Κυριακή, Αυγούστου 12, 2007

ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ...

... τον ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ και βγηκε στα κεραμίδια!




Μια όμως και βρίσκεται εκει, γιατί δεν μας λέει κανα δυό κουβέντες για την απόφαση του Δικαστηρίου που επιβεβαιώνει την ύπαρξη της offshore, (στη Λιβερία παρακαλώ), εταιρείας ΜΑΥΟ μέσω της οποίας έκανε τις μπάζες για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας;


Κι αυτός ο Αλαφούζος της Καθημερινής και του Σκαϊ, μήπως πρέπει να μας ξαναθυμίσει όσα για τον Μητσοτάκη, τις εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές και τα σακκιά με τα ληγμένα κουπόνια, κατέθεσε στους εισαγγελείς;
Μήπως;
Αντε,


τίποτα που θα γίνει κι ο

Μητσοτάκης και το σόι του τιμητές...

Ρε ουστ απο δω!

10 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Φόρα κανα σκόρδο καλού-κακού μετά από αυτό το πόστ.

Φτού κακά.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ο Λαλιώτης είναι ο λασπολόγος του ΠΑΣΟΚ. Η δουλειά του είναι να ρίχνει λάσπη και να βρίζει. Για λίγο καιρό την είχε αναλάβει ο Καχριμάκης, αλλά όταν ο Γιώργος είδε ότι ο Καχριμάκης του κάνει περισσότερο κακό γιατί δεν ξέρει να ρίχνει λάσπη (πολλές πλαστές επιστολές...) έβαλε ξανά στην θέση αυτή τον Λαλιώτη.

Όσο για τα εκατομμύρια, να δούμε που βρήκε την περιουσία που έχει ο Λαλιώτης; Γιατί ο Μητσοτάκης ξέρουμε ότι ήταν πλούσιος και πριν την πολιτική. Οι σοσιαλήσταρχοι όμως που τα βρήκαν;

alzap είπε...

@kaltsovrako:
Δεν πρόλαβα αδελφέ, δεν πρόκαμα!
:-)

@vassilis:
Επ, καλώστον.
Πάμε απο την αρχή.
Η πρόσφατη πολιτική ιστορία του τόπυ, τα τελευταία 50 χρόνια ας πούμε, έχει καταγράψει με ακρίβεια το βίο και την πολιτεία του Μητσοτάκη.
Απο την αποστασία μέχρι το unfair, απο την πρωθυπουργία του μέχρι και σήμερα ότι βρώμικο έχει συμβεί στη χώρα έχει τη σφραγίδα του επίτιμου.
Επειδή ζούμε στην εποχή της πληροφορίας είναι εύκολο να συγκεντρώσεις στοιχεία για όλα αυτά.

Δεν ξέρω αν το πήρες είδηση αλλά ο Μητσοτάκης έβρισε τον Λαλιώτη κι όχι το αντίθετο. Και συνήθως υβριστής λέγεται αυτός που βρίζει και όχι ο υβριζόμενος.

Επειδή επίσης φαίνεται ότι είσαι τεκμηριωμένος άνθρωπος θα ήθελα σε παρακαλώ να με πληροφορήσεις για την περιουσία του Λαλιώτη.
Συγκεκριμένα όμως ε;

Εγώ για την περιουσία του Μητσοτάκη ξέρω ας πούμε, για τους 7 καμπινέδες του σπιτιού του στα Χανιά. (είχε δημοσιεύσει λεπτομέρειες και φωτογραφίες πριν 20 περίπου χρόνια η εβδομαδιαία εφημερίδα "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ")
Όσα λέω για την ΜΑΥΟ, την οφσορ εταιρεία που είχε στήσει ο Μητσοτάκης για να καταθέτουν οι "νταβατζήδες" μαύρο χρήμα, περιέχονται σε δικαστικές αποφάσεις που όπως γνωρίζεις είναι δημόσια έγγραφα.
Το ίδιο συμβαίνει και γι αυτά που αναφέρω για τον Αλαφούζο. Σου θυμίζω ότι έχει δημοσιευτεί και φωτοτυπία μιας εκ των επιταγών Αλαφούζου προς Μητσοτάκη...

Όσο για την μεγάλη περιουσία του Μητσοτάκη ΠΡΙΝ μπει στην πολιτική έχει μιλήσει σχετικώς και δημοσίως ο Γιώργος Κουρής, (ναι, αυτός της ΑΥΡΙΑΝΗΣ), και έχει πει διάφορα αποκαλυπτικά για την περίοδο που ήταν συνεταίροι και έκαναν διάφορες δουλίτσες. Για ρώτα...

Λασπολόγος λοιπόν όπως επίσης και υβριστής, μάλλον είσαι εσύ αν δεν μας πεις συγκεκριμένα στοιχεία για την "περιουσία" του Λαλιώτη.

Επειδή ψυχανεμίζομαι ότι είσαι κρητικός και μάλιστα απο τη δυτική άκρη, προσπάθησε σε παρακαλώ όταν θέλεις να βρίσεις κάποιον και μάλιστα συμπατριώτη σου, να μαθαίνεις τουλάχιστον σωστά το όνομά του. Καρχιμάκης είναι ο χριστιανός και όχι Καχριμάκης.
(Αν ήξερες σωστά το όνομα θα υπήρχε και ένα στοιχείο αληθινό σε όσα μας είπες.)

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δεν ήθελα να σου θίξω τον Λαλιώτη... ο οποίος έχει το μισό Ψειρή δικό του. Τα εκατομμύρια που λες εσύ που έχεις τις αποδείξεις; Επειδή ζούμε στην εποχή της πληροφορίας το λέω και εγώ...

Ειδικά ο Λαλιώτης είναι ότι χειρότερο έχει επιδείξει το ΠΑΣΟΚ. Ο άνθρωπος είναι ο χειρότερος λασπολόγος που έχει υπάρξει ποτέ Είναι ο άνθρωπος που είχε εμφανίσει μία φίλης της Μιμής ως δήθεν γκόμενα του Μητσοτάκη, τότε που γινόντουσαν γνωστές οι πομπές του Ανδρέα.

Ο Μητσοτάκης έλεγε πάντα αυτό που πίστευε άρεσε δεν άρεσε στον Έλληνα. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ επί Λαλιώτη είναι ότι ποιο λαϊκίστικο υπάρχει. Όταν τον έδιωξαν θεώρησα ότι κάτι φτιάχνει στο ΠΑΣΟΚ. Όταν ήρθε ο Γιωργάκης στην αρχηγία του, παρ΄όλο που ήταν στέλεχος όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, επειδή είχε χαμηλό προφίλ, θεώρησα ότι ίσως και να φτιάξει λίγο το ΠΑΣΟΚ. Τελικά... έφερε πίσω τον Λαλιώτη.

Υβριστής είναι αυτός που βρίζει. Όχι αυτός που αμύνεται. Όταν ο Λαλιώτης κάνει επίθεση με συγχωρείς, αλλά θα απαντήσουμε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν κανακάρη να μας βρίζει ως νονούς... Απαντάμε. Δεν σας αρέσει; Μην προκαλείτε.

alzap είπε...

@vassilis:
Ο Λαλιώτης έχει το μισό Ψυρρή δικό του;
Αυτό το λες επειδή το ξέρεις;

Ξέρεις αδελφέ επειδή δεν είναι όλοι σαν τον Μητσοτάκη που τον φτύνουν και παριστάνει ότι βρέχει, θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός.

Γιατί εγω ξέρω ότι τα περιουσιακά στοιχεία του Λαλιώτη είναι λιγότερα ενδεχομένως και απο τα δικά σου.

Σου θυμίζω ότι ο τελευταίος που ισχυρίστηκε παρόμοιες παπαριές ήταν ο κολλητός του Μητσοτάκη ο Ψωμιάδης. Τους γελοίους και κατα παραγγελία ισχυρισμούς του τους πλήρωσε ακριβά και στον Κορυδαλλό.

Γι αυτό ξαναρωτάω:
Επιμένεις να ισχυρίζεσαι δημοσίως ότι ο Λαλιώτης έχει το μισό Ψυρρή;
Περιμένω την απάντησή σου.

Τέλος για τα εκατομμύρια που λέω και τη ΜΑΥΟ ναι, έχω τις αποδείξεις. ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, αν θέλεις να τις δεις.
Βρίσκονται σε αποφάσεις δικαστηρίων, σε δικαστικά έγγραφα, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΛΑΔΗ.
ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ!

dimitris-r είπε...

Μάλλον δεν τους εκ-τιμάς τους εκ-τιμητές, έ;

kaltsovrako είπε...

Κάποιος μοιάζει να 'χει στο εικονοστάσι του τον Μητσοτάκη.

Τώρα μπορώ να πεθάνω. Δε θέλω να δώ τίποτις άλλο.

kostis-b είπε...

Ο ακατανόμαστος (κατά κόσμον Δρακουμέλ)όντως πάντα έλεγε αυτό που ήθελε, διότι ποτέ του δεν νοιάστηκε για τίποτα άλλο πέραν της δικής του προσωπικής "ανόδου", οικονομικής και θεσμικής.
Ο απύθμενος κυνισμός του και η χωρίς όρια αναλγησία του, πάντα εντυπωσίαζαν τον ελληνικό λαό. Τον οποίο λαό τον είχε γραμμένο στα αρχίδια του.Μη χάνοντας ευκαιρία πάντα να του "υπενθυμίζει" (του λαού) πόσο ανώριμος είναι, και πόσο
"απαραίτητη" είναι η χειραγώγηση του, από "ποιμένες" και "τσελιγκάδες" σαν και του λόγου του.
Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς για αυτό
το πιο σκοτεινό "αστέρι" της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας αυτού του άμοιρου τόπου; Το όνειδος της
αρχαιοκαπηλευτικής του δράσης;
Την λαμπρή του "καριέρα" ως νταβατζής της κοινοβουλευτικής ζωής; (το "Ποντίκι" παλαιότερα έχει παρουσιάσει αποσπάσματα από τα πρακτικά της βουλής, της ανώμαλης περιόδου της αποστασίας,όταν τα πρωτοπαλίκαρά του, απειλούσαν τους βουλευτές της Ένωσης Κέντρου, "προτείνοντας" τους από τα θεωρεία τα κουμπούρια τους).
Ή την "ληστρική" του δράση κατά την
(ευτυχώς μικρή) περίοδο της πρωθυπουργίας του, εναντίον των δημοκρατικών,συνδικαλιστικών,ασφαλιστικών
δικαιωμάτων των πολιτών;

Όχι, δεν ήταν πλούσιος από πάντα ο Μητσοτάκης. Έγινε με την "αξία" του
ένας από τους πιο πλούσιους ευρωπαίους πολιτικούς.
Η λαμπρή του καριέρα άρχισε κατά την περίοδο της κατοχής. Τότε που
έκανε "αντίσταση" στην Κρήτη. Δικηγορούσε ανενόχλητος (ο αντιστασιακός) ως "και καλά" συνήγορος των διωκόμενων από τις αρχές κατοχής.Διατηρώντας αγαστές σχέσεις με τις "αρχές" και τους ντόπιους συνεργάτες τους, αφαιρούσε ,εν είδει αμοιβής, ότι μπορούσε να αφαιρεθεί (χωράφια, οικόπεδα κτλ)
προκειμένου να σώσει τα παιδιά των νοικοκυραίων από τη φυλάκιση και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της βόρειας ευρώπης. Αντίσταση με το αζημίωτο.
Ε...εντάξει ήταν και η προίκα της Μαρίκας.

Τώρα πλήρης ημερών και "επίτιμος"
(τρομάρα του), δεν λέει να το βάλει κάτω. Ο ελληνικός λαός ενεός, τον ακούει πάλι, να του λέει ότι πρέπει
να δουλεύει μέχρι τα 75 τουλάχιστον για να πάρει μια ρημαδοσύνταξη.
Ο Νέστωρ της πολιτικής μας ζωής,είναι έτοιμος να υιοθετήσει ότι πιο αντιδραστικό και
"ξεπουλημένο" κυκλοφορεί στην πιάτσα της αγοραίας πολιτικής.
Και κρύβει πάντα πολλά "ράμματα για τη γούνα των πολιτών". Των πιο φτωχών όμως, των πιο αδύναμων, των πιο "στην απέξω".
Τέτοιο "ήθος". Τέτοιο "ανάστημα", ο μπαγάσας.
Βρε δεν πηδιόμαστε λέω εγώ.

anadelfos είπε...

Μετά τον χειμαρώδη Κωστή ..τι να πούμε; Τα είπε ολα!
Το εκπληκτικό όμως είναι ότι υπάρχουν ακόμη υποστηρικτές του πιο φαύλου πολιτικού, του πολιτικού που έχει "μαυρίσει" κυριολεκτικά την πολιτική ιστορία μας και όχι μόνο!
Του εφιάλτη!

raffinata είπε...

τώρα εμένα γιατί μου θυμίζει κάποιαν η φωτογραφία του δρακουμέλ;