Πέμπτη, Ιουνίου 19, 2008

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Λίγους μήνες μετά τις εκλογές, τον Ιούνιο του 2004, κι όταν όλοι κοιτάγαμε προς την Ολυμπιακή φλόγα στο Μαρούσι, κάποιοι έπαιρναν τη αντιπροσωπεία...



Στο φύλλο 5890 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως υπάρχει η εξής καταχώρηση:

Ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της άδειας εγκατάστασης στην Ελλάδα υποκαταστήματος της αλλοδαπής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «JONES LANG LASALLE LIMITED».
O NOMAΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Την 9.6.2004 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Υπηρεσίας μας και πήρε Αριθμό Μητρώου 56879/01/Β/04/257 το υποκατάστημα της Αλλοδαπής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία: Jones Lang LaSalle Limited καθώς επίσης και η με αριθμό 13572/04 απόφαση του Νομάρχη Αθηνών, με την οποία δόθηκε άδεια εγκατάστασης του υποκαταστήματος στην Ελλάδα.

Ι. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «Jones Long LaSalle Limited».
2. ΕΔΡΑ: Molesworth 10-11 Street ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΙΡΛΑΝΔΙΑ.
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ: 285474.
4. ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: 2.5.1998.
5. Στην έδρα της εκπροσωπείται από τους (αναφέρονται τα ονόματα)

ΙΙ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤHΜΑΤΟΣ
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «Jones Long LaSalle Limited».
2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ: Αλεξάνδρου Σούτσου 1710671 Αθήνα.
3. ΣΚΟΠΟΣ TOY ΥΠΟΚ/ΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ: Παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Εγκαταστάσεων στην Procter & Gamble.
4. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ: Διορίζει την Δικαία Αγαπητίδου- Αλογοσκούφη κάτοχος του υπ. αριθμ. Ξ.282151 ΑΔΤ, κάτοικος Αθηνών, οδό Αλεξάνδρου Σούτσου αρ. 17 ΤΚ 10671 ως νόμιμη αντιπρόσωπος, εκπρόσωπος και αντίκλητος.
Αθήνα, 9 Ιουνίου 2004
Με εντολή Νομάρχη
Ο Διευθυντής


ώστε να αποδειχθεί χθες στην Βουλή απο τον Μιχάλη Καρχιμάκη ότι:


"... η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών είναι αυτή που επισήμως ορίστηκε νόμιμος εκπρόσωπος της Jones Lang La Salle (Τζονς Λανγκ Λα Σαλ) στην Ελλάδα. Και ποια είναι αυτή η εταιρεία; Είναι η εταιρεία που διεθνώς έχει ανακοινώσει ότι διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσία της Deutsche Telekom. Στην οποία ακίνητη περιουσία από σήμερα το βράδυ θα έχει προστεθεί και ο έλεγχος της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του ΟΤΕ, που χαρίστηκε στους Γερμανούς, χωρίς ποτέ να αποτιμηθεί η αξία των ακινήτων του ΟΤΕ, και τη στιγμή που οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δισ. και εμπορική αξίας ενάμιση δισ. ευρώ.

Αυτήν την περιουσία από σήμερα το βράδυ μπορεί και να τη διαχειρίζεται ως σύμβουλος η ίδια η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών, που δεν ξέρουμε και ποτέ δεν θα μάθουμε τι ρόλο έπαιξε πραγματικά σε αυτήν την συμφωνία, μια συμφωνία της οποίας, όσο και αν το απέκρυψε η κυβέρνηση, βασικό δέλεαρ για τους Γερμανούς, εκτός των άλλων ήταν και η τεράστια ακίνητη περιουσία του ελληνικού ΟΤΕ..."

Κύριε Καραμανλή στις πολλές άγνωστες σε σας λέξεις να προσθέσετε άλλη μια, τη λέξη ΤΣΙΠΑ




ΥΓ: Τα στοιχεία για τη σύσταση της εταιρείας πήρα απο το ANTI WEBLOG

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανένα πρόβλημα. Θα κάνουν δήλωση οι 150-160 υποστηρικτές του κ. Σημίτη.
Αυτοί ξέρουν...

alzap είπε...

:-)

An-Lu είπε...

Εκείνο το περίφημο "πόθεν έσχες", περιλαμβάνει υποχρεωτικά ΚΑΙ τους συζύγους...το κατέθεσε ποτέ ο μεσιέ Horsehood? Και ποιές οι συνέπειες;

alzap είπε...

@an-lu:
Λες να απαντήσει;
Χλωμό το βλέπω...

alzap είπε...

Τις εξελίξεις τις παρακολουθείτε φαντάζομαι.
Και τα συμπεράσματα βγαίνουν.
Περιμένω να δω τον κ. Πρετεντέρη και την κ.Τρέμη το βράδυ...

alzap είπε...

Θα ήταν χρήσιμο να τοποθετηθούν και οι 150 "διανοούμενοι" και καθηγητές "υποστηρικτές" για να καταλάβουμε τί λένε τώρα πια.