Σάββατο, Ιουνίου 21, 2008

ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ, ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ...



...κόντρα στους καιρούς και στις επιθυμίες των μαύρων αρπακτικών.
Πάμε πάλι Πρόεδρε.


Όπως ακριβώς το λες στη σημερινή σου δήλωση:

" Ο Ανδρέας, όπως τον φώναζε ο Ελληνικός λαός, έλεγε πάντα:
«Η Ελλάδα στους Έλληνες». Είναι και σήμερα, πάντα, αυτή η φράση επίκαιρη. Γιατί σήμερα, ο Έλληνας αισθάνεται ξένος στον τόπο του, αποξενωμένος, από μια κυβέρνηση και ένα πολιτικό σύστημα που δεν τον σέβεται, που δεν τον προστατεύει. Αντίθετα, προστατεύει και συγκαλύπτει οικονομικά, πολιτικά, κομματικά συμφέροντα, παράγοντες, που είναι μπλεγμένοι με διαφθορά, μαύρο χρήμα, ασυδοσία και αυθαιρεσία. Κομματικοί, πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, και ξένοι και Έλληνες.

Απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση που δεν το τολμά, που παραδίδεται, απαιτώ την Εξεταστική Επιτροπή για τη SIEMENS, ως απαρχή βαθιών, μεγάλων τομών του πολιτικού μας συστήματος. Και είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ και με την κυβέρνηση και με το πολιτικό σύστημα και με πρακτικές που αδικούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Σήμερα που θυμόμαστε τον Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα που τιμούμε τη μνήμη του, τους αγώνες του, παίρνουμε κουράγιο και σας λέω:

θα τα καταφέρουμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε. "

13 σχόλια:

Agobooks είπε...

Καλό σαββατοκύριακο Αλέκο μου. Όσο για το ΠΑΣΟΚ, αντί να πάει προς το καλύτερο, όλο και χειροτέρα. Για πόσο, άραγε, θα το στηρίζει ο Ανδρέας; Είναι το μοναδικό κόμμα στον κόσμο που κυκλοφορεί στους δρόμους αφίσες του νεκρού ηγέτη. Ο σημερινός… :(

alzap είπε...

@n.ago:
Αχ βρε σύντροφε ούτε εσυ τα κατάφερες. Σε μπόλιασε η αλαζονεία και η αυταρέσκεια εκεί στον ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πάρε καμμιά αντιβίωση.
Δεν ξέρω πως εννοείς το καλύτερο, γιατί εγώ τα βλέπω ανάποδα.
Κάθε μέρα και καλύτερα πάμε. Καλύτερα όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τη χώρα.
Γιατί κριτήριο έχουμε την αλήθεια και όχι τις δημοσκοπήσεις.
Αν καταλαβαίνεις τί εννοώ.
Καλό Σαββατοκύριακο επίσης.

Agobooks είπε...

Αλέκο μου, μην βιάζεσαι και με κατηγορείς άδικα. Αλαζονεία εγώ; Από πού κι ως που; Μόνο εγώ βλέπω ότι ο Γιώργος τα έχει θαλασσώσει; Αν είναι έτσι, τότε εντάξει, είμαι αλαζόν και αυτάρεσκος. Πίστεψέ με ώμος, επειδή μιλάω με πολλούς συντρόφους από το ΠΑΣΟΚ, όλοι τους έχουν την ιδία γνώμη. Όλοι τους. Με κριτήριο την αλήθεια, πορεύεται και το ΚΚΕ αλλά ποτέ δεν θα κυβερνά. Αν και το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, επιδιώκει αυτό, τότε ναι, είναι σε καλό δρόμο. Το ερώτημα αν καταλαβαίνω τι εννοείς, το κατάλαβα. Δεν σου γεμίζω το μάτι να αντιλαμβάνομαι τα πράγματα ως έχουν. Κανένα πρόβλημα. Μικρό το κακό, αν είναι έτσι. Μεγάλο το κακό, όμως, για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα, είναι το ότι ο Γιώργος δεν αντιλαμβάνεται που πάνε τα πράγματα. Μακάρι να είμαι εγώ πεσιμιστής και το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει της επόμενες εκλογές συντρίβοντας τη δεξιά. Το πιστεύει ,όμως, αυτό το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, η απλά τρώει της σάρκες του. Όσο για το Κόκκινο, να ξέρεις ότι μέχρι τώρα, από πολιτικά πρόσωπα στην εκπομπή μου, μόνο από το ΠΑΣΟΚ έχουν περάσει. Αν θες κι ονόματα σου λέω.
Και πίστεψέ με Αλέκο μου, ούτε αλαζόνας είμαι ούτε αυτάρεσκος. Ανήσυχος είμαι…

alzap είπε...

@n.ago:
Γράφεις:
"Μόνο εγώ βλέπω ότι ο Γιώργος τα έχει θαλασσώσει; Αν είναι έτσι, τότε εντάξει, είμαι αλαζόν και αυτάρεσκος. Πίστεψέ με ώμος, επειδή μιλάω με πολλούς συντρόφους από το ΠΑΣΟΚ, όλοι τους έχουν την ιδία γνώμη. Όλοι τους."

Δεν είναι μόνο ότι μιλάς με ...πολλούς αλλά και ΟΛΟΙ τους έχουν την ίδια γνώμη για τον Παπανδρέου.

Χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο εγώ;

Φίλε n.ago μη γίνεσαι φανατικότερος των φανατικών.

alzap είπε...

@n.ago:
Και ασφαλώς η αντιδιαστολή που κάνεις ανάμεσα στην αλήθεια και τη νίκη είναι ολίγον φρικιαστική.

Γιατί κάποιοι τυχαίνει να πιστεύουμε ότι η δεξιά μόνο με την αλήθεια μπορεί να συντριβεί πραγματικά.
Γιατί αλήθεια και αριστερά δεν μπορεί παρά να είναι έννοιες ταυτόσημες. Κι αν δεν τα έχουμε καταφέρει όσο θα θέλαμε μέχρι σήμερα, ποτέ δεν αργά για μια νέα προσπάθεια.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Αριστερά το...ΠΑΣΟΚ! Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις Αλέκο, αλλά την... "αριστερά" τη ρώτησες!

Sinistra Radicale είπε...

Πάμε σαν άλλοτε, με τ'απαλό μαϊστράλι!!!!!!!!!!!!!Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alzap είπε...

@οφις:
Λες να έχει αντίρρηση για την αλήθεια;

@sinistra radicale:
Καλως τον. Τί έγινε; Δεν τα μπορείς κάποια τραγούδια ε;
Ετσι είναι, σε καταλαβαίνω.
Οταν είσαι ματοβαμένος επαναστάτης κι έχεις σφάξει στο γόνατο χιλιάδες αστούς έχεις ειδικά γούστα.
Για πάρτη σου την επόμενη φορά θα βάλω τη χορωδία της κομσομόλ.
Καλημέρα

Agobooks είπε...

Αλέκο μου,
Είναι δικαίωμά σου και να μιν συμφωνείς και να αμφισβητείς. Ακόμα και να ειρωνεύεσαι. Μπορεί να μην είναι τόσοι πολλοί όσοι αυτοί που μιλάς εσύ αλλά αυτό δικαιολογείται. Εγώ δεν είμαι μέλος . Συναντώ πάντως και στα μάτια μου είναι πολλοί. Μπορεί επειδή όταν τους συναντώ είμαι μόνος μου!
Φανατικός δεν μπορεί να γίνομαι πάντως επειδή απλά δεν είμαι οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ. Ναι, θέλω να πάει καλά και να κερδίσει τις επόμενες εκλογες. Αν και σαν μετανάστης, θα μπορούσα να πω πως τα ίδια και χειροτέρα με την …Μιτσοτακο-Καραμνλο-Πακη παρέα έκανε για μας. Άλλο αυτό ,όμως, κι άλλο αυτό που θέλω εγώ. Κι εγώ θέλω να ανέβει στην εξουσία. Φυσικά μέσο της αλήθειας. Αλλά για το θεό, πιστεύεις ότι το ΠΑΣΟΚ πρεσβεύει την αλήθεια; Υπάρχει πολιτικό κόμμα που πρεσβεύει την αλήθεια, γενικώς; Θεωρητικά ναι. Στη πράξη όμως, όλο και κάπου θα φυτρώσουν οι Τσουκάτοι και οι άλλοι…

Επαναλαμβάνω για να το κάνω σαφές : πώς να είμαι φανατικός όταν το μόνο που θέλω είναι να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητος ποιος θα είναι αρχηγός; Φυσικά, εδώ που τα λέμε, με Γ.Α.Π, αυτό είναι τόσο εφικτό όσο και το να φτάσουμε με τα πόδια στο φεγγάρι. Καλά Αλέκο μου, αφού κάνοντας κανείς κριτική και διαπιστώνοντας αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος απλά είναι φανατικότερος των φανατικών(!), τότε, δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να σταματάς να συζητάς. Και κάτι τελευταίο: για πιο λόγω, με ειρωνεύεσαι προσωπικά, όταν εγώ αναφέρθηκα μόνο στο Παπανδρέου; Δεν πειράζει Αλέκο μου, δεν πειράζει.

alzap είπε...

@n.ago:
Πολυ φιλικά προσπαθώ να σε προστατεύσω αλλά συνεχίζεις να διολισθαίνεις.
Γράφεις:
"Καλά Αλέκο μου, αφού κάνοντας κανείς κριτική και διαπιστώνοντας αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος απλά είναι φανατικότερος των φανατικών(!), τότε, δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να σταματάς να συζητάς."

Θα γίνω λίγο πιο αυστηρός και θα σου πω ότι είναι αλαζονικό και αυθαίρετο και αγγίζει τα όρια της επικίνδυνης μονομέρειας, (είδες πόσο ευγενικά το θέτω), να ισχυρίζεααι ότι τις δικές σου απόψεις τις συμμερίζεται ΟΛΟΣ ο κόσμος.

Είναι κρίμα γιατί είσαι μετανάστης και υποτίθεται ότι έχεις βιώματα και παραστάσεις που λογικά οδηγούν τη σκέψη σου σε λιγότερο απόλυτες απόψεις...

Δεν βρίζω (πολιτικά) εσένα, λες, τον Παπανδρέου βρίζω, γιατί θυμώνεις;

Δεν θυμώνω καλέ μου φίλε. Την δική μου αλήθεια υπερασπίζομαι χωρίς να θεωρώ ότι επειδή είναι δική μου πρέπει να την συμμερίζονται υποχρεωτικά ΟΛΟΙ.

Και, αν μου επιτρέπεις, διατηρώ κάποιες μικρές αμφιβολίες για τον διακαή πόθο σου να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ.

Γιατί αν κατάλαβα καλά απο όσα γράφεις τα ίδια και χειρότερα έκανε το ΠΑΣΟΚ για τους μετανάστες. Τότε προς τι η επιθυμία σου;
Δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σου, έχει ανίκανο αρχηγό αλλά εσύ θέλεις να κερδίσει τις εκλογές...
Γιατί; Διαστροφή είναι, κάτι άλλο είναι;

Τέλος, ποτέ δεν είπα ότι το ΠΑΣΟΚ κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Απεναντίας!
Να ξεκινήσουμε πάλι, προσπαθώντας ξανά για κάτι καλύτερο και περισσότερο αληθινό για μας και τα παιδιά μας λέω...

Sinistra Radicale είπε...

Α ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!

alzap είπε...

@sinistra radicale:
:-))

alzap είπε...

@sinistra radicale:
Κερνάω καφέ.
Στείλε μαιηλ αν έχεις χρόνο.