Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2008

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ...

...γι αυτό έχουμε υποχρέωση να συμπαρασταθούμε.

Όλοι εμείς οι φανατικοί οπαδοί του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, ας ανοίξουμε τα μάτια και τα αυτιά μας καλά.

Αύριο που απεργούν οι τεχνικοί τηλεόρασης και ραδιοφώνου δείτε καλά ΠΟΙΑ κανάλια θα μεταδώσουν δελτία ειδήσεων, ακούστε με προσοχή ΠΟΙΑ ραδιόφωνα θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εκπομπές τους.

Θα το κάνουν με απεργοσπάστες.
Θα το κάνουν σε βάρος των συμφερόντων όλων μας.

Ας τους καταδικάσουμε στη συνείδησή σας. Ας αλλάξουμε επιλογές.

Ας τους το πούμε με μαιηλ ή στο τηλέφωνο ότι είναι άθλιοι, ότι σπάνε την απεργία ανθρώπων που το εισόδημά τους κάθε μήνα αντιστοιχεί σε όσα κάποιοι απο αυτούς εισπράττουν σε μία μέρα ή σε λίγες ώρες. Και μάλιστα μαύρα και αφορολόγητα...

Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις της Ε.Τ.Ι.Τ.Α και όχι μόνο.

2 σχόλια:

V for Vlamenoi ;) είπε...

Κατ’ αρχάς αποφεύγω ούτως ή άλλως να ακούω και να βλέπω τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που στα πέτρινα χρόνια του ΠΑΣΟΚ βγάζανε μούγκα. Καλά κάνουν τώρα που βγάζουν στη φόρα τα της ΝΔ, αλλά το συνήθειο εμένα μου έμεινε. Προτιμώ να ενημερώνομαι συστηματικά μέσο διαδικτύου από blogs και ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ευτυχώς που έγινε η απελευθέρωση της αγοράς των τηλεπικοινωνιών και από σχεδόν 30.000 Δρχ που πλήρωνα για να έχω 56.600Kbps (κι αν) με επιπλέον χρονοχρέωση μέχρι πριν μερικά χρόνια (με το κρατικό μονοπώλιο), τώρα με σχεδόν τα ίδια έχω broadband και χωρίς χρονοχρέωση…

Πάλι καλά που οι συνδικαλιστές δεν μπορούν να μας κόψουν το Internet όπως κάνουν με το ρεύμα…

Κι επίσης την επόμενη φορά που κάποιος θα θελήσει να αγοράσει κάποιο προϊόν, να μην διαλέξει με κριτήριο το συμφέρων του (δηλαδή ως επί το πλείστον το φτηνότερο) διότι το πιθανότερο είναι οι επιχειρήσεις / βιομηχανίες που το προσφέρουν, για να μειώσουν το κόστος παραγωγής, να χρησιμοποιούν ανασφάλιστο προσωπικό, να εκμεταλλεύονται οικονομικούς μετανάστες, να απολύουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία και να τους αντικαθιστούν με φτηνότερους νεότερους και ανειδίκευτους!

Σκεφτείτε το λίγο… εκτός κι αν η αριστερά για κάποιους είναι λόγια κι όχι πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

Ωστε οι εργατοπατέρες και μάλιστα αυτοί της ΕΣΗΕΑ φροντίζουν για το καλό όλων μας.
Πολύ ωραία άποψη για το κοινό καλό έχετε. Να τη χαίρεστε.