Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2011

ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ...


...ΚΆΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ.


Δεν χύθηκε αίμα μεταναστών στη Νομική.

Δεν είχαμε νεκρούς, φωτιές. Θα γυρίσουν πεινασμένοι στις τρύπες τους και θα ακονίζουν τα βρωμερά νύχια τους ελπίζοντας ή και προετοιμάζοντας μια καλύτερη νύχτα γι αυτούς με αίμα, πολύ αίμα. Τους εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να μείνουν νηστικοί στον αιώνα τον άπαντα.


Αυτή η κυβέρνηση έπραξε σωστά. Δεν ξέρω ποιοί  και κυρίως δεν ξέρω με ποιό τρόπο αύριο κάποιοι «ειδήμονες» θα μετράνε το πολιτικό κόστος. Ξέρω ωστόσο ότι για πολλούς, πάρα πολλούς πολίτες αυτής της χώρας περισσότερο και από το πολιτικό κόστος μετράει το κόστος της ανθρώπινης ζωής. Αισθάνομαι πολύ καλά που το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο του με την στάση του. Αισθάνομαι επίσης καλά που οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές οδήγησαν τα πράγματα στην αυτονόητη λύση χωρίς τσαμπουκάδες και χρήση βίας.

Αποκαλυπτικές αυτές οι μέρες, έπεσαν οι μάσκες. Κάντε μια βόλτα στο διαδίκτυο και θα διαπιστώσετε πολλά για πολλούς…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο, είμαι κι εγώ ευτυχής που η κυβέρνηση, η Πολιτεία στην ολότητά της, αντιμετώπισε με τον δέοντα τρόπο μια εξωφρενική κατάσταση που δημιούργησαν οι ολιγοφρενείς και πολιτικά παράφρονες του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.
Πέρα από την αθλιότητα της εκμετάλλευσης του πόνου των μεταναστών-νόμιμων ή παράνομων-αυτοί οι γελοίοι τύποι, με τις ψευτοεπαναστατικές ονειρώξεις αυτο-ικανοποίησης, εάν δεν απομονωθούν και αντιμετωπισθούν πολιτικά, θα καταστήσουν την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία στόχο της πιο ακραίας τρομοκρατικής δράσης, απ΄ όσους έχουν στην ατζέντα τους, ως πρόταγμα, την βία που οδηγεί σε ακροδεξιά αναδίπλωση. Αυτό ζούμε τούτες τις ημέρες στην κοντινή γειτονιά μας, όπου το δημοκρατικό αίτημα είναι απλώς ο φερετζές για την εγκαθίδρυση, ως καθεστώτος, του πλέον ακραίου και τυραννικού θεοκρατικού φανατισμού. Οι τύποι είναι αδίστακτοι και καταστροφείς της πατρίδας.
Χαίρε, Δημήτρης

Αθανασία είπε...

Χαααααααααααααααααχαααααααααααααααχαααααααααααααααααααααχαχααααααααααααααχαχαααααααααααααααααααααααααχαα!αααχααααααααααχααααχααααααααα!πολύ ωραίο καλέ μου...μπράβο ααχααχααα!χααχααααχααααααα!ε,δε μπορώ να σταματήσω να γελάω είδες?..ωραία τα λες...ε,βλέπεις μπορεί να μη βρίσκουν πάντα,'τροφή'κ αι οι βρυκόλακες ακόμη,υπάρχουν ακόμη κ αι γι'αυτούς οι...'κακές'μέρες..ή....μήπως οι...'κακές νύχτες'???χαααχαααααχα!χααααααααααααααχααααααααχαααα! καλησπέρες....