Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΩΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

... γιατί δεν τον έχει ανάγκη, ΔΕΝ είναι αυτός ο τρόπος που πολιτεύεται. 

Πάλι λάθος κάνετε στις εκτιμήσεις και άρα στα συμπεράσματα και στους σχεδιασμούς σας.


ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ και δεν φημίζομαι για τη νοημοσύνη μου.
Για αυτό αν θέλετε εξηγήστε μου.

Μέχρι πριν λίγο καιρό μας λέγατε ότι ο ΓΑΠ είναι ΜΟΝΟΣ του και τελειωμένος, δεν του μιλάει κανείς, η επιρροή του μηδενική, οι Πασόκοι δεν θέλουν να τον βλέπουν, η κοινωνία τον μισεί και διάφορα τέτοια.

Τώρα ξαφνικά και απο το πουθενά διαβάζω και ακούω ότι οι Πασόκοι που υπάρχουν ακόμα είναι οι Παπανδρεϊκοί, ότι κόμματα κάνουν "ανοίγματα" στον Παπανδρέου γιατί θέλουν να προσεταιριστούν μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ κλπ, κλπ.

Τώρα ξαφνικά και απο το πουθενά μας λέτε ότι ο Παπανδρέου θα κάνει το ένα ή το άλλο. Πως γίνεται αφού κατα πως μας λέγατε είναι "τελειωμένος", χωρίς απήχηση και πολιτικό λόγο;

Προπέτης δεν θέλω να γίνω και αναγνωρίζω σε όλους, σχεδόν, το δικαίωμα του λάθους. Πείτε το όμως. Πείτε το, ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ.

Αλλά μην ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ το ίδιο λάθος που υποψιάζομαι ότι είστε έτοιμοι να διαπράξετε. Μην διαβάζετε λάθος την πραγματικότητα.

Γιατί ο Παπανδρέου ΔΕΝ έχει στρατό παπανδρεϊκών.

Έχει κάτι περισσότερο. 

Έχει μαζί του την αλήθεια και  πολιτικό λόγο με πραγματικό και όχι ψευδεπίγραφο προοδευτικό πρόσημο. Και σε αυτά τα δύο πιστεύουν πολλοί, πάρα πολλοί συμπολίτες μας. Που κάθε μέρα γίνονται περισσότεροι.
Επομένως μην φοβόσαστε μόνο τον Παπανδρέου, είναι πιο χρήσιμο για σας να ανησυχείτε κυρίως για την πολιτική πρόταση Παπανδρέου που αργά ή γρήγορα θα γίνει κίνημα.

Κι αυτό σημαίνει για όσους μπορούν και θέλουν να βλέπουν λίγο παραπέρα απο τη σκιά τους ότι η δικαίωση Παπανδρέου ΔΕΝ αφορά μόνο στον Παπανδρέου αλλά στο χτίσιμο μιας καλύτερης προοπτικής για την έξοδο από την κρίση,  για το χτίσιμο μια δικαιότερης και πιο δημοκρατικής κοινωνίας.

Κι αυτό μας αφορά ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Είναι η πρώτη φορά που «μπαίνω» στην ιστοσελίδα σας. Σίγουρα όμως ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η τελευταία. ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ!!!

alzap είπε...

Να είστε καλά, ευχαριστώ.