Πέμπτη, Μαρτίου 07, 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ και ΣΟΥΛΑΔΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ...

 ...«Συνεδρίου το Ανάγνωσμα».
Για ΕΠΟΣ το πηγαίνανε σε φαρσοκωμωδία καταλήγει.

Καλά δε το ήξερες;, θα ρωτήσετε. Να σας πω, ήξερα  ότι το έπος δεν θα τους βγει για αντικειμενικούς και κυρίως υποκειμενικούς λόγους. Δεν μπορούσα να φανταστώ όμως ότι θα καταλήξουν στο άλλο άκρο.

Δεν είναι μόνο ότι δεν ξέρουν και δεν μπορούν οι άνθρωποι. Είναι ότι δεν ενδιαφέρονται και δεν θέλουν. Ο καθένας την πάρτη του, άντε και τον κολλητό του. Τον Βαγγέλη τον είχανε μπροστά για πρόσχημα. Το ίδιο βεβαίως κάνει και ο Βαγγέλης με τους ομαδάρχες του. Το ΠΑΣΟΚ είναι το όχημα για να εξυπηρετηθούν οι επιμέρους προσωπικοί τους στόχοι.  Με αυτά τα μυαλά όμως και ο Βαγγέλης πήγε άπατος σε σχέση με τους στόχους που είχε βάλει και το ΠΑΣΟΚ έχασε μια ακόμα από τις ελάχιστες ευκαιρίες που του έχουν απομείνει.

Και βεβαίως ας μην αναζητούν ευθύνες αλλού, ολόδικές τους είναι. ΜΟΝΟΙ τους τα μεθόδευσαν έτσι. Ξερόλες, αλαζόνες  και παρτάκηδες δεν άκουγαν καμιά άλλη φωνή όλο αυτό το διάστημα. Τώρα εισπράττουν αυτό που τους αναλογεί.

Μετά από φωνές, διαμαρτυρίες και πολύ ξεφωνητό αναγκάστηκε η ΕΚΑΠ με καθυστέρηση 48 ωρών να ανακοινώσει την νέα σύνθεση της Κ.Ε. Η ανακοίνωση αυτή και  ότι ακολούθησε εξηγεί πλήρως τους λόγους της καθυστέρησης. Μια μερίδα κολλητών του Βαγγέλη «ρίχτηκε» στην σταυροδοσία από τις άλλες ομάδες του αρχηγού και έμεινε εκτός Κ.Ε. Δεν είναι μόνο ότι δεν εκλέχτηκαν αλλά έγιναν και ρόμπες ξεκούμπωτες γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα περιφέρονταν στους ορόφους της Ιπποκράτους  ισχυριζόμενοι ότι έχουν στο τσεπάκι τους εκατοντάδες σταυρούς. ‘Έχουν αφηνιάσει τώρα και ψάχνουν  να βρουν ποιοι από τους εκλεγμένους είναι στην κατηγορία που περιλαμβάνει  το «ασυμβίβαστο» ώστε να τους καταγγείλουν. Να φύγουν αυτοί, να μπούμε εμείς είναι το σύνθημα.
Τα περί "ασυμβιβάστου" και τα περί σεβασμού των αποφάσεων του Συνεδρίου τα πετάνε οι μισοί του Ευάγγελου στο καλάθι των αχρήστων για να μείνουν στην Κ.Ε και οι άλλοι μισοί δικοί του τα χρησιμοποιούν για να γίνουν εκείνοι χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων...

Έτσι λοιπόν με αυτά τα στελέχη και αυτές τις λογικές προχωρεί η «ανασύσταση» του Ευάγγελου. Το τι θα παραχθεί θα το δούμε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Θα διαπιστώσετε πόσο  «κυρίαρχος» είναι ο Βενιζέλος στο επτάκτινο ΠΑΣΟΚ, θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε τι θα λένε τα εξωνημένα  δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.

Ασφαλώς για τα τραγελαφικά που έρχονται θα  μας πουν ότι φταίει και πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου... 
Αλλά  η γύμνια τους είναι τόση πια που μόνο γέλιο προκαλούν.

1 σχόλιο:

Αθανασία είπε...

Ε,εμ γειάσου καλέ μου...(μετά από πάαααρα πολύ καιρό...)ε,εμ ίσως και να έχεις δίκιο..δ εν ξέρω το γ ι ατί αλλά από την αρχή,δε ν ξέρω δ εν μου άρεσε η εκλογή, του Βενιζέλου ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ...ε,εμ..έχει μια εκνευριστική έπαρση (κι ο ίδιος αλλά και οι...'παράτρεχαμενοί'του?)ας τους ονομάσω έτσι...που δ εν μου αρέσει..και νομίζω,είναι υπέυθυνος για πάααρα πολλά,λάθη που έγιναν και σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ το ίδιο,αλλά και με λάθος χειρισμούς σε άλλα θέματα γενικότερα...και σχετικά με την παράταξη,αλλά και πιο γενικότερα..οκ?...ε,πιστέυω όταν πάς να πάρεις το..'τιμόνι'ενός κόμματος πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό,να βλέπεις καθαρά τι κάνεις,και να πράτεις το ίδιο καθαρά και σωστά,και να ΜΗΝ αφήνεις να σε τυφλώνει,η έπαρση και η αλλαζονεία,και κυρίως ν α κάνεις πελώρια προσπάθεια να ΜΗ καβαλήσεις το...καλαμάκι..και να μη ν το παίζεις,ο..'ειδήμων'παντώς επιστητού,ο..Θεός...ο..'ξερόλας'τέσπα...ο Βενιζέλος ενώ αρχικά,έδειχνε προσγιομένος...ε,μετά την εκλογή του δ εν ξέρω,τι έπαθε...και άρχισε να...συμπεριφέρεται πο-λύ περίεργα λέμε...σάνα κρέμεται ό-λο το κόμμα από,αυτόν?ό-λη η χώρα ίσως?...δεν ξέρω πάντως πο-λύ παράξενα...και κάποιες φορές και με εντελώς απαράδεκτο τρόπο,θα μου επιτρέψεις να πώ..καλέ μου..ακόμη και μέσα στη Βουλή οκ?ε,κι εκεί πιστέυω ότι έχασε το παιχνίδι...δεν έπρεπε να το κάνει...ήταν ένα πο-λύ μεγάλο ατόπημα για'μένα αυτό από μέρους του καθότι,η στάση του α υτ ή τον έκανε αντιπαθή,και απωθητικό για το λαό κυρίως..και για τους συναδέλφους του ίσως?(άλλη ιστορία αυτό)...κι αυτό πιστέυω δ εν βοηθά καθόλου έναν πολιτικό...να έχει α υτό τον τρόπο,α υτή τη στάση..ας ελπίσουμε να αλλάξει,πριν να είναι πο-λύ αργά..για τον ίδιο κυρίως...χαιρετώ..(ε,η Αθανασία είμαι καλέ μου από Μικρή Αχτίδα οκ? απλώς έστειλα το σχόλιό μου από το λογαριασμό του μέιλ μου επειδή δεν το στέλνει από άλλη επιλογή που έχεις εδώ..)χαιρετώ...