Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

Κακή αρχή Αντώνη… Κρίμα.

Γιατί διαβάζοντας τη δήλωσή σου…

"Οι δυσμενείς αξιολογήσεις των διεθνών οίκων δεν οφείλονται τόσο στη σοβαρή δημοσιονομική και οικονομική κατάσταση της χώρας όσο στην αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα της Κυβερνήσεως να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης."

Δηλαδή Αντώνιε συμφωνείς με τα «κατάλληλα» μέτρα που προτείνουν οι "διεθνείς οίκοι"; Τουλάχιστον η, εξαρτημένη από αυτά τα συμφέροντα, Ντόρα δεν θα το έλεγε τόσο ωμά…

Αμ το άλλο που ξεφούρνισες:

"Ως προς τις αστειότητες περί απειλών κατά της εθνικής μας κυριαρχίας, ο κ. Παπανδρέου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τέτοιες δηλώσεις αποδυναμώνουν και τραυματίζουν τις θέσεις της χώρας σε όλα τα εθνικά μας μέτωπα."

Σίγουρα έχεις σπουδάσει οικονομικά και πολιτικές επιστήμες Αντώνιε;

Ούτε πρωτοετής φοιτητής δεν θα αμολούσε τέτοια κοτσάνα Αντώνη. Ούτε μικρό παιδί δεν θα ισχυριζόταν αυτό που σου ξέφυγε. Ότι δηλαδή η οικονομική κατάσταση μιας χώρας δεν επηρεάζει την εθνική της κυριαρχία.

Όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο Αντώνη μας ΔΕΝ ονομάζονται πατριώτες,

λαδοβούλγαροι ονομάζονται…

(Ρώτα τον υποστηρικτή σου Αχιλλέα Καραμανλή να σου εξηγήσει τι σημαίνει η λέξη…)

2 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου Αλέκο μας...ε,εμ άουτσ!ακόμη δε πήρε τα ηνία,της διοίκησης της ΝΔ,ο Αντωνάκης κ άρχισε τις ηλίθιες κ 'βαρυσύμαντες' δηλώσεις;;..ε,να πώ τη μάυρη μου,αλήθεια πο-τέ δεν τον χώνεψα..δε μ αρέσει η φάτσα του...ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ....ε,από μακακίες αμολάει σύσσωμο,το κοινοβούλιο κατά καιρούς κ χειρότερες κ εσύ κόλλησες στις αηδιούλες του Αντωνάκη;;;...αυτό το 'Λαδοβούλγαροι'πάντως πολύ μου άρεσε!!!χαααααααχαχααχαχχαχχααχα! εγώ θα λεγα κάτι άλλο,αλλά τέσπα τώρα έχουν καταντήσει σκ...τόβούλγαροι όχι λαδοβούλγαροι.....!!!χαιρετώ...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@Αθανασία:
Έχεις δίκιο για τις ηλιθιότητες!Έτσι είναι η ελλαδίτσα μας, οι ηλίθιοι κυριαρχούν! Εγώ ξέρω έναν που έγινε Πρωθυπουργός!