Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

ΤΟΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

...και ουδέν άλλο σχόλιο προς το παρόν.


και



...και όπως είπα χωρίς σχόλια.

Λέω να περιμένω  και  το φορολογικό νομοσχέδιο...

Να είστε καλά.

7 σχόλια:

ΒΑΣΩ είπε...

Με τις υγείες μας......

Δημήτρης είπε...

Αλέκο, ο Γιώργος είχε κατ΄ουσίαν, ένα και μόνο πραγματικό δίλημμα: Αμεσος ή αργός κι επώδυνος θάνατος της Ελλάδας.
Πιστεύω ακράδαντα, ότι απάντησε με την ευθύνη που επιβάλλει το αξίωμα του και οι κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα.
Προφανώς κανείς, ούτε και ο ίδιος, είναι ευτυχής, για την εξέλιξη, αλλά ας μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ ότι στον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έπεσε ο κλήρος να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Και προφανώς περιμένω κι εγώ το φορολογικό, για να δώ να επιβάλλεται επιτέλους, δικαιοσύνη.

Kirki είπε...

O Γιώργος είχε μιλήσει με τον Αλμούνια προεκλογικά,ε;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Παιδιά ηρεμήστε!Ο GAP,πληρώνει το λογαριασμό του σκυλάδικου που άφησε απλήρωτο ο πατέρας του!Μόνο που τότε τα πολλά γλάντια τα έκαναν λίγοι ενώ τώρα το λογαριασμό τον πληρώνουμε όλοι!

alzap είπε...

Δεν ξέρω σε ποιά σκυλάδικα αναφέρεσαι, αλλά ο Τσιτσάνης ΄καιη Μπέλλου στην συνείδηση τη δική μου αλλά και για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι κορυφαίοι εκπρόσωποι του πολιτισμού μας.

Προσπάθησε επίσης να καταλάβεις ότι αν για σενα το μαγαζί του Τσιτσάνη ανήκει στα σκυλάδικα τότε ξέρεις πολλά για τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΔΙΚΑ...

Επειδή απο την άλλη κάποια ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που συχνάζουν σε ΚOΠΡΟΣΚΥΛΑΔΙΚΑ (Μέγαρο Μουσικής πχ)σαν εσένα, τάχα μου λάτρεις της κλασσικής μουσικής -ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ τι εννοώ, τολμούν ακόμα να πιάνουν στο στόμα τους τον Ανδρέα Παπανδρέου θα συμβούλευα να είσαι προσεκτικός στις εκφράσεις σου...

Και να απευθυνθείς στον μιζαδόρο με τα δομημένα ομόλογα της EALY στη δουλειά σου τον οποίο έγλυφες μέχρι πριν λίγους μήνες, προκειμένου να βρείς ποιανού τις αλητείες πληρώνουμε.

Μας βγήκες και κουλτουριάρης τώρα που θα πεις τον Ανδρέα σκυλά...
Ρε αϊ ...

(Εσπασα και την υπόσχεσή μου να μην σχολιάσω πριν το φορολογικό...)

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Κατ΄αρχήν, θύμισέ μου με τη Δήμητρα σε ποιό μαγαζί του Τσιτσάνη ή της Μπέλλου πήγαιναν, γιατί η μνήμη μου ασθενεί εσχάτως!
Όμως η φανατίκλα σου,την οποία κατανοώ, αφού ο άνθρωπος σας έκανε "νοματέους" ανασύροντάς σας, τους περισσότερους, απο την αφάνεια,σε κάνει να μην αντιλαμβάνεσαι την αλληγορία της έκφρασής μου η οποία σε απλά ελληνικά σημαίνει οτι καλούμαστε να πληρώσουμε την κατασπατάληση πόρων, ιδεών και ανθρώπων, η οποία έγινε επι των ημερών του αείμνηστου για τη δημιουργία του μεγαλύτερου κομματικού στρατού της Ε.Ε.!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ά, να μη ξεχάσω! Σε βλέπω λίγο εκνευρισμένο, ή κάνω λάθος; Μην είναι απ΄το "διάγγελμα"; Μην είναι απο τα μελλούμενα "φιλολαϊκά" που μας περιμένουν; μην είναι το plan D;Ξέρεις αυτό με την πολύ βαζελίνη!