Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2010

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...




ΥΓ. Κάπως έτσι θα εξαφανίσει και το έλλειμμα μέσα στο 2011...

9 σχόλια:

Γκιωνης είπε...

. Προσέξτε την κίνηση τού κεφαλιού του όταν λέει 4,5%, σά να λέει " άντε, σάς κάνω και την ...παραχώρηση να πώ 4,5% αντί τού 4,0% ", καθώς και την τελείως θεατρινίστικη κίνηση στην φράση : " κι αυτό φάνηκε " !
. Μας έπεισε όλους !

. Τέλειο ! Πολύ καλή δουλειά !

Γκιωνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Φίλε, βάλε και το άλλο το καλό με τον κ. Παπανδρέου να λέει ότι αν παγώσουμε τους μισθούς θα παγώσουμε την αγορά… ή καλύτερα το άλλο που λέει «λεφτά υπάρχουν»

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΕΛΩΣ σοσιαλιστικές οι προτάσεις του Γιωργάκη για τα (ήδη ταλαιπωρημένα-διότι έτσι σας βόλευε τόσα χρόνια που κυβερνάγατε) ΑΕΙ/ΤΕΙ!!!

Τι άλλο έχει σειρά να διαλύσετε μετά;

Kalimera.

αντι-πασόκος.

Ανώνυμος είπε...

boring..

ακυβέρνητος είπε...

Σήμερα μίλησε στο Mega ο Νότης Μηταράκης, αναπληρωτής τομεάρχης οικονομίας της ΝΔ. και είπε ότι ήταν …λάθος το γράφημα που εμφάνισε ο Σαχλαμαράς τον Ιούλιο και έδειχνε ότι το έλλειμμα θα το μειώσει το 2013. Το ορθό, είπε, είναι το γράφημα που παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ και φανερώνει ότι το έλλειμμα με τις επιλογές της ΝουΔου θα μηδενιστεί (!!!!!) σε 18 μήνες, το 2011 δηλαδή.
Ξεπερνάμε την ασήμαντη λεπτομέρεια ότι ο …μάγος Σαχλαμαράς θα μηδενίσει ένα έλλειμμα που δημιουργήθηκε από καταβολής ελληνικού κράτους και διπλασιάστηκε επί του προκατόχου του, για να ρωτήσουμε τα αυτονόητα: γιατί αφού το πήρατε χαμπάρι το λάθος γράφημα δεν κάνατε αμέσως διορθωτικές δηλώσεις; Την ίδια στιγμή, την επόμενη μέρα, μέσα στην ίδια εβδομάδα. Πέρασαν 2,5 μήνες, παρουσιάσατε …αναθεωρημένο σχέδιο για την οικονομία και μόλις έγιναν οι συγκρίσεις και γέλασαν και οι πεθαμένοι, αρχίσατε τα «λάθος γραφήματα».
Μήπως επειδή πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και έμεινε λίγος καιρός για να διαχειριστείτε τη φάπα που επίκειται;
Μήπως ποντάρετε στο θυμό και στη κοντή μνήμη των ψηφοφόρων σας;
Ή μήπως θέλετε με τέτοια τερτίπια να γίνετε κυβέρνηση, να μας ξαναχώσετε μέσα στα σκατά και μετά να μιλάτε για «λάθος γραφήματα»…

Ανώνυμος είπε...

Τώρα γράφεις αραιά και πού! Δε σε αφήνουν οι ... συνδικαλιστικοί αγώνες ή πάνε όλα καλά και δε χρειάζονται οι καταλυτικές παρεμβάσεις σου!
Ο ... μαιντανός που αναπτύσσει τις θεωρίες του από μπλόγκ σε μπλόγκ, πληρώνεται ή περιμένει διορισμό το παληκάρι;

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Σου έλειψα;
Καλό αυτό...
:-)
Ο συνδικαλιστικός αγώνας συνεχίζεται και εντείνεται.
(Ποιός είναι ο μαϊντανός;;;;)
Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Ό ποιός αγώνας συνεχίζεται;;;;;;;;
Και εντείνεται κιόλας;;;;;;;;;;;;;

Χοντρούλη,ξέρεις ότι σε συμπαθώ πολύ ως άτομο και όντως μας έλειψε η παρουσία σου.Αλλά μη λέμε και κουλά για αγώνες από πασόκους συνδικαλιστές....

Φιλιά!
(ένας άλλος "ανώνυμος")