Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ...

Γιατί κατασυκοφαντεί τους  "ορθούς πολιτικά" και εθνικόφρονες πολιτικούς μας.
Γιατί σε τελική ανάλυση ΠΟΙΟΣ είναι ΑΥΤΟΣ για να ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να ΟΜΙΛΕΙ; 



Γιατί ο αναρχοκομουνιστής – κατσαπλιάς, ο επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη, ο συνήθης ύποπτος ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά τον έτερο υπουργάκο τον κ.Χρυσοχοίδη.


Διαβάστε τι λέει σε συνέντευξή του στο site του «Σιδηρού Παραπετάσματος», στο αντεθνικό TVXS:

"...Τέλος, χαρακτηρίζει μεγάλη αποτυχία τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη ότι είναι ικανοποιημένος από τον επιτυχή χειρισμό της κατάστασης από την αστυνομία. «Λυπάμαι ειλικρινά», λέει χαρακτηριστικά και του προτείνει να αλλάξει υπουργείο και να μεταφερθεί στο υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. «Ειδικότερα, να πάρει τον τομέα των Θρησκευμάτων γιατί τελευταία μου φαίνεται ότι αρχίζει να έχει κάποιες ιδεοληψίες και φανατισμούς και του πάει περισσότερο."

Αν διαβάσετε βεβαίως και το υπόλοιπο της συνέντευξης θα φρίξετε παντελώς.

Είναι καιρός πια να συντονιστούν όλα τα υπουργάκια και να εξοβελίσουν στο πυρ το εξώτερον, μια για πάντα, το μίασμα της ευγενούς και φιλήσυχης και πολύ "καθώς πρέπει" κοινωνίας μας, τον Αντώνη Καρρά.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι μαζί τους…


ΥΓ. Παραθέτω ένα σχόλιο, χωρίς δικά μου σχόλια, απο το σχετικό ποστ του TVXS:

" Respect σε αυτον τον ανθρωπο με Αλφα κεφαλαιο, που δεν κρυβεται πισω απο τη γραμμη του κομματος του και αντιθετα με τους κατα πολυ νεοτερους του, εχει το θαρος να κατεβει στο δρομο, να δει με τα ματια του, να κρινει και κυριως να κατανοησει τους εξεγερμενους.

Μονο σεβασμο μπορω να νιωσω για το "παπουδακι" με το καθαριο μυαλο και τον απιστευτο τσαμπουκα , που κανει το αυτονοητο, να ζει αναμεσα μας εδω και τωρα και οχι να παρατηρει την πραγματικοτητα της πλατειας κωλονακιου, των ακριβων ρετιρε, των μεγαλων τζιπ, της προσωπικης φρουρας, των ημετερων κωλογλυφτων δημοσιογραφων, των ανακοινωσεων των "υπηρεσιων".

Οι δηθεν νεοτεροι συναδελφοι του βλεπουν τη ζωη απ τα παραθυρα της ΝΕΤ-ΥΕΝΕΔ και κανουν αναλυσεις του κωκλου για τη γενια της εξεγερσης, την οποια δηθεν ολοι "κατανοουν" και συνδραμουν, αλλα κλανουν πατατες να βρεθουν με τους εξεγερμενους προσωπο με προσωπο, μην τυχον τσαλακωθει η σινιε γραβατα που στοιχιζει οσο ολα τα ρουχα ενος ανεργου ή λερωθει μην το πανακριβο σοσιαλιστικο ταγερακι.

Αυτοι δεν εχουν φαει ποτε καταπρακια απο γκλοπ, δεν εχουν μυρισει ποτε δακρυγονο, δεν εχουν πινασει ποτε, δεν εχουν στερηθει τιποτα, αυτοι δεν κοπιασαν ποτε για τιποτα, αυτοι ξεπλενουν καθε ενοχη με μια φιλανθρωπια και ομορφα λογια του αερα.

Εκεινος γνωριζει καλα οτι η ζωη συμβαινει εξω απ το παραθυρο και μακρια απο την ασφαλεια της "βουλευτικης" πραγματικοτητας, εκτος ΤΙΒΙ στο δρομο ....

Και δεν φοβαται !

ΣΕΒΑΣΜΟΣ και μονο ΣΕΒΑΣΜΟΣ "


Τώρα... βεβαίως να πω στον/στην σχολιογράφο ότι διαβάζοντας ο Καρράς την επίκληση ΣΕΒΑΣΜΟΣ θα έχει σηκώσει το φρύδι και θα χαμογελάει με εκείνον το μοναδικά δικό του τρόπο...
:-)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Αλέκο,

Πρέπει με πίκρα να παραδεχθούμε ότι μέχρι στιγμής το ΠΑΣΟΚ τα έχει κάνει παντού σκατά.

Οψόμεθα βεβαίως καλύτερες μέρες...

alzap είπε...

Και νύχτες, γιατί ξεχνάς τις νύχτες;
:-)

Ανώνυμος είπε...

Σκεπτομαι για τις γιορτες να ελθω Ελλαδα. Τι λετε ειναι καλα να φορεσω μποτες,για να μην πατησω τα σκατα?

Ανώνυμος είπε...

Διότι τις νύχτες μας παίρνει ο ύπνος Αλέκο μου και κοιμόμαστε.
Το πρωί όμως διαψευδόμαστε...

σίβυλλα είπε...

Κάτω τα χέρια από τον Αντώνη Καρρά!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/12/blog-post_9733.html

Τι να σημαίνει άραγε η επανεμφάνιση του αξιότιμου κυρίου Ντάνου στην εκπομπή του κ. Σπίνου και τα εύσημά του προς τον κ. Χρυσοχοΐδή;

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/12/blog-post_4881.html

opk είπε...

Το πακέτο Χρυσοχοϊδη μου κάθεται στο λαιμό ... Επί μέρες στίβω το μυαλό μου για να μπορέσω να επινοήσω τρόπους να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας ένθεν κακείθεν και ομολογώ πως είναι ένας γρίφος. Όμως οι προληπτικές προσαγωγές, τα διάφορα "ατυχήματα", και το ίδιο το ύφος του Μιχάλη μου δημιουργούν μια βαθιά απογοήτευση...

nyp είπε...

Για δες και εδώ, τον επικαλείται και ο Θ.Δρίτσας σε επίκαιρή του ερώτηση στη Βουλή

http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=17035

"[..]Τον κάλεσα τέλος να σέβεται τις δημοκρατικές παρακαταθήκες και τις κατακτήσεις μιας άλλης εξέγερσης, αυτής του Πολυτεχνείου και να μην τις χαρακτηρίζει ως μεταπολιτευτικούς μύθους, αλλά αντίθετα να διδαχθεί από ένα αγωνιστή-θρύλο της δικής του παράταξης, από τον Αντώνη Καρρά, ο οποίος εύστοχα και αυστηρά άσκησε δημοκρατική κριτική από την οποία πρέπει να διδαχθεί."

Unknown είπε...

περα και ανεξάρτητα απο το γεγονός ότι έχω ιδίαν αποψη γιά τόν Αντώνη, συμφωνώ και επαυξάνω λέγοντας οτι είναι τιμή μας πού είναι στό χώρο μας