Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2009

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ...

...Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.       (παροιμία λαϊκή)

ΔΩΣΤΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΣΕΙΣ;  ΤΟ ΧΑΣΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΕΜΕ....



ΥΓ. Γειά σου ρε Βαγγέλα με τα στελέχια σου, τα Πρετεντέρια σου, τα σεα και τα μεα σου.

12 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου Αλέκο μας!...αααααααααχααααχαααχααααχα! καλόοοοοο!πόοσες 'πουτάνες'θέλουν να κρυφτούν σε αυτή τη ρημάδα τη ζωούλα κ δεν της αφήνει η 'χαρά' να ξερες!!...ή αλλιώς θα λεγα εγώ μιά άλλη παροιμία 'χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει'...αυτό δεν είναι;;ή το γράφω λάθος;;διορθωσέ με άν το λέω λάθος....έμ έτσι είναι...όσο κ να προσπαθείς να κρυφτείς ε,δε γίνεται...κάποια στιγμή θα σε πιάσουν!...γειάσου καλέ μου...

Unknown είπε...

Και που !να άκουγες τον Χιώτη στο ΒΗΜΑ fm ,σήμερα το πρωί ,χαρούλες που έκανε για την υποβάθμιση από το ταδε οίκο....
Αν βάλεις όλες μαζί αυτές τις "εργαζόμενες"θάνοίξεις καινούριο λαμπρακέικο!!!!

Δημήτρης είπε...

Καλά αυτός ο Λαρισσαιος έχει ξεφύγει εντελώς, αλλά ο Βαγγελης πώς δέχεται να τον επικαλείται, σε μια προσπάθεια να αντλήσει πολιτική νομιμοποίηση. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Γεγονός είναι ότι όλα αυτά τα τυπάκια φαίνεται να απολαμβάνουν τον ρόλο "Πέμπτης φάλαγγας" που πρόθυμα και εθελοντικά έχουν αναλάβει. Οπότε δεν μένει παρά να αναφωνήσουμε, "άξιος ο μισθός τους".

alzap είπε...

@athanasia, kaithpan:
Βρε κορίτσια αφου το ξέρετε, οι μεγαλύτερες πουτάνες είμαστε εμείς οι άντρες...
:-)


@Δημήτρης:
Τί να σου πω, ο Βαγγέλης ξέρει και δεν μας λέει... ούτε του λέει...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Βαγγέλης; Ποιος Πρετεντερης; ποιος Λαμπρακης;
Γράφω εγω οτι εκπροσωπω ή παιρνω γραμμη απο κάπου; Επικαλουμαι καποιον για να αντλω νομιμοποιηση;

Σας Παρακαλώ. Δεν ειμαι τοσο σπουδαιος και δεν συνομιλω με κανεναν πριν γραψω κάτι.

Βεβαίως η θεωρια της συνομωσίας εναντιων του Παπανδρεου καλα κρατει.
Φαινεται να αποτελει το μονο ερμηνευτικο μέσο που εχετε στην διαθεση σας και άρα δεν μπορω να βοηθησω την κατασταση σας καθως.
πρόκειτε περι αυτισμου

Γκιωνης είπε...

. Ποιός Θανάσης ; ποιό ΠΑΣΟΚ ;
. όποιος λέει οτι είναι ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα αναλώνει το 80% τού ιστολογίου του στο να επιτίθεται στον εκλεγμένο Πρόεδρο αυτού τού κόμματος και που μόλις πρόσφατα βγήκε νικητής με + 10 % από τις βουλευτικές εκλογές είναι ΠΑΣΟΚ ;
. Να το προχωρήσουμε. Είναι καλά ; πόσα λάδια χάνει στο χιλιόμετρο ;
. Ένα είναι το προτέρημά του. Οτι είναι απόλυτα νηφάλιος σε οποιαδήποτε περίπτωση, καθότι το αίμα του είναι διαφρετικό από το δικό μας. Πρόκειται από οτι φαίνεται για ψυχρόαιμο φίδι, ερπετό ...

Ανώνυμος είπε...

http://papaioannou.wordpress.com/2009/12/18/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-blog/

alzap είπε...

@papaioannou:
Αδελφέ διαφωνώ. Είσαι ΠΟΛΥ σπουδαίος. Διαφορετικά δεν θα σε είχε ο αρχηγός σου πρώτο τραπέζι πίστα. Άλλο τώρα αν το κρύβεις επειδή είσαι σεμνός.

Εγώ απλώς θα σημειώσω ότι κατάλαβες ότι αυτή τη φορά σου ξέφυγε λίγο το πράγμα και προσπαθείς με κάποιο τρόπο να το μαζέψεις.

Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι είσαι "εξαγριωμένος πολίτης" και αυτό με φοβίζει. Με φοβίζει περισσότερο η περιγραφή που κάνεις για το τί είναι και τι κάνει ένας εξαγριωμένος πολίτης:

http://papaioannou.wordpress.com/2009/12/17/%cf%84%ce%bf-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf/


"Πίνω πολύ κοκα κόλα, καπνιζω πάρα πολύ, βλεπω ειδησεις στο MEGA, ντοκιμαντερ στο Σκάι, διαβάζω τα Μίκυ Μαους της κόρης μου και αγοράζω το ΒΗΜΑ καθε κυριακή δεν είμαι πολιτικός αλλά μάλλον εξαγριωμένος πολίτης

Γενικότερα όμως θα έλεγα ότι περνάω καλά. Εσυ τι συμπέρασμα βγάζεις;"


Εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι είσαι η επιτομή των ΤΟΥΠΑΜΑΡΟΣ σύντροφε και φοβάμαι. Φοβάμαι ότι θα ανατρέψεις το αστικό κράτος.

Καλά να είσαι να μας τρομοκρατείς.

Γκιωνης είπε...

. Επειδή το θέμα ανήκει στην σφαίρα τής ψυχοπαθολογίας, σε παρακαλώ να μού επιτρέψεις να σε απασχολήσω με ένα άλλο θέμα :
. Αυτές τις ημέρες μεταξύ Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και υποβαθμίσεων τής χώρας μας από διεθνείς οίκους ( «σπίτια» ), είναι κάποιοι άνθρωποι που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για το δικαίωμά μας σε ένα καλύτερο σχολείο.
Όλη η υπόθεση άρχισε από εδώ :
http://nellys-logia.blogspot.com/2009/12/blog-post_9864.html
και συνεχίστηκε σε διάφορα ιστολόγια.
Αν θες πέρνα και από το μπλογκ μου, ίσως μπορείς να βρεις ακόμη ένα θέμα για ανάρτηση...
Μερικοί μπλογκερς το έκαναν ήδη...
Ίσως θα ήθελες να μας βοηθήσεις και συ !

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ναι, βρε παιδί μου, τι σου είναι αυτές οι βρωμοφυλάδες εν τη εσπερία Ευρώπη να θέλουν το κακό του μεγάλου ηγέτη! Αμ το ημεδαπόν ΒΗΜΑ!Ποιός ξέρει τι ζητάει τώρα αυτή η άθλια "ποντικομαμή" και δεν του το κάνει ο "αδέκαστος"!Αλλά καλά οι φυλάδες και κάτι περιθωριακά εντυπάκια της αλλοδαπής τε και της ημεδαπής, αλλά να γράφει για υποβάθμιση και κοτζάμ WALL STREET JOURNAL;Τέτοιος πόλεμος πιά; Κρίμα τις εξορμήσεις του κ. Παπακωνσταντίνου!Γιατί ρε παιδιά ο "αδέκαστος" δεν κάνει μια δήλωση προς κάθε ενδιαφερόμενο, λιτή και ουσιαστική:Κύριοι άν δηλώσει η Ε.Ε. ότι θεωρεί τα σύνορα της Ελλάδας ως δικά της σύνορα, τότε η Ελλάδα, σταματάει τους εξοπλισμούς και μηδενίζει το χρέος της μέσα σε μία τριετία!Πως σας φαίνεται αυτό! Νομίζω οτι ταιριάζει απόλυτα σε ένα...σοσιαλιστή Πρωθυπουργό!

alzap είπε...

@οφις:

"...Κύριοι άν δηλώσει η Ε.Ε. ότι θεωρεί τα σύνορα της Ελλάδας ως δικά της σύνορα, τότε η Ελλάδα, σταματάει τους εξοπλισμούς και μηδενίζει το χρέος της μέσα σε μία τριετία!..."

Έστω κι αν το γράφεις με ειρωνική διάθεση, βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και προκλητική, με την θετική έννοια, την πρότασή σου.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ALZAP:Δεν το γράφω με ειρωνική διάθεση!Πιστεύω οτι μας τη χρωστάει μια τέτοια δήλωση περί των συνόρων η Ε.Ε.!Δεν είναι δυνατόν να "αλωνίζει" η Αμερική στα Βαλκάνια και η Ευρώπη να μην έχει άποψη!