..

...Βαγγέλη Βενιζέλο.
Γιατί ο κ.Βενιζέλος είναι ένας απο αυτούς, σάρκα απο τη σάρκα τους, ένας καθηγητής. Ίσως ακόμη γιατί οι καθηγητές Πανεπιστημίου, δεν ειναι σαν εμας τους αμόρφωτους, είναι πολιτισμένοι, ευγενείς και ΟΧΙ λιγούρια της εξουσίας...

Ίσως γιατί ο Βαγγέλης έχει πολιτική άποψη και σέβεται τους αντιπάλους του.

Ίσως πάλι έχουν εκτιμήσει το "περίσσευμα καρδίας", το υψηλό επίπεδο αισθητικής του συναδέλφου τους κ. Βενιζέλου.

Σήμερα 17 Νοέμβρη, 34 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο, 166 καθηγητές και καθηγήτριες συνιστούν τον κύριο καθηγητή, του Συνταγματικού Δικαίου παρακαλώ, που εγκρίνει τα παρακάτω σχόλια στο μπλογκ του .

Ο κ. Βενιζέλος έχει ενεργοποιήσει τον moderator στα σχόλια στο μπλογκ του. Θα δείτε και την παρακάτω προειδοποίηση αν επιχειρήσετε να αφήσετε σχόλιο:

"Ο μετριασμός σχολίου έχει ενεργοποιηθεί. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν από το συγγραφέα του ιστολογίου."

Ο κ Βενιζέλος μας έχει διαβεβαιώσει στο παρελθόν ότι επιμελείται ο ίδιος το μπλογκ του, είναι προσωπικό. Ο κ. Βενιζέλος λογοκρίνει με τον moderator τα σχόλια που του στέλνουν και δημοσιεύει αυτά που εγκρίνει.

Ο κ. Βενιζέλος αντανακλάται απολύτως στα σχόλια που αντέγραψα απο το μπλογκ του και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. (Διαβάστε τα όλα εδώ)

Οι 166 καθηγητές, (θα βρείτε τα ονόματά τους στο τέλος ), είναι μάλλον υπερήφανοι για τον κ. Βενιζέλο.

Ευτυχώς που τα 760.000 χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ απέδειξαν πως η δική τους αντανακλαση βρίσκεται στο ήθος και τον πολιτισμό.

Τα σχόλια:

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Μα καλά ψήφισαν το 60% των πασοκτζίδων τον ΓΑΠ. Ήμαρτον!!!!!! Δεν μπορώ να το καταλάβω.Κύριε Βενιζέλε, σας ψήφισα και μου αρκεί ότι τη μερίδα των μορφωμένων του ΠΑΣΟΚ την πήρατε. Φυσικά στις Ευρωεκλογές καλύτερα να μου κοπούν τα χέρια παρά να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω στις Ευρωεκλογές να τελειώσει και η παράταση του ΓΑΠ.
Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2007 11:12:00 πμ

Ο/Η DimitrizZzZz είπε... Πότε θα ανακοινώσεις την ίδρυση τοθ νέου κόμματος;Θα είναι τραγελαφικό να μείνεις στο ΠΑΣΟΚ μετά τις κατηγορίες για κέντρα συμφερόντων πίσω από την υποψηφιότητα σου.Ακόμη και στο μήνυμα του ο γιωργάκης μετά την νίκη του νωρίτερα απόψε, μίλησε για την ήττα αυτών των συμφερόντων.Εκτός βέβαια αν αποφασίσετε όλοι στο ΠΑΣΟΚ οτι βρέχει και δεν σας φτύνουν, για άλλη μια φορά.Έχετε την συνήθεια τως αόριστων δηλώσεων εσείς οι αριστεροί.Η βάσω μιλάει για κλέφτες που πλούτισαν παράνομα, όμως δεν κατονομάζει, και οι υπόλοιποι σφυρίζουν αδιάφορα λες και δεν ξέρουν ποιούς εννοεί για τους ξεμπροστιάσουν, αλλά κατηγορούν την βασούλα για ατολμία, και κατά τα άλλα όλα καλά.Τώρα με τις κατηγορίες για κέντρα εξουσίας που ήθελαν να ελέγξουν το ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητα σου, και την αναγγελία της ήττας αυτών των συμφερόντων από τον γιωργάκη, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μείνεις στο κόμμα.

Ο/Η likos είπε...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ Κο ΒΕΝΙΖΕΛΟ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΣΕΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗ.ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ,Ο ΕΝΑΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΗΓΙΑ ΜΕΤΑ ΓΑΠ. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ.ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΓΑΠ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΗ MARGARET.ΤΟ 59% ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΤΗΡΗ,ΤΖΟΥΜΑΚΑ,ΜΑΡΙΛΙΖΑ,ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ
Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2007 12:23:00 μμ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
GOD SAVE KING GIORGOS!!!Αξιοτιμε Κυριε Καθηγητα,ΥΠΟΜΟΝΗ!Εγω δε μπορεσα να ερθω να σας ψηφισω,αλλα οπως και πολλοι αλλοι,εχουμε ΣΙΧΑΘΕΙ το Γιωργακη με οσα ειπε και εκανε.ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ!Γιατι προτιμω να ψηφισω ΝΔ παρα να γυρισω στο ΠΑΣΟΚ με αυτον αρχηγο και ακομη χειροτερα πρωθυπουργο.Στην Ελλαδα των φελλων ζειτε Κυριε Καθηγητα,στην ιδια που δεν εβγαλε καν βουλευτη τον ΑΛΛΟ Βενιζελο που γυριζε με τη Συνθηκη των Σεβρων στα χερια.Με το Γιωργο το ΠΑΣΟΚ ειναι καταδικασμενο.Και καλα θα κανουν οι τυχοδιωκτες βαρωνοι που τον στηριξαν ,να καταλαβουν πως ο κοσμος ΑΛΛΑΞΕ ,κι ας μην αλλαξαν οι ιδιοι.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ πια κουτοχορτο και ΦΤΑΝΕΙ πια με τους ανικανους και επικινδυνους στην πολιτικη.Το ΠΑΣΟΚ η θα βγαλει αρχηγο που να αξιζει,η θα κανει 20 χρονια μεχρι να ξαναδει κυβερνηση.Δε φτανει πια για ΟΛΟΥΣ μας το Ελια και Κωτσο βασιλια!ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κυριε Βενιζελο!Και ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να εγκαταλειψετε την πολιτικη και την αναμονη για την αρχηγια!Ο τοπος σας εχει αναγκη!Α,και στις επομενες εκλογες,σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ!Μη βγαινεται εσεις μονο στα καναλια να κανετε τη μονηη αξιοπρεπη αντιπολιτευση.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ!Εσας ειτε βγαινατε μονος σε ολα τα καναλια ειτε οχι,στο τελος σας ειπαν υπονομευτη.Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ να αντιπολιτευονται ΜΟΝΟΙ τους.ΜΗΝ τους "υπονομευετε" αλλο!Αφηστε το ΓΙΩΡΓΟ να πηγαινει στα καναλια και να ξεδιπλωνει το εμφυτο ρητορικο ταλεντο του και την ετοιμοτητα πνευματος και λογου που μας εχει δειξει τοοοοσα χρονια τωρα.Κλεινω,θελοντας να σας ευχαριστησω για την πολυ ωραια συνεντευξη που δωσατε στον Τριανταφυλλοπουλο.Πολυ εξυπνη,με πολλες πικρες αληθειες - ειδικα στα περι δηθεν υποστηριξης σας απο τους εκδοτες,που ειναι εμφανες πως το εκαναν επιτηδες για να σας καψουν - και ωραιο και λεπτο χιουμορ.Ηταν μια πολυ ανθρωπινη στιγμη σας.Παραμενω εν αναμονη της επομενης ηττας του ΠΑΣΟΚ και μεχρι της αναληψης επιτελους των ηνιων απο εσας.Μεχρι τοτε,θα εξακολουθησω να βρισκω προσωρινη στεγη σε αλλους πολιτικους χωρους.Το μη χειρον βελτιστον.Χαιρετισμους απο ενα φιλο σας στην Ιταλια και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εστω δινετε ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ στους Ελληνες πως υπαρχουν ακομη πολιτικοι που ΙΣΩΣ μπορεσουν να αλλαξουν κατι σ αυτον τον τοπο.Ο αειμνηστος Ανδρεας,δεν ειχε κανει λαθος που σας ειχε εμπιστευτει το μελλον του στην περιφημη δικη.Δυστυχως,πρεπει να περιμενετε ακομα λιγο,γιατι ο Ελληνας ψηφιζει ακομη το ΟΝΟΜΑ.Λες κι ο Ανδρεας θα σηκωθει απ τον ταφο και θα μπει στο μυαλο του γιου του.Ευχομαι ο Ανδρεας να ΜΗ βλεπει απο κει που ναι τα κατορθωματα του γιου του...Υιε μου,υιε μου!
Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2007 1:29:00 μμ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος.Ο κοσμος ειναι προβατα.Και ειμαι πολυ περηφανος για την Μακεδονια,η οποια παντα ειχε και εχει καλο πολιτικο κριτηριο και δεν ψηφισε απλα τοπικιστικα.Βαγγελη σε εφαγαν οι Λεσχες και ο κομματικος μηχανισμος τερας.Ταχα εισαι παρορμητικος,ταχα εισαι εκδικητικος και αλλα τετοια χαζα.Μεινε στο Πασοκ και κανε την παπια.Μην μιλας,δειξε νικημενος.Οτιδηποτε αλλο κι αν κανεις θα σε φανε.Περιμενε μεχρι να χασει ξανα.Αν χασει!!Γιατι κι ο Καραμανλης απειλειται απο τον Καρατζαφερη.Αν δεν υπηρχε ο Καρατζαφερης ο Καραμανλης θα ξαναβγαινε και την επομενη φορα.Εισαι ενας περηφανος νικητης σε ολους τους σκεπτομενους ανθρωπους.Ασε τα προβατα να βοσκουν.Μπραβο!!!
Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2007 2:30:00 μμ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
aytoi pou evgalan ton gap proedro einai san ta kounoupia!!kseroun oti tha kaoune sto fws alla pigainoune!!!
Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2007 5:32:00 μμ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Baggeli kane to neo koma na teleiwnoume. To pasok tou papandreou einai to pasok ths deksias kai meis den kollame oute ideologika oute idosugrasika me tous neoploutous ths 20etias. H dhmokratia den einai oi plhopsifia nikaei, alla h ekfrash ths kathe dhmokratikhs dunamhs me aneksarthto tropo. Den boroume na ginoume kai de tha ginoume skyloi twn skylwn? katalaves?Irthe h wra na spasoun oi politikes dunameis se mikrotera kommata. Varethikame to Olympiacos -Panathinaikos giati mono kako mas kanei ...
Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2007 5:42:00 μμ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ .ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2007 6:38:00 μμ

Ο/Η galadriel είπε...
Κυριακή στο Βόλο. Βρίσκομαι εκεί για ένα συνέδριο μουσειολογίας. Ξυπνώ το πρωί και έχει μια μέρα κρύσταλλο.Ανοίγω την tv και σε βλέπω. Εκφράζομαι ιδιαιτέρως παρορμητικά προς το πρόσωπό σου. Η συγκάτοικος εκπλήσσεται και με αποπαίρνει. Αργότερα, στη διάρκεια καφέ στην Πορταριά Πηλίου, βρίσκει την ευκαιρία, κατά τη σύντομη απουσία μου, να κοινοποιήσει την πρωίνή μου εκδήλωση τρυφερότητας στους συμφοιτητές μας που βρίσκονται εκεί.Εκνευρίζομαι βαθύτατα και το δείχνω.Νωρίς το απόγευμα και είμαι χαμένη σε μια πόλη που δε γνωρίζω προσπαθώντας να βρω το εκλογικό τμήμα.Έχω αφήσει τους υπόλοιπους και ψάχνω. Το βρίσκω. Ένα χωμένο πολιτιστικό κέντρο με αργαλειούς και κουβάρια. Ακόμα και οι Βολιώτες παραπονιούνται πως δυσκολεύτηκαν να το βρούν. Κλείνω το φάκελο με το όνομά σου και κάνω τη χειρονομία του σταυρού. Βγαίνω στο χειμωνιάτικο ήλιο και περιπλανιέμαι στους δρόμους με τα χαμηλά σπίτια.Στο Παλαιόν Βόλου.Είναι όμορφα. Το απόγευμα αυτό στάζει μέλι.Είμαι πλήρης και ευτυχισμένη. Έκανα το χρέος μου. Αυτό που από τις 11 Σεπτεμβρίου είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου.Βρίσκω του υπόλοιπους."Πού ήσουν;""Ψήφισα""Ψήφισες;"..Στο βλέμμα τους ένα κράμα απορίας, έκπληξης και ίσως θαυμασμού..Και να που τέλειωσε και αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να ξυπνήσω, να πορωθώ, να ασχοληθώ, να ελπίσω, να σκεφτώ.Είχα πει πως το ΠΑΣΟΚ χωρίς εσενα αρχηγό έχει τελείωσει για μένα. Δεν ξέρω. Μακάρι το μέλλον να δείξει κάτι καλό. Ίδωμεν....
Τρίτη, Νοέμβριος 13, 2007 2:47:00 πμ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΟΥΓΚ! ΕΓΩ ΤΕΛΩ ΓΙΩΡΓΟ, ΟΥΓΚ! ΕΓΚΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΟΥΓΚ! ΝΤΕΝ ΖΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΥΓΚ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟ! ΟΥΓΚ! ΝΤΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΝΤΟΠΙΟ, ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ! ΟΥΓΚ! ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΑΤΕΙ Ο ΘΥΛΩΛΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΛΑΣ ΜΟΥ! ΟΥΓΚ! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ? ΤΟ ΤΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΩ! ΕΣΥ? ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ...ΑΝΟΗΤΕ! (ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΛΙΑΚΗ...ΧΙΧΙΧΙΧΙ....ΣΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΛΑ....ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΛΙΟ! ΧΑΧΑΧΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ 50 ΕΥΛΩ! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?)
Τρίτη, Νοέμβριος 13, 2007 4:22:00 μμ

Ο/Η ΓΝΙ είπε...
Αγαπημένε μας Πρόεδρε κ.Βενιζέλο,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ τον ΝΕΟ αρχηγό τους οι (πόσοι είναι άραγε στην πραγματικότητα;) ψηφοφόροι του. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, να τον καμαρώσουν ΣΥΝΤΟΜΑ και ΠΡΟΕΔΡΟ της ιδιαίτερης πατρίδας του, τουτέστιν των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, καθόσον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ! Ο επόμενος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της Ελλάδος ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ο κυρίαρχος ΛΑΟΣ αποφασίσει να καταψηφίσει τον κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, δεν θα είναι ο εκλεκτός των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και της λέσχης ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, αλλά ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και μόνον αυτός! Ας το πάρουν όλοι απόφαση και προπαντός ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ κ.Πρόεδρε και αφήστε τις ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΕΣ! Το πεπρωμένο σας είναι να κυβερνήσετε τον τόπο και αυτό θα γίνει, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!Το ποτάμι (όχι... το ρεύμα) ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, όπως και προεκλογικά το λέγατε, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
Τρίτη, Νοέμβριος 13, 2007 8:27:00 μμ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ
Τετάρτη, Νοέμβριος 14, 2007 11:12:00 πμ

Ο μετριασμός σχολίου έχει ενεργοποιηθεί. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν από το συγγραφέα του ιστολογίου.


Και οι καθηγητές μας, μας προτείνουν:

...Νέο, δυναμικό ηγέτη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που θα απελευθερώσει το ΠΑΣΟΚ από τα δεσμά του κομματισμού, θα πείσει και θα εμπνεύσει, θα δώσει νέα προοπτική και ελπίδα στους προοδευτικούς πολίτες αυτή ς της Χώρας.
Τη δήλωση υπέγραψαν οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι:

1. Πελαγίδης, Θοδ., Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
2. Τσελεπίδης, Αν., Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
3. Χλωμούδης, Κ., Αν. Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
4. Θεοδωρόπουλος, Σωτ., Επ. Καθηγητής Πανεπιστήμιο Πειραιώς
5. Απέργης, Ν., Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
6. Μπαντουβάκης, Αγγ., Λέκτωρ, Πανεπιστήμιο Πειραιώς/Ιωαννίνων
7. Κορλίρας Παναγιώτης, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
8. Κοντιάδης Ξ., Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
9. Παπαθεοδώρου, Θ., επ. Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
10. Σουλιώτης, Κυρ.. Λέκτωρ, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
11. Τσ έκος, Θ. Πελοπόννησος.
12. Κοντάκης Γιώργος, Καθηγητής, Επίκουρος Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
13. Κυριακίδης Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Φυσικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
14. Σημαντηράκης Μανώλης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
15. Φιλαλήθης Τάσος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
16. Καλοκαιρινός Αλέξης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
17. Ζώρας Οδυσσέας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
18. Βάρδας, Π., Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης
19. Ρελάκης, Κ., Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης
20. Βελεγράκης, Γ., Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης
21. Νικολαϊδης Τάσος, Αν. Καθηγητής, Τμ. Φιλολογίας
22. Πυργιωτάκης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
23. Αναγνωστοπούλου Έλενα, Επ. Καθηγήτρια, Τμ. Φιλολογίας
24. Λιαρόπουλος Λυκούργος, Καθηγητής, Τμήμα Νοσηλευτικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
25. Βελονάκης Μανώλης, Καθηγητής, Τμήμα Νοσηλευτικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
26. Μπονάτσος Γερ., Τμήμα Νοσηλευτικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
27. Κακλαμάνος Γ., Τμήμα Νοσηλευτικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
28. Μπίρμπας, Κ., Τμήμα Νοσηλευτικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
29. Μαραβέγιας Ναπ., Καθηγητής, ΠΕΔΔ, Πανεπιστήμιο Αθηνών
30. Τσινισιζέλης, Μ., ΠΕΔΔ, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
31. Κόντης, Α., Επ. Καθηγητής, ΠΕΔΔ, Πανεπιστήμιο Αθηνών
32. Στουρνάρας, Ι., Καθηγητής, Οικονομικό, Πανεπιστήμιο Αθηνών
33. Χορταρέας, Γ. Αν. Καθηγητής, Οικονομικό, Πανεπιστήμιο Αθηνών
34. Μπουζάκης, Σ., Πανεπιστήμιο Πατρών
35. Σισσούρας, Α. Πανεπιστήμιο Πατρών
36. Γεωργιάδης, Θ. Πανεπιστήμιο Πατρών
37. Παπαντωνίου, Β. Πανεπιστήμιο Πατρών
38. Ψαλτόπουλος, Δημ. Πανεπιστήμιο Πατρών
39. Πατρώνης, Βασ. Πανεπιστήμιο Πατρών
40. Ανθόπουλος, Χ. Επ. Καθηγητής, ΕΑΠ
41. Μαρκάτος Ν., Καθηγητής ΕΜΠ
42. Μέλισσας Δ., Καθηγητής ΕΜΠ
43. Καριώτης, Θ. Καθηγητής Πανεπιστήμιο Μέριλαντ, ΗΠΑ
44. Βαλαβάνη, Λ. τ. Καθηγήτρια ΜΙΤ, ΗΠΑ
45. Καλογήρου, Ν., Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
46. Παρασκευόπουλος, Χρ., Επ. Καθηγητής Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
47. Καρφάκης, Κ., Καθηγητής Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
48. Πασσάς, Αρ., Καθηγητής Πάντειο Πανεπιστήμιο
49. Τσαλίκογλου Φωτ., Καθηγήτρια Πάντειο Πανεπιστήμιο
50. Καραβίτης, Ν. Πάντειο Πσανεπιστήμιο
51. Παπαγιάννης, Δον. Πάντειο Πανεπιστήμιο
52. Βασίλης Γκίκας, διδάσκων, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
53. Στέφανος Γκρίτζαλης, Πρόεδρος Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
54. Παναγιώτης Γρηγορίου, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
55. Παναγιώτης Δουκέλλης, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
56. Κώστας Ζώρας, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου
57. Γιάννης Κάλας, Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνιολογίας, Πανεπιστημίου Αιγαίου
58. Γιάννης Καρκαζής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, Πανεπιστημίου Αιγαίου
59. Γιώργος Κόκκορης, Λέκτορας Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας, Πανεπιστημίου Αιγαίου
60. Νίκος Μάργαρης, Καθηγητής Τμήματος Περιβάλλοντος, Πανεπιστημίου Αιγαίου
61. Κώστας Ρόντος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Κοινωνιολογίας, Πανεπιστημίου Αιγαίου
62. Κώστας Σοφούλης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πανεπιστημίου Αιγαίου
63. Πάρις Τσάρτας, Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστημίου Αιγαίου
64. Θωμάς Χασιώτης, Λέκτορας Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας, Πανεπιστημίου Αιγαίου
65. Αναστασιάδης Γιώργος, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
66. Αντωνόπουλος Βασίλης, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
67. Ασσαέλ Μάρκος, Καθηγητής Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
68. Αστεριάδης Γιώργος, Καθηγητής Τμ. Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ
69. Βαμβακούδης Στράτος, Επίκ. Καθηγητής ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
70. Βαρέλας Ερωτόκριτος, Αν. Καθηγητής, Τμ. Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
71. Βασιλακάκης Ευάγγελος, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
72. Βουλγαρίδης Ηλίας, Καθηγητής Δασολογικής Σχολής ΑΠΘ
73. Βουλγαρόπουλος Αναστάσιος, Καθηγητής Τμ. Χημείας ΑΠΘ
74. Βρεττάς Χρήστος, Επιστ.Συνεργάτης Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
75. Βώκος Γεράσιμος, Καθηγητής Τμ. Πολιτικών Επιστημών, ΑΠΘ
76. Γεμενετζή Σμάτη, Επίκ.Καθηγήτρια Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ
77. Γεωργαράκης Μανόλης, Καθηγητής Τμ. Φαρμακευτικής ΑΠΘ
78. Γκανίδης Γιάννης, Επιστ. Συνεργάτης Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ
79. Γκελερής Παράσχος, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ
80. Γκλαβίνης Παναγιώτης, Επίκ. Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
81. Γρηγορίου Αθανάσιος, Καθηγητής, Δασολογικής ΑΠΘ
82. Γυιόκα – Σουλτάνη Έλσα, Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ
83. Δεληγιάννη – Δημητράκου Χριστίνα, Επίκ. Καθηγήτρια Νομικής ΑΠΘ
84. Δημαρέλος Βασίλης, Τμ. Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ
85. Διαμαντίδης Γρηγόρης, Καθηγητής Γεωπονικής ΑΠΘ
86. Δογάνης Γιώργος, Καθηγητής ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
87. Ζάκας Θανάσης, Αν Καθηγητής ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
88. Ζαμπούλης Χρύσανθος, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ
89. Ζίκος Σπύρος, Αν. Καθηγητής Τμ. Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
90. Θεοχαρίδης Θανάσης, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ
91. Καλτσίδης Γ., Οδοντιατρική Σχολή ΑΠΘ
92. Καμπασακάλης Βασίλειος, Επίκ.Καθηγητής Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
93. Καμπούρη Μαρία, Τμ. Αρχιτεκτονικής, ΑΠΘ
94. Καραγιάννη Στέλλα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
95. Καρνάβου Ελευθερία, Καθηγήτρια Τμ. Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ
96. Καστρινάκης Ελευθέριος, Αναπλ.Καθηγητής Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
97. Κατρανίδης Στέλιος, Αντιπρύτανης, Καθηγητής Τμ. Οικονομικών Επιστημών, Παν/μιο Μακεδονίας
98. Κατριβέσης Νίκος, Αν. Καθηγητής Τμ. Οικονομικών Επιστημών, Παν/μιο Μακεδονίας
99. Κόλλιας Ηρακλής, Καθηγητής ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
100. Κονταδάκης Μιχάλης, Καθηγητής τμ. Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ
101. Κοτζαμανίδης Χρήστος, Αν Καθηγητής ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
102. Κουκιάδης Γιάννης, Καθηγητής Τμ. Νομικής ΑΠΘ
103. Κουκουγέρη Έφη – Μανωλεδάκη, Καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΑΠΘ
104. Κουτίνας Αλέξανδρος, Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ
105. Κυριάκου Γεώργιος, Επίκ.Καθηγητής Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
106. Κύρου Γιώργος, Ομότιμος Καθηγητής Τμ. Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ
107. Λεοντίδης Σωτήρης, τ. Αντιπρύτανης - Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ
108. Μακρής Γιώργος, Επίκ.Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ
109. Μακρίδου Καλλιόπη, Καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΑΠΘ
110. Μαλιγκούδης Φαίδων, Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ
111. Μαμελετζή Δ., Λέκτορας ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
112. Μάνος Βασίλης, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ
113. Μανωλεδάκη Ιωάννα, Ομότιμη Καθηγήτρια Τμ. Θεατρικών Σπουδών ΑΠΘ
114. Μανωλεδάκης Γιάννης, Ομότιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
115. Μαραντζίδης Νίκος, Επίκ. Καθηγητής Βαλκανικών Σπουδών, Παν/μιο Μακεδονίας
116. Μαρτίκα – Βακιρτζή Μαρία, Καθηγήτρια Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ
117. Μάττας Κώστας, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ
118. Μαυρομάτης Μανόλης, Σχολή Καλών Τεχνών ΑΠΘ
119. Μισοπολινός Νίκος, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ
120. Μιχαηλίδης Χ., Λέκτορας ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
121. Μουστάκας Μιχάλης, Αν Καθηγητής Τμ. Βιολογίας ΑΠΘ
122. Μπαγιάτης Κωνσταντίνος, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Παν. Θεσσαλίας
123. Μυλόπουλος Γιάννης, Καθηγητής Τμ. Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ
124. Νικονάνος Ν ίκος, Ομ. Καθηγητής Τμ. Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ
125. Νούλας Θανάσης, Αντιπρύτανης, Καθηγητής Τμ. Χρηματοοικονομικής, Παν/μιο Μακεδονίας
126. Ντόμης Αντωνόπουλος Μιχάλης, Καθηγητής Τμ. Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ
127. Παντέκης Λάμπρος, Τμ. Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ
128. Παπαδημητρίου Δημήτριος, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ
129. Παπαζήση Θεοφανώ, Αν. Καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΑΠΘ
130. Παπαιακώβου Γιώργος, Λέκτορας ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
131. Παπαϊωάννου Κυριάκος, Καθηγητής Τμ. Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ
132. Παπανικολάου Μίλτος, Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ
133. Παρίσης Νίκος, Αν. Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ
134. Πιτιλάκης Κυριαζής, Καθηγητής Τμ. Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ
135. Προφήτου – Αθανασιάδου Δήμητρα, Καθηγήτρια Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ
136. Προφυλλίδης Βασίλης, Καθηγητής Τμ. Πολιτικών Μηχανικών, ΔΠΘ
137. Ράσης Σπύρος, Καθηγητής Παιδαγωγικού ΑΠΘ
138. Σιάτρας Θανάσης, Γεωπονική ΑΠΘ
139. Σιάτρας Φ., Επίκ. Καθηγητής ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
140. Σκαλτσογιάννης Απόστολος, Αν. Καθηγητής Δασολογικής Σχολής ΑΠΘ
141. Σταμόπουλος Δημήτρης, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής Παν. Θεσσαλίας
142. Στεργίου Αναγνώστης, Αν. Καθηγητής Τμ. Φυσικής ΑΠΘ
143. Στεφανίδης Π., Λέκτορας ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
144. Συκαράς Ευάγγελος, Λέκτορας ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
145. Συλλαίος Νίκος, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ
146. Συμεωνίδης Δημήτρης ΑΠΘ
147. Συμεωνίδου – Καββαδία Ρούλα, Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ
148. Τέλλης Νίκος, Αν. Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
149. Τζίμου – Τσιτουρίδου Ρωξάνη, Επίκ. Καθηγήτρια Τμ. Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
150. Τζοάννας Κωνσταντίνος, Επιστ.Συνεργάτης Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
151. Τοκμακίδης Κώστας, Αν. Καθηγητής Τμ. Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ
152. Τρυπόπουλος Δημήτρης, Τμ. Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ
153. Τσατσάκου Αθανασία, Καθηγήτρια Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ
154. Τσαυτάρης Θανάσης, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ
155. Τσίρλης Αναστάσιος, Αν. Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ
156. Τσίσκαρης Γ., Αν. Καθηγητής ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
157. Χαραλάμπους Στέφανος, Ομ. Καθηγητής Τμ. Φυσικής ΑΠΘ
158. Χαριτωνίδης Κώστας, Λέκτορας ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
159. Χασιώτης Γιάννης, Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ
160. Χατζηκωνσταντίνου Γιώργος, Καθηγητής ΔΟΣΑ, ΔΠΘ
161. Χατζηκωνσταντίνου Κώστας, Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ
162. Χατζηπαναγιώτου Αστέριος, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ
163. Χρηστίδης Θόδωρος, Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Παν. Θεσσαλίας
164. Χριστούλας Κοσμάς, Επίκ. Καθηγητής ΤΕΕΦΑ, ΑΠΘ
165. Χρυσόγονος Κώστας, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
166. Χρυσομάλης Φώτιος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ
και προσθέτω εγώ,
167 Ευάγγελος Βενιζέλος
------------------------------------------------------------------------------------------------


Σας ευχαριστούμε κυρίες και κύριοι, εσάς την Πνευματική μας Ηγεσία, γιατί για άλλη μια φορά δώσατε κύρος στους τίτλους σας και πνευματικό περιεχόμενο στή ζωή μας...


ΥΓ Έχει λέτε τη σημασία του το γεγονός ότι ΟΛΑ αυτά τα σχόλια ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ απο τον κ. Βενιζέλο ΜΕΤΑ την ήττα του στις εκλογές;
Τι λέτε;

5 σχόλια:

scorpios είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!!ΑΣΕ,ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ!

alzap είπε...

@scorpios:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

scorpios είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Έτσι είναι. Το moderation των σχολίων δεν είναι μόνο ένας τρόπος να προστατευθείς από αυτά που δεν εγκρίνεις. Αναλαμβάνεις και την ευθύνη για αυτά που εγκρίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι το αντιαισθητικό πριν να μην συνεχιστεί ως ένα κιτς μετά.
Και μια ερώτηση:
-Αυτός ο τελευταίος καθηγητής είναι αυτός που νομίζω; Δηλ. ο 167 προτείνει αυτόν που νομίζω ή το κείμενο αφορά κάτι άλλο;
Θε' μου δηλαδή!